Новите ни козметични похождения 10

• 63 173
  • 691
  •   1
Отговори
# 675
# 676
Този автобронзант
http://nuxe.bg/les_soins/fiche.php?id=31

И естественно два лака  Mr. Green Embarassed

# 677
  • USA, Steak State
Хайде момичета, след още 1-2 странички ще пускам нова тема.  Mr. Green

# 678
# 679
# 680
  • Стара Загора

# 681
  • София
Я да ви попитам, като ползвате мицеларна вода/физиологиен разтвор за почистване на грим, после миете ли си лицете с почистващ гел? Thinking

# 682
  • Belgium
Я да ви попитам, като ползвате мицеларна вода/физиологиен разтвор за почистване на грим, после миете ли си лицете с почистващ гел? Thinking

Не, защо ми е? След като си махна грима, минавам, цялото лице с тампон с мицеларен разтвор и това е. Почистващите гелове ми изсушават кожата отвратително. А и не трябва да се премива лицето, защото се нарушава водния баланс на кожата  Peace

# 683
  • София
Kashmir аз лично следвам следната последователност:първо си измивам лицето или с измиваща пяна или с подобен продукт и след това с тампонче напоено с мицералната вода всъщност свалям каквото е останало и така се получава идеално,накрая нанасям нощен крем. newsm03

# 684
  • София
Хм, аз пък правя обратното - първо махам грима с мицеларния разтвор и после мия с гел. А вие го ползвате като тоник?!  Thinking Blush

# 685
  • Belgium
На мен първоначално като тоник ми беше препоръчан от моята козметичка. После открих, че маха и  грим  Peace

# 686
  • София
И аз като Лу (и по нейни препоръки  Heart Eyes) махам грима с мицеларния разтвор и накрая само изплаквам с вода. Много по-добре се чувствам, откакто не ползвам измиващите гелове, сапуни и т.н., а преди да пробвам мицеларния не оставах без измиващ продукт  Peace

# 687
L'Occitane Cherry blossom

Неочакван подарък от роднини от Словения. Толкова много се зарадвах, че нямам думи да опиша..  Heart Eyes
Това са ми първи продукти на L'Occitane и държа да кажа, че съм очарована - изключително трайни като аромат, лосионът хидратира прекрасно и попива бързо, душ гелът измива нежно и оставя леко, дискретно ухание. Във възторг съм.
Още една причина скоро да си направя трип Пловдив - София.
Искам още L'Occitane-чета! Mr. Green Blush

# 688
L'Occitane Cherry blossom

Неочакван подарък от роднини от Словения. Толкова много се зарадвах, че нямам думи да опиша..  Heart Eyes
Това са ми първи продукти на L'Occitane и държа да кажа, че съм очарована - изключително трайни като аромат, лосионът хидратира прекрасно и попива бързо, душ гелът измива нежно и оставя леко, дискретно ухание. Във възторг съм.
Още една причина скоро да си направя трип Пловдив - София.
Искам още L'Occitane-чета! Mr. Green Blush

Не е задължително да правиш трип до София: http://www.feelunique.com/brands/loccitane - безплатна доставка до България и цени по-добри от тукашните  Peace

# 689
  • Belgium
Аз имах сух парфюм Cherry Blossom, но ми беше нетраен.

По-добре е да се отиде в магазин на живо - дават доста мостри, като купувах Cherry Blossom ми подариха и несесер за козметика  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт