SUPERNATURAL - Продай ми парче от душата си - 10 тема

• 36 853
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Красоти, красоти от които ми потреперват леко в такт коленцата и особенно 1ва и последна снимка от Злата ме оставиха направо ТУШ .
И тъй като не успяхте да разхлабите нито една гайчица на горката импала (че я е ухапал комара на трезвенноста) Ще си позволя да я излекувам ..... лек 1 , лек 2 и лек 3. Ако и това не помогне, Импалка, вече си безнадежден случай  Joy Joy Joy

Аз отивам с танцова спъка към спалнята и Ще се надявам да ме споходи продължението на съня от тази сутрин  Embarassed Embarassed Embarassed

ЛЕКА НОЩ

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 09:38 от bicho malo

# 646
Доброутро, момичета,

Веднъж и на мен да ми се случи да съм първа за деня и да черпя закуска Grinning Обикновено съм от спящите рано сурин. Wink

Ето и нещо забавно, с което денят ви да започне с усмивка:

"Mini Ash" Simple Smile

# 647
  • UK
Добро утро! Hug
Ето ви усмивки и от мен Simple Smile

http://i47.tinypic.com/5ml5bt.jpg

# 648
  • В средата на времето

Аз бих се лекувала с това Whistling Grinning

Добро утро от мен Grinning

Дейна, благодаря за кафето и закуската. Hug И двете изглеждат достатъчно апетитно Grinning

# 649
Добро утро и от мен,
Дейна аз бих се почерпила от закуската (много предизвикателно изглежда), ама пуста му диета и излишни кила ...
Дребния Аш е много сладък. А Горкия Кас, даже и на комикс, пак го базикат и "тормозят"  Joy Joy Joy

# 650
november_rain тази картинка ме уби  hahaha hahaha hahaha
има ли още, от където изкопа тая?
давай да ги видим  Hug

# 651
Здравейте и от мен!
За хубаво начало на деня един брадат Дженсън  Heart Eyes

и един коледен Джаред  Heart Eyes

Тц, ни-що – дори една гайка не мръдна в мен. Странно... Сериозно го казвам/пиша. Пак съм се ‘излекувала’!
Срамота! Тц-тц-тц! Веднага да вземеш мерки!  Crossing Arms

Но имам една молба. Първата снимка е от промо снимките на втори сезон. Аз я имам срамно малка – 576х748. Ако някой я има по-голяма, моля да я сподели.
Имам всичките промоснимки от първи и втори сезон в прилични размери, даже по-назад в темата бях давала линк от къде може да се свалят. Току що набързо прегледах снимките, но не можах да я позная тази  newsm78. Дай да видим снимката, която ти имаш. На драго сърце бих споделила снимките, които имам, но мното ме мързи да ги качвам  Embarassed, пък те са си доста. Охотно пращам по пощата, обаче.

Галя, снимките на "чадърестия" Дженсън са супер!   bouquet

А пък тази снимка на Лайла, ми е най-най-най любимата!  Heart Eyes

Девойки, мили, от къде ги намирате тези анимации? Страхотни са!  Heart Eyes

Дейна, благодаря за закуската и за малкия Аш!   bouquet

# 652
Здравейте и от мен!
За хубаво начало на деня един брадат Дженсън  Heart Eyes

Вече съм припаднала! Grinning
Злата, скоро да съм ти казвала колко те обичам? Grinning Дженсън с набола брада няма да споменавам откога го търся в умопомрачителна резoлюция, мъхъмм.... Heart Eyes

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 10:28 от Dana_Scully

# 653
Явно лятото е сезона на всевъзможните номинации за награди, наградки и признание. Ето още едни с мнооого категории, в повечето от които е номиниран и СПН - http://www.televisionwithoutpity.com/tubeys/nominees.php. А ето и призива да гласуваме  лично от Архангел Гавраил  Wink

Richard here. For starters, Happy Father's Day to all dads out there. Now, on to "Supernatural" business. Konstancja, a proud, card carrying member of this fan page, brought to my attention my nomination for "Best Guest Star" on the Television Without Pity website. (http://www.televisionwithoutpity.com/tubeys/nomin...ees.php)

I visited the site and discovered that "Supernatural" is all over the place! "Best Badass" - Misha Collins nominated, "Favorite Actor" - Jared, Jensen, and Misha all nominated - to name a few. Here's my pitch - Let's show everyone in TV land what "Supernatural" fans are made of and flood that site with votes for all things "Supernatural." In my category (Nomination 17, "Best Guest Star") I'm up against other "Supernatural" standouts Kurt Fuller and Mark Shepherd. That's classy company! You don't have to vote for me, just make sure you vote "Supernatural." Let's show the rest of the world what they're all missing. Go to http://www.televisionwithoutpity.com/tubeys/nominees.php and cast your vote today. Give 'em hell, people!

That's all for now. Toodles.

-Richard

Източник

# 654
аз ли не довиждам или в категория Best Drama нашите ги няма
не съм доволна  Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil

# 655
Права си, anbibian, няма ги. И аз не съм доволна  Close

# 656
Импалке, ти вчера сериозно ме разстрои с това изказвне за нетрепващите гайки!  Naughty Направо ме амбицира да те накарам да ти се раздрънкат ламаринките.  Twisted Evil Я да те видим как ще реагираш на следващата порция снимки от промото на първи сезон.

Казвай сега с ръка на сърцето мотора!  Mr. Green

# 657
На мен всичко ми се раздрънка за Импалка не знам!
Ах този първи сезон.....

В горния линк си дадох гласа за най-добра екранна двойка - Дийн и Кастиел хахаха

# 658
 Joy Joy Joy Стигнахте ли до категорията Best Performance by an Inanimate Object? Там от СПН са номинирани цитирам: Dean’s thigh holster (буквален превод - стегнатият кобур на Дийн  Laughing) и Metallicar. Импалка, колкото и да те обичам, кобура на Дийн печели от раз!  Joy

На мен всичко ми се раздрънка за Импалка не знам!
Радвам се!  Twisted Evil

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 11:57 от Злата с метлата

# 659
  • В средата на времето

Тези две снимки са ми абсолютен фаворит smile3544 Heart Eyes Злата, я кажи ти като погледнеш снимка на Дийн къде ти се спира първо погледа (говоря за лицето Laughing)?

Общи условия

Активация на акаунт