Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/-27

• 51 544
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте,момичета!Знам,че мястото не ми е във вашият форум.Момче съм на 17 години.Висок съм 180см. и тежа 94 кг.Искам да сваля килограмите поне до 80.Според вас ще има ли ефект дадената диета на Доц. Байкова? Извинявам се,ако ви претеснявам.

# 661
Добре дошли, nellli и plamencho!
Браво, nelli! Отличен резултат. Simple Smile Относно часовете и на мен ми се случваше да имам проблеми в някои дни, но гледаш да ги наместиш така както на теб ти е най-удобно. Старай се да ги пренаредиш по такъв начин, че да не губиш хранения или ако става прекалено късно последното- пропусни само него, но не и повече от едно на ден. Никак не е желателно, а и редовния прием на храна спомага наистина много на метаболизма да действа. (от личен опит го казвам, не от прочетеното в книгите)
За количеството- щом си преценила, че е прекалено малко, яж колкото желаеш. Simple Smile Това е твое решение и аз подозирам, че няма да повлияе негативно. Успех!
Относно тиквата- във втория етап има чисто плодови дни. Мисля че няма да се случи нищо лошо, ако си опечеш тиква с медец. Simple Smile Не го считам аз за прегрешение. Simple Smile
plamencho, не виждам някакъв проблем режимът да помогне и на теб. Simple Smile Спазвай го както е написано, питай ако има нещо неясно и ще успееш. Simple Smile Успех и на теб желая!

# 662
Здравейте дами, аз съм на диетата от 3, 5 седмици, карахме с мъжа ми първият цикъл около 3 седмици-той ослабна с 5 кг, а аз само с 2кг Embarassed. Днеска ни е 4 ден от втори цикъл и сутринта бях -4 кг Laughing-тъкмо се бях отчаяла.
Но съм решила твърдо да спазвам докрай режимите.
Относно количеството-честно да си кажа правя прегрешения-в смисъл-когато има ден на плодове и кис.мляко, ям различни видове плодове. Не както тя препоръчва, само един вид. Иначе пък въобще няма да издържа. И банани съм хапвала.
А за количеството риба напр. , ами правя си риба и си изяждам порцията. Не меря колко грама е.

# 663
Момичета аз искам да ви попирам дали е проблем че започвам директно с яденето в 10.00 часа. Иначе другото ми идва твърде рано. Захванах се с този режим защото съм 500 кг и ми иде да се  #2gunfire

# 664
  • Варна/UK
Здравейте! Не съм напуснала редиците, само не съм се отчитала от много време. Започнах режима преди Коледа. Седмица след това бях с бронхит и се наложи да си променя малко храненето, заради антибиотика. Почнах го отново и след две седмици имах друг здравословен проблем, но не наруших режима, а се наложи да вземам хормонални лекарства. Та до преди седмица(за три седмици) бях свалила едва два килограма. Бях се отчаяла, но да ви кажа, че през последната седмица свалих близо два килограма. Явно организмът ми се е нагаждал към този режим, а и всичките лекарства които пиех. Та мога да кажа, че за един месец съм 3.800 минус, като само за последната седмица са - 1.800. Заради всички тези прекъсвания, едва в понеделник ще завърша първата фаза и ще започна втората. Не съм гладувала, не съм и била стриктна на 100% на два пъти пих по чаша - две бяло вино, тъй като съм любителка на сладкото(най-големия ми проблем) на няколко пъти имах и сладки прегрешения. Embarassed Резултатът щеше да е по-добър, ако бях стриктна, но съм доволна и на това Grinning Ще се отчета отново след няколко дена.

п.п. В първият си пост бях писала, че стартирам с 65 килограма. Да, ама не, като се претеглих на трети или четвърти ден след началото на режима, оооо, ужас... цели 67 кг. Така че, в момента съм 63.200 Grinning Съпругът ми се връща след пет дена и няма да успея на сваля всичко, което качих докато го нямаше, но аз съм доволна.

# 665
Здравейте!
Има ли някой, който спазва режима, понеже намирам темата чак на 3-та страница  newsm78
Аз бях почнала преди Коледа, но ми ставаше нещо лошо и спрях, после минах на режима на Ипократис, но за съжаление никакъв резултат.Сега отново се връщам тук, защото при мен диетата работи.
Та така ... днес ми е първи ден - най-трудния.

# 666
а има ли мацка, която да се включи,изкарала и трите диети докрай? някак си за стимул да ни окуражи нас, обезкуражените?

