Мартенските ни хлапета, фръцкат малките дупета!!!

• 30 014
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Честито на именниците днес! Здраве и късмет!
СЗА, благодаря за съвета за обривите. И аз се усъмних, че нашето кремче няма да ни свърши работа и се поразрових из нета, където прочетох, че бебешката пудра помагала. Пробвах и определено виждам подобрение, макар че я ползвах само вчера.
Шу, децата ти са големи сладкиши! Как сте ги направили толкова различни, моите са по калъп.  Hug
Времето тук се поразвали, вчера даже се наложи да излезем в дъжда, защото бяхме на детски рожден ден.
Харесала съм си една рокля, направо я сънувам. Не е много подходящ момента за подобни харчове, а и няма къде да я нося в момента (малко е официална) но не мога да спра да мисля за нея и се чудя откъде да спестя някой лев newsm78 Женски работи...

# 616
Здравейте
Честит празник на всички именици!!!  bouquet   bouquet
При нас се е заредила една серия от рожденици ... и така.
Гери, разбирам те за роклята. Аз пък съм си харесала едни обувки, които не са много ежедневни и реално за сега нямам къде да ги нося, ама много ми се ще да си ги купя.  Flutter
Шу, снимките са много сладки, как може Яна да прилича толкова на теб

# 617
Здравейте и от нас,

Честит имен ден на всички малки и големи именяци! Да са живи и здрави!

Ето и почерпката от нас
http://www.prikachi.com/images/415/2343415g.jpg

# 618
Я да не пропуснем да честитим на именниците и ние днес!

Живи и здрави всички Илийковци и производните им имена! Много хубав и радостен ден им желая!

Утре пък е националния празник на Белгия и е почивен ден, та днес ще търся място за почивка и отмора...

# 619
Бьрзо да честитя именните дни и да пожелая много здраве! И да бягам по задачи Simple Smile

# 620
  • Костинброд

Ето и от мен почерпка за именния ми ден.
Честито на малки и големи Илии и Илияни.
От мен прегръдки на всички Hug
Лек и прохладен ден.

# 621
  • София
Честит имен ден на малки и големи!  Hug Hug Hug

# 622
Честити имен ден на всички празнуващи! Hug Hug Hug

# 623
Честит имен ден на всички именници! Да си носите името със здраве и късмет!   bouquet

# 624
Честит имен ден на всички именници и от мен!Да са живи и здрави и с късмет да си носят името!  bouquet

# 625
Хайде и от нас:

Честит имен ден на всички именяци в темата! Живи и здрави и голеееми късметлии!

# 626
Честит имен ден на всички малки и големи Илийковци и Илияни   bouquet Носете си със здраве имената! Весел празник  Simple Smile

# 627
  • София - Рим и обратно
Честит празник на всички именници днес  bouquet Да си носят името със здраве, да им носи много късмет и да се чува само с добро!

# 628
  • под кривата круша
Честит празник на днешните именници! Да са живи и здрави   bouquet
Тук времето тотално се скапа.
Гери, и ние имаме проблем с пъпчици от жегите. Бузки, вратле, корем-чак се притесних да не е някоя скарлатина или знам ли и аз какво. Миналия месец бях взела някакав нов чешит памперси-на принципа проба-грешка-страшно й спариха кръстчето и докараха голям обрив. Мажа със Судокрем и има ефект Peace
За дрешките, и ние носим от 6м. до 2г., зависи от производителя.
От 2 месеца пък имаме проблем с 1 ечемик на окото на Теди. Вътрешен, вижда се мека подутина само като й е затворено очето и то зависи явно от позицията му. Гледа го офталмолог, няма проблем уж. Даде капки, в случай, че отделя секрет да слагам, за да не тръгне инфекция. Нямаше уж секрет и капки не сложих, ама от няколко дни я гледам как и на другото оченце са се появили 2 ечемика. Те са забележими само като се вгледам в ръба на миглата-2 малки пъпчици, до едната си се вижда ечемика от вътрешната страна. Много се шашкам защото докторката каза, че като е един няма проблем защото най-вероятно е от замърсяване, но ако тръгнели по много или начесто, пускали изследвания, за да видят дали няма спад в имунитета. Страх ме е и да не са стафилококи някакви Thinking Дали пък не се е пренесло от първия ечемик? Точно месец преди да излезе първия, правихме всички изследвания и бяха 6. За толкова кратко време спад?! Пък междувременно имаше контакт с дете с гнойни налепи, та си мисля дали оттам не цъфнахме. Имал ли е някой такъв проблем?

# 629
Честито на всички именници днес, с много здраве и късмет да си носят името.

Благодаря и за отговорите и за милите думи за дечурлигата.

За размерите аз много се чудя. Аз предимно Некст и купувам, но имам чувството че тия дрехи нямат износване. Ние ли не растем newsm78, всичко което съм и купила от миналия септември, всичко си и става #Crazy, а тези които и купих уж за сега, цяла нощ ги стеснявах на кръста, Те че са дълги дълги са, но поне да не и се свличат. Добре че са сравнително къси панталоните, та на нея и седят като нормален дълъг панталон Rolling Eyes Мале какво измъдрих, имам впредвид че панталон който трябва да и е до под коляното на нея и седи като дълъг. Този комплект с който е на снимките във фейса е за от6-9 месеца и и беше голям пак на кръста Crazy, да не ви казвам в комплекта за година и половина как изглежда Crazy

Есме нямам никакъв опит с ечемиците и не знам какво да ти кажа, но дано се оправите бързо Hug

Днес съм пак с три деца, и на обяд бяхме в училището на пикник, сега чакам мъжо да ходим на пазар, че няма какво да ги храня Crazy ламите.

Лека вечер на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт