Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/-27

• 51 541
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, ето ме и мен Wink от 13.02 започнах 1вия режим, висока съм 1.62, 65 кг. целта ми е 58 кг. Борбата с килограмите отново продължава ... общо взето не мога да падна под 63 кг. откакто съм родила два юнака, надявам се  с тази диета да го постигна Wink до сега имах диета и фитнес програма от треньор, с фитнеса се справям повече от успешно, но диетите към програмата не ми допадат ... само яйца, месо и извара .... никакви плодове, а определено плодовете ми липсват ... затова реших да си сменя режима, въпреки че и от тях имаше резултат, но не се чувствах добре с толкова белтъци/протеини ... Успех на всички диетуващи! Hug

# 676
Цоп и аз в темичката от дълго време търся такъв форум и сега съм много щастлива че ви открих за да споделя с вас миналата година една приятелка ми каза един от режимите на доц. Байкова но не от строгите  и аз започнах много стриктно да следвам режима след един месец и половина бях свалила 10 кг. като започнах бях 72кг.  а след това 62 кг. ако се интересувате ще ви напиша и самия режим през цялото време не съм чувствала глад освен първите три дни. 

Интересуваме се, как да не се, казвай  Hug

Ето я и диетата  извинявам се за закъснението но нямах интернет :
8.00 ч. - плод с 1 коф. кис. мляко 1% - 2% масленост
10.00 ч.- плод с 1 коф. кис. мляко
12.00 ч.- една пържола със огромна салата по желание със сол, оцет и олио
16.00 ч.- плод с 1 коф. кис. мляко
18.00 ч.- постно ястие без картофи , ако е запечено колкото събрани двете шепи а ако е супа без брашно една купичка.
плода може всякакъв без банан но един и същи за деня , ако ви е много киселото мляко може да го намалите и постепенно се яде по малко но е задължително да не се пропускат часовете за храна, ако се огладнее много може да се изяде до две филии пълнозърнест хляб с лютеница но аз не съм имала такъв случай

# 677
Адeлина , благодаря ти за диетата. Смятам че е страхотна и с тези количества е абсурт да огладнее човек. Сега ще си я препиша и след 5 седмици и половина /когато приключа с този режим/ ще започна нея.

# 678
Диетата е страхотна  Hug няма да съжалявате още малко да се оправя с косопада  Cry и ще я започна отново и тогава ще обменяме опит и какво ще ядем на другият ден имам за сваляне още 10 кг. сега съм 65 кг. Ако имате някакви  въпроси питайте  newsm78

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 18:42 от Адeлина

# 679
zdraveite i ot men  Hug mislq i az da se vklucha.az imam za svalqne pone 15kg i mi e mnogo vajno da napravq neshto po vaprosa,tai kato majat mi samo mi natqkva,che sam debela i imam slaninki Embarassed ne kazvam che ne e taka....no vse pak.... Cry nadqvam se naistina da stane.shte pisa pri parvi rezultati.uspeh na vsichki i da pishete Wink

# 680
Здравейте, Страхотни! От вчера и аз съм във вашата група, малко трудничко, но ще се справим. Висока съм 1.60 и тежа 58 кг. Проблема не ми е толкова в килограмите, колкото в корема. Ужас ! Преди време бях при Байкова с дъщеря ми и ефекта беше поразителен. Лошото е ,че нейните диети не са строго индивидуални, а шаблонни, но помагат. Моля , ако някой знае конкретна диета за корем, да пише. Успех във вталяването и много здраве ви пожелавам!

# 681
Здравей Pivka, мисля, че за твоя проблем по-ефикасна би била диетата на Дюкан или някой подобен високо белтъчен режим. Ако добавиш и упражнения, със сигурност ще има резултат. Тези са много ефикасни, но ако до сега не си спортувала ще ти се сторят доста сложни и трудни за изпълнение. Аз лично съм много доволна от тях, когато ги правех редовно. Можеш за започнеш с по-малко бройки и постепенно да учеличаваш, важното е да не се отказваш.

