Няма да изброявам, че със сигурност ще изпусна някой
какви ли ще ги твори след година-две, щом отсега се премята така 
много се зарадвах, като видях, че си писала. По-редовно се включвай, ако имаш възможност
като четях за какъв брой зъби говорите - на Тео онзи ден му проряза номер 7, а повечето са на финалната права като гледам. И той имаше голямо затишие от около два месеца и сега сигурно ни очаква буря.
, но добре че мъжо успя да я убие. Явно и ние сме си я донесли отвън, но странното беше, че го изяде няколко часа след като се бяхме прибрали и го бях преоблякла, измила, след това спа, а гадината се появи чак в късния следобед. По този повод искам да похваля писалката на Чико - веднага намазах пъпките с нея и до вечерта почти не личеше къде е ухапан. Не го е сърбяло, нямаше червенина и не му се поду въобще 

И трето, не знам изобщо как ще се отбием, щото като и откажа прави най-тъжната и обидена муцунка с ъгълчетата на устата надолу, та ми къса сърцето.

. Освен това преди им имах телефона, а сега не виждам никъде из сайта им телефон за контакти. Или аз съм се побъркала нещо... Мерси предварително
Разбрал е човека от къде се пускат други....или ако съм в другата стая идва и ме хваща за ръката и правооо на компютъра.Даже отвреме навреме се чува-"мама, пус".. 
, както казах сега е "мама" на дневен ред. 3 дни си казва името, 3 дни не ще .... та не знам - това толкова ли е притеснително?
А Вероники да не се срами, ами да досажда с пълни сили - направо ще се изям, ако пропуснем да се видим. За мен само да е по-следобед, ако може, защото се водя работна гугутка. А пък за гърнето и бибата ..... срам, не срам - май ще я свършат лелите в яслата тази работа. Тя гърнето за шапка го ползва и като си представя, че някой път може пълно да си го нахлюпи .....
Иначе шапки не търпи!
Ния си е набелязала една голяма готварска книга с твърди корици в библиотеката. Или ще си я събори на главата и ще й мине, или ще има кой да готви у дома скоро - нали и лъжицата хвана на прощъпулника. А днес пък си направи маска за коса с кисело мляко, докато ядеше и хранеше куклата.
Абе щурчо. Препоръчани теми