Слънцезащитен крем за лице

• 130 435
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Аз скоро пробвах това на Clinique:  Super City Block Oil-Free Daily Face Protector Broad Spectrum 40 SPF

Много ми хареса, защото веднага попива и отгоре може да си слагаш грим. Гримът не мръдва поне 6 часа.
За по-дълго време ще пробвам днес, че съм по-дълго на работа.

# 556
Аз скоро пробвах това на Clinique:  Super City Block Oil-Free Daily Face Protector Broad Spectrum 40 SPF

Много ми хареса, защото веднага попива и отгоре може да си слагаш грим. Гримът не мръдва поне 6 часа.
А отдолу слагаш ли си овлажняващ крем?

# 557
Единият ден сложих.
На другият ден само серум и този крем и беше отлично.
Сега, когато идват слънчевите месеци ще карам само с него явно.
Отгоре слагам ФДТ, пудра и т. н.
Затова ми е важно кремът да не е мазен.

# 558
  • Австрия
Clinique:  Super City Block Oil-Free Daily Face Protector Broad Spectrum 40 SPF

Заинтригувана съм!

Записва се в 'онзи' списък  Laughing  Sunglasses

# 559
Единият ден сложих.
На другият ден само серум и този крем и беше отлично.
Сега, когато идват слънчевите месеци ще карам само с него явно.
Отгоре слагам ФДТ, пудра и т. н.
Затова ми е важно кремът да не е мазен.
Да, аз също слагам лятото висока защита, но в същото време не искам да пестя от противостареещата грижа и затова се чудех дали тази година да не заложа на някой богат серум и на подобен слънцезащитен.

# 560
Момичета , аз съм с много проблемна кожа. Имам розацея , мазна кожа , акне , спукани капиляри , отделно имам начална форма на витилиго. Проблема ми е лицето.
Пробвах какви  ли не слънцезащити - биодерма , авен , хюсиак , ла рош , виши , юсерин , дюкре(последно) - все слънцезащитни кремове на скъпи марки.
Едните или са мазни или белеят и ми правят кожата от червена на лилава.
Сега си взех 30ти фактор Акникеър на Синхролайн (взех го по препоръка от тази тема)
Това е най-добре стоящият крем за всичките тези години! Колкото много и да слагам все се размазва , няма бяла кожа , няма лъщяща кожа! Това е първото ми мазане и съм много доволен ! Ще видя как се държи след няколко часа  , няколко нанасяния и при по-топло време Simple Smile

# 561

Да, аз също слагам лятото висока защита, но в същото време не искам да пестя от противостареещата грижа и затова се чудех дали тази година да не заложа на някой богат серум и на подобен слънцезащитен.
[/quote]
За мен това е супер комбинация вече доста време, осбено лятото. Дори и вместо вечерен крем съм със серуми лятно време. Кожата ми е нормална към смесена.

# 562
Слънцето пекна в Пловдив вече силно и е време да хода на пазар за фактор . Дано вече има по магазините, че тук е проблем . Пускат ги чак лятото , а сега кожата ми е много бяла/без естествена защита /, а слънцето силно , сега най-много има нужда от мазане , но това как да го обясня на  магазинерките /във Варна,  фактори си има целогодишно  Grinning/.

# 563
Погледни в ДМ - целогодишно предлагат слънцезащитни продукти

# 564
също и в аптеките
верно че море нямаме ама кремове дал бог Wink Laughing

# 565
На мен тази крем пудра на Биодерма никак не ми допадна. Подари ми я една приятелка, понеже много ми беше харесало как й стои на нея, а и самата идея за продукт, който хем защитава, хем кожата изглежда по-добре ми изглеждаше много привлекателна, та тя ми купила една.

Но аз хич не се разбрах с тази пудра - първо ми беше много тъмна, използвах я само на плажа, а и ми мазнееше. Освен това ми беше и ужасно неикономична - още на трето, четвърто слагане започна да прозира дъното. Повечето продукт ми се се набиваше в гъбичката. Пробвах и с четка (показаната на Мейбълин и друга подобна на Шисейдо), но също така не ми хареса. Стигна ми може би за около седмица - две.  Може и аз да не съм я нанасяла както трябва, но едва ли ще повторя покупката.

# 566

ДМ-ските не ги харесвам , бях си взела не съм доволна . Имам на Биодерма останал от миналото лято и от него не съм доволна . Все си търся на Каротен , но тях чак лятото май ще видя, еле в Пловдив . Елеа обмислям , но Бочко мисля да взема и дано има .

# 567
  • Пловдив
Оше един глас за каротен http://www.marvi.bg/carroten-complete-system-slancezashtiten-ant … 0-50-ml-5690.html
Цяло лято бях с него /с кожа склонна към пигментации съм /, но сега не мога да си намеря

# 568
MAMA GALQ, гледам и ти си от Пловдив , в Елитис би трябвало да има , но съм питала , зимата ги прибират. Трябва да питам кога ще ги изкарват. И ДМ до гранда май бях гледана нещо на каротен , но някакви остатъчни продукти , аз искам да ми е пресен продукта.Ако намериш нейде , казвай  Peace

# 569
Аз скоро пробвах това на Clinique:  Super City Block Oil-Free Daily Face Protector Broad Spectrum 40 SPF

От къде мога да си закупя това по-изгодно? И един въпрос - белее ли много заради цинковия оксид? Hug

Общи условия

Активация на акаунт