SUPERNATURAL - Продай ми парче от душата си - 10 тема

• 36 556
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • UK
Малее, момичета, направо ме застреляхте с тези снимки.  Crazy
А някой беше поискал още от тези анимираничките Simple Smile

Protect the seals Grinning

Големи са сладури, и мен много ме радват. Simple Smile

# 676
аз аз  newsm44 и продължавам да искам още

# 677
  • UK
Емиии ...

... не намерих повече.  ooooh!

# 678
Хе-хе-хе!  november_rain, готини са анимациите  Heart Eyes

Джаред, джакузи, Дженсън с черна риза...много добре Laughing
Мдаа, предимно Дженсън с черна риза  Heart Eyes  Laughing

Злате, май наистина съм се повредила – не ми действа нищо по ‘онзи’ начин, т.е. пак съм в кроткото състояние от преди 2-3 месеца.
Потресена съм! Все още не го вярвам обаче и ще продължавам да пробвам с други снимки.  Crossing Arms
А за тази снимка, и аз сега като се поразтърсих се оказа, че я няма по-голяма от това, което имаш ти. Другия вариант е този дето Енджъл го е постнала. Според мен няма начин да не е снимана и тя в HQ грамаден вариант. Утре ще търся пак.

# 679
  • София
злате, те за снимани..всички са снимани в голям размер...ама.... явно не са я пуснали публично така да се каже...може би защото е леко не на фокус, знам ли...

# 680
Хм, Злата, добре дошла в клуба "Save a horse, ride a cowboy", Hug Снимките на Майкъл Мюлер от онази Дженсънова фотосесия и аз съм ги търсила, но най-голямото на което съм попадала, е каубойския Дженсън от онзи руския сайт на Jess.
Утре ще пусна пипала из LiveJournal и ще видя дали няма да изскочат от някъде. Wink

Джаред, джакузи и предимно Дженсън с черна риза по време на Teen Choice Awards - за какво повече може да мечтае женското сърце? Heart Eyes Една от най-любимите ми Дженсънови снимки е точно от въпросните Teen Choice Awards:

За поизплакване на очото пускам и още малко умопомрачителни снимки на "юнашки Дженсън" от епизода със завръщането в бъдещето. Линк към цялата сесия от 96 снимки има тук: http://narod.ru/disk/22145733000/403a.rar.html, а тук публикувам само малка представителна извадка:

E, не, не мога!  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 След подобни умопомрачителни и очоизгарящи снимки със зелен поглед и изкусителни устни се предполага, че може и да спим ли?!

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 01:05 от Dana_Scully

# 681
ех лелеллее тия лунички, от както ги видях спрях да се стремя да избеля моите  Joy Joy Joy

# 682
ех лелеллее тия лунички, от както ги видях спрях да се стремя да избеля моите  Joy Joy Joy
Луничките на господина са прекрасни! Моля, да не се пипат по никакъв начин - нито фотошопски, нито механическо-гримьорски! Heart Eyes Crazy

# 683
Не че е по голяма от тази дето Ейнджъл е пуснала, но поне е чиста без надписи

тук става ме трима  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Дейна с тия сними наруши спокойния ми сън  Whistling Whistling Whistling Мерсаж   bouquet

# 684
Добро утро!

На тази снимка Дженсън изглежда точно както се чувствам в момента  hahaha

Дейна,   bouquet за снимките на"юнашкия" Дженсън!  Heart Eyes Само не можах да видя последната снимка от поста ти  Sad

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 09:47 от Злата с метлата

# 685
  • В средата на времето
Добро утро, ladies Grinning  bouquet

Понеже виждам, че някои се чувстват доста тежко тази сутрин, предлагаме ароматно, топло кафе и освежителен фреш  Grinning

Аз понеже диетосвам, храна не предлагам Laughing

Гледайки нечовешката снимка, която Дейна е дала, се замислих, че много се разглезвам покрай тези резолюции Crazy Вече всяка малка снимка ми се вижда постничка Mr. Green  Не е ли едното око да е на половината монитор, не ми я хвали таз снимка Crazy Joy

# 686
Добро утро,
Изи мерсаