ако всеки един правеше като теб не бихме се заринали така в мизерията. На мен също ми се е налагало да разчиствам на детето, но честно казано тук е сравнително поддържано. Общината си върши работата в това отношение, но винаги има работливковци,които си натъпкват книжките от вафли м/у дъските на пейките нищо че коша е на 1 метър. Моето мнение е просто да си избереш няколко чисти места за игра или поне сравнително чисти и да ходите там. Иначе и ти и малкия ще се изнервите с непрекъснатите забележки. Гадното е че малчовците тез боклуци са им най интересни. Петьо като малък беше "страстен пушач"
колко съм обяснявала колко е мръсно това ама резултат ЦZora* огромна
от мен. Дано скоро не се разболявате.ДЕЗ е права. Един от признаците на аутизма е точно този. Спира да употребява вече научените думи, но и не започва да използва нови. Тоест в един момент започва да върви назад. Ама сега хич не се взирайте в малчовците. За да се появи евентуален проблем те нещата ще са осезаеми и няма начин да не се забележат.
(не че ми прилича на анемична), не знам обаче дали не си правя мечешка услуга с тези залъгванки - в яслата никой няма да процедира така... всъщност главните ми номера са няколко - или сипвам плодово пюре в манджата (представям си колко абсурдно ви звучи това), или давам една-две лъжички от следобедната закуска (за да се успокои, че е нещо което иска и да започне поне да отваря уста) и после по една-две (колкото успея да пробутам от мандажата) и после пак няколко крем и така... или пък нарязвам парченце диня или домат и боцкам на вилица - давам едно парченце, после боцвам пак, и посягам към устата, но вместо домата набутвам лъжицата, после пак доматче и пак опит за манджа... мислите ли, че постъпвам правилно хранейки я по този начин? много мисля напоследък по този въпрос и все се укорявам, че я "лъжа" и "мъча" така, все си викам може пък и да е период (жега, зъби), но ние сме така с обяда от близо 4 месеца вече... моля, давайте идеи и коментари, заблежки...
( макар че сигурно вече си го пила, но аз това се сетих). Знам, че содата помага, но нямам идея как точно да и я дам, май се разбъркваше с мед и тя... А странното е, че си яде детето.Е, като за нея е добре, при положение, че и като е здрава не яде много, но сега изобщо не мога да се оплача.А си мисля, че при ангината страшно боли гърло, има налепи и яденето е почти абсурд
А някакви афтички имала назад , та и с дактарин мажем...Само гледам да е по-гладка храната, добре, че яде каши, та понякога са ми голямо спасение. И крем-супа много яде, днес изяде пълна купичка.

Честно, завидях ви
/. И аз имах трудни моменти при храненетона Вики и я залъгвах с домат, че да пробутам лъжица с манджа. За мен, като няма друг начин е правилно.