Има имаааа  Wink
Мога да ви кажа че режимът наистина е страхотен, и ползите от него са мн повече от това да влезете в старите си дънки..............(което си е супер де) Преди няколко месеца бях в отчайващо състояние, незнам как събрах сили да го започна, беше ми трудно и невярвах някак си, даже не свалях мн кг в началото, реших да спра да се тегля и го направих докрай, след което продължих да се храня разделно (само по коледните празници малко съгреших), сега 4-5 месеца по късно резултатът е налице - 10 кг съм и се чувствам страхотно, най важното е търпението, режимът те учи на едно разумно хранене, без тъпчене с безразборни "лоши" храни които всички ги знаем, бе с две думи трябва наистина да стане като "начин на живот". Резултат има - при някои по бързо, при други по бавно, има застои от няколко седмици примерно в които нищо не мърда пък и от тялото си зависи - в какво състояние се намира...........Успех ина всички, скоро и аз ще се присъединя - имам още малко да сваля

# 667
  • София
Хайде да се преброим режимните  Wink
От утре започвам, да има някой, който да ме следи, да не съгрешавам много  Whistling

Малко хаотично започвам, да знаете, но съм в потрес със себе си. За 1-2 месеца качих сигурно около 7-8 кг, от похапване, то от какво друго  Laughing
От началото на седмицата ходя всеки ден да тичам на пътечка в един фитнес, в обедната почивка. Сутрин хапвам прясно мляко с мюсли, на обяд- нищо, само тичане, вечер- месо (телешко/риба) със салата. То сигурно и този мой режим ще даде резултат, ама ми се ще нещо изпитано, да пробвам  Peace
Днес и една масажистка смятам да тествам за целулита.
Ама много съм органичена откъм време- в офиса от 8 до 17ч., после и домашни задължения и те така.

Та от утре смятам по НЕхаотично- диетката+тичане на пътечката 2-3 пъти седмично и масажи 2-3 седмично. Да видят те тези загрозяващи ме кила, как ще ги стопя  Crossing Arms

# 668
Ееее браво!
Тъкмо си помислих, че сама се изтезавам на портокали и мляко  Rolling Eyes
Аз съм пети ден и утре ще се претегля да видим какво съм я свършила  Blush

# 669
Хайде и аз да се настаня при вас!
Започнах режима 1 седмица преди цикъл - резултат  -1 кг. Бях доста стриктна!
След отчетеният "резултат" изядох 2 шоколада. ОТРАЗИХА МИ СЕ МОМЕНТАЛНО  Crazy  Heart Eyes - оправиха ми настроението!

Сега продължавам с 2-рата седмица от първи етап.....
Не смея да се меря, че пак ще се хвърля в шоколадоядене...
Надявам се да се раздвижат нещата по някое време   bouquet

# 670
Да дам отчет:
5 -ти ден, не много стриктно спазване на диетата и съм -2кг.
Доволна съм.

# 671
  • София
Досега половин литър айрян. Постепенно ще вляза в час с часовете и плодовете, че хич ме няма.
Приготвила съм 2 ябълки, ако ги изям ще постигна количестовото, което изяждам за 1 година  Rolling Eyes
Имам още половин литър айрян. Довечера и едно кисело мляко ще изям, ще се насиля и за още една ябълка.
Но чай не съм пила още, само 2 кафета и то със захар.
Не започвам добре, но при мен май трябва малко по постепенно, за да привикна  Wink

# 672
Цоп и аз в темичката от дълго време търся такъв форум и сега съм много щастлива че ви открих за да споделя с вас миналата година една приятелка ми каза един от режимите на доц. Байкова но не от строгите  и аз започнах много стриктно да следвам режима след един месец и половина бях свалила 10 кг. като започнах бях 72кг.  а след това 62 кг. ако се интересувате ще ви напиша и самия режим през цялото време не съм чувствала глад освен първите три дни.  

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 19:19 от Адeлина

# 673
  • София
Цоп и аз в темичката от дълго време търся такъв форум и сега съм много щастлива че ви открих за да споделя с вас миналата година една приятелка ми каза един от режимите на доц. Байкова но не от строгите  и аз започнах много стриктно да следвам режима след един месец и половина бях свалила 10 кг. като започнах бях 72кг.  а след това 62 кг. ако се интересувате ще ви напиша и самия режим през цялото време не съм чувствала глад освен първите три дни. 

Интересуваме се, как да не се, казвай  Hug

# 674
Здравейте, миналото лято започнах тази страхотна диета и за седмица свалих около 4 кг, но след първата седмица не устоях на сладоледите и динята и за това я спрях, следователно понеже не изкарах цялата диета до края с течение на времето си върнах килограмите. Сега съм решена да я изкарам до края. Стартирам от 68 кг, а целта ми е цифрата на килограмите ми да започва с 5, но ще съм благодарна на всеки свален килограм.
Адeлина, на мен също ще ми е интересно да видя другата диета.

Последна редакция: пн, 14 фев 2011, 14:10 от bore_kk

Общи условия

Активация на акаунт