http://www.youtube.com/watch?v=Vs8dQjfPimA

# 682
Момичета здравейте, аз миналата година отслабнах в ханша и корема, бюста ми остана същият за мое голямо учудване с нетърпение очаквам да я започна пак въпреки че ще си имам проблем с моя приятел вчера му споменах за диетата но той се възпротиви защото ми падала косата от диетите  аз въпреки всичко ще започна  Naughty

# 683
Благодаря много,DoRe Do! От вчера започнах диетите на Байкова и втори ден се справям успешно, няма да ми навреди няколко кила надолу (надявам се,че ще посмъкна малко) . Мисля да изкарам трите етапа на диетата и веднага след това ще почна и диетата на Дюкан. Междувременно ще правя упражненията и се надявам поне до началото на лятото да влеза във форма. Ще си правя упражненията редовно, може и с много зор,но аз съм зодия овен- голям инат. Отново- МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ!

# 684
Здравейте, диетични дами!Споделям трети ден- почти вече не чувствам  глад. Явно вече привиквам на плодове, чай, мляко и зеленчуци. Вчера ядох пилешко филе и печена чушка два пъти и явно това ми даде стимул и сега се чуствам перфектно. Много ми липсва хляба, сладичкото и газиранкото, но... Хич не обичам чай,задушени зеленчуци, риба и пиех по капки вода на ден. В момента всичко ми е вкусно, а мойте в къщи си похапват едни милки , като,че ли нарочно, но трябва да издържа- иначе всичко отива по дяволите..Желая минус  килограми и много вяра и инат! Аз съм -1.

# 685
Честит минус, Pivka Wink  Wink аз съм решила да се меря на всеки седем дена, иначе започват едни настроения да ме обхващат, от едната крайност на другата ... така че резултат ще обявя в неделя Wink иначе се изкушавам да се метна на кантара ... Joy Спортът съм го преустановила временно за 2 седмици, имам да уча за изпити и след това обратно в залата, определено ми липсва. Хляб си хапвам - хапнах си в 2 пъти, защото в млечните дни ми е доста гладно вечер, е гледам да е в рамките на позволеното и да е пълнозърнест хляба (сама си го правя и поне знам, че е 100% от пълнозърнесто брашно), останалото си го спазвам и смятам, че съм сравнително стриктна ... единственият проблем ми е водата, не мога да се науча да пия толкова много вода за един ден ... чай пия, без мед, по едно кафе на ден, максимум две, но подсладено с мен, а плодовете за сега са само грейпфрути ... не знам дали съм отслабнала, но се чувствам по-леко, отколкото преди да започна режима. И аз не обичам задушени зеленчуци, затова я карам само на пресни под формата на салата: зеле, зелена салата, и понякога и домати. Сладкото още не ми липсва, което не е за вярване  newsm78, даже днес купих една торта за децата, много им се хапваше, дано да не се подлъжа покрай тях Wink Най-добре се чувствам в млечния ден, правя си една голяма купа таратор и си я изяждам Wink)) много ми се услажда!

# 686
Здравейте,момичета!!!И аз реших да започна режима.Четох доста и в предните теми,но може ли да споделите резултати!Колкокг сте свалили и за  колко време.

# 687
Много е индивидуално, пък зависи според мен и от годините. Когато за пръв път ходихме с дъщерята при Байкова тя беше на  12 години. Наложи се да правим здравословна диета, защото детето вследствие на болест и много кортизоново лечение не растеше, а пълнееше. След първата диета, от която не се гладуваше, а се хранеше балансирано отслабна дра!стично и се издължи доста. Явно за нея това е правилната диета, пък и не пие вече лекарствата. Затова според мен трябва да попаднем и на точната диета. Освен диети е нужен и спорт, много воля и търпение. DoRe Do, аз дори и лятото не пиех вода, а наблягах на колата, но сега се мъча и успявам.А сладичко как ми се яде... Желая успех и повече минуси !

# 688
Здравейте Wink и аз вече съм -1 кг., надявах се на повече, но колкото, толкова Wink а и нали диетата е отключваща, сега като се отключа и всичките ще ги стопя за нула време Wink))))))))))))))))) Лек ден!

# 689
Браво, и малкото е нещо! Леко и неогладняващо отключване! Успех!

Общи условия

Активация на акаунт