Пихте ли вода след секциото?

• 21 613
  • 147
  •   1
Отговори
# 105
На мен анестезиолога ми каза задължително да почна веднага да пия течности и да пия поне по 2 литра на ден, за да изчистя упойката и да не ме боли глава. Така и правех.

# 106
Бях с пълна упойка и първия ден (денят на операцията) ми казаха, че мога да пия съвсем малко вода и то на глътки.

# 107
  • София
Казаха ми да изпия 4 литра за 12 часа, след вториялитър започнах да повръщам и ми спряха водата...

# 108
  • София
Да се разпиша и аз- местна упойка, не съм имала ограничения в пиенето на вода Peace

# 109
Бях с пълна упойка и имам някакъв спомен, че докато бях на система не ми даваха да пия вода. Мокрех си устните само. После по глътка, по две, но 10 часа след секциото си пиех колкото искам. Wink

# 110
пиех си вода когато и колкото си поискам! Да не ги мързи сестрите да идват да помагат за изправяне???

# 111
Не,не ми давах да пия до следващият ден ,а и след това беше от чашка със сламка за да не се налея изведнъж,защото много ми се пиеше и можех и бутилка да изпия наведнъж. Сестрите бяха до мен първите 24 часа през 10 мин и просто нямаше как да си пийна!:)

# 112
  • ул. "Мечтание"
След секциото сестрата, която ме наблюдаваше за през нощта ми каза да пия вода, ако ми се пие, за да се намалят страничните ефекти от упойката (спинална) и да мога да я изхвърля по-бързо от организма си. Но преди това ме държаха 12 часа гладна и жадна по време на раждането (тръгна си нормално)... Това, да те държат гладени  жаден по време на раждането по не го разбирам, на мен определено ми се отрази зле... но това е друга тема.

# 113
Аз раждах секцио с пълна упойка, веднага след като излезнах от упойката ми дадоха да пия вода колкото си искам.

# 114
  • София
Даваха ми да пия, но не се налагаше. Пуснаха ми доста системи и не изпитвах нито глад, нито жажда. Не съм близнала и капка вода, докато бях в реанимация. Въпреки това главата изобщо не ме е боляла. Бях със спинална упойка.

# 115
бях със епидурална упойка, и не ми даваха да пия вода, казаха ако много ми се пие, по малко на глътки,, но това само първия ден. После по-малко повече, и така до 3-ия ден си пиех по колкото си искам

# 116
  • до една звездичка
На този въпрос не е ли редно докторите да отговорят? newsm78

# 117
Бях със спинална анестезия и 4-5 часа след операцията ме посъветваха да пия много вода на малки глътки.

Последна редакция: сб, 03 юли 2010, 13:42 от Мaрги

# 118
с пълна упоика бях, не ми дадоха да пия вода първия ден,вече на втория на малки глъдки 1,5л трябваше да изпия ама не можах Simple Smile

# 119
Не съм убедена, но мисля, че зависи от вида упойка.
На мен анестезиоложката ми каза да пия колкото си може повече вода. Бях със спинална упойка, а момичето до мен беше с пълна и на нея и дадоха вода поне 5-6 часа след секциото.

Общи условия

Активация на акаунт