Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/-27

• 51 531
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Здравей те момичета!
Аз преди няколко години бях правила тази диета и свалих само за 10дни 4кг.
Сега мисля пак да я почна и дано да имам същия успех Praynig
Предния път ми направи впечатление че повече свалях сантиметри от колкото кг. което в случая беше добре за мене  Peace
Успех на всички и много минусчета да има  bouquet

# 691
Нека новата седмица да е успешна и да се похвалим с нови свалени кг. Wink))))))))))) newsm18

# 692
Добро утро момичета, аз не съм се отказала от режима, и ви чета редовно. Честито на всички за минусчетата. Пожелавам ви да се удвоят.
Аз да се отчета, след първата седмица от първия етап съм -3 кг   newsm44 newsm44, само с две прегрешения през тази седмица, страшно съм щастлива. Даже се замислям дали да не направя и трета седмица на този етап, но това ще го решавам в края на тази седмица, зависи как ще се чувствам.
Е лек ден на всички, и много много минусчета от мен  Hug Heart Eyes

# 693
Успешна седмица, фиданки, свалени килограми и минусови сантиметри! Желая ви много здраве и много инат!

# 694
  • София
На мен ми "куцат" часовете за хранене. Дали е много фатално?
Ето днес в 9 часа изпих една чаша айрян, изядох една ябълка. Сега след 2 часа ли да пия айрян пак? А ябълки не мога да изям толкова много, 2-3 на ден са ми пряко сили, през другото време айрянче по 1 чаша през 2 часа? Или на час по чашка?
Ох  ooooh!

И друго, в дните когато трябва и да се хапва друго, май само на вечеря го хапвам, през деня пак айрянче с ябълка. Не мога да намеря време за всяко похапване, нито пък да обядвам, че ходя в обедната почивка на масажи и няма време и да обядвам.

# 695
ivka76, аз не спазвам часовете, не мога в 8 часа сутринта да ям, тогава пия кафе, в млечните дни с мляко, в другите без и естествено без захар. Но не смесвам млякото с другите дни. Пожелавам на теб както и на всички останали много -------  Hug

# 696
Здравейте, идеята за айрян много ми допадна, въобще не ми беше хрумвало, а и така се пие и вода, което е допълнителен + , поне за мен!  wavey

# 697
Здравейте, момичета! Моля да ми кажете тиквичките може ли да се ядят в млечния ден-като зеленчук?Благодаря предварително!

# 698
Все пак са зеленчук, защо да не може? е, ако са запечени, пълнени с нещо, непозволено - едва ли, но ако са само задушени или на фурна, предполагам, че не е проблем Wink Bon appétit     chef

А мен днес ме гони един глад  newsm55, уж 2ра седмица и би трябвало да съм привикнала, а то точно обратното ...  Rolling Eyes

# 699
  • София
Доре До, сигурно защото ти се е събрало една седмица глад  Laughing

Аз май по скоро правя другата диета, която я публикуваха малко по горе- през деня на айрянче, 1-2 ябълки, а вечер малко месо със салатка.

Ох, много съм несериозна нещо. А и кантара ми е един, мери си каквото си иска, та не се качвам и на него, по обиколки преценявам отслабнала ли съм, не съм ли.
Малко от талията/корема съм свалила, малко и бедрата, но кила не знам.

# 700
Благодаря много! Значи един килограм печени тиквички на фурна, 2-3 кофички млеко и целия ден шапка на тояга. Ще си ги залея с млекото, за да са по-вкусни и ще отслабвам с кеф!DoRe Do, не се поддавай на изкушение,аз си поглеждам снимка на някоя тънка мацка и гладът ми се изпарява. Остава ти още малко глад и после ще се захранваме. На мен ми липсва шоколадчето и любимия ми плод-банана. А как ми се пие и количка-но край, че кантарът ни чака. Успех в борбата с глада!

# 701
Здравейте Wink глад ме гони само в млечния ден, в другите два дни, като знам, че ще си хапна на обяд и на вечеря, дори да е по-рано вечерята - никакъв проблем няма  Wink Днес закуската е ябълка с кафе Wink после ментов чай, на обяд пилешко бутче със зелена салата, и за вечеря същото. Чудя се, ако искам да ям кашкавал или сирене, трябва ли да огранича количеството и в двете има доста мазнини и в повечето диети дажбата е символична - от 30 до 50 гр., а това въобще не засища, освен ако салатата не е 500 гр.  Joy и все пак остават 5 дена до захранването, това ще ми е стимула тази седмица  newsm08 smile3521 smile3534

В тази диета обяда и вечерята трябва ли да са еднакви - протеините и въглехидратите, или може да са различни, стига зеленчука да е един и същ за целия ден?

Пивка ... остави я тази кола, толкова е вредна, а колко захар има в нея, аз от доста време вече не пия, а преди като ученичка по 1 литър на ден съм поглъщала ... ужас!!!!! Наскоро гледах един филм за захарта или т.н. бяла смърт, незнам къде може да се открие, но който има възможност нека го гледа ... има над какво да се замисли човек!

Весел вторник и умната (с яденето), че лятото наближава ... smile3503

# 702
До обяд - всичко е изпълнено на 100%. Браво на мен Wink)) newsm68 сама да се похваля за стимул Wink за награда ябълка  Laughing Laughing Laughing

аз, преди си бях сложила една снимка по бански, когато бях 55 кг. на хладилника за стимул да предотвратим честото му отваряне, но така и не разбрах, защо ефект нямаше  newsm12 сега незнам какво да си сложа, само си я представям, само че 10г. по-късно, как обирам овациите  newsm53 твърдо съм решила да се стопя до 58 кг. така че само напред, все резултат ще има само да не се отказвам!!!

# 703
Pivka, това видео е за теб! Не искам да те убеждавам в това да не пиеш кола, това е въпрос на избор, но поне до края на диетата, това ще те стимулира да се въздържаш:

С най-добри чувства, не искам да засегна никой, както казах всеки решава сам за себе си! 55

а аз да сядам да  smile3529

# 704
Добро утро момичета, как се чувствате, аз съм добре, въпреки че почва да ми омръзва, но стискам зъби. Вече съм към края на първия етап, и исках да питам тези които са правили  и трите етапа, втория и третия захранващи ли са или и там се свалят килограми. На мен 3 - 4 кг не са ми достатъчни искам още да сваля и се чудя какво да правя.
Лек ден и много инат и минусчета на всички.  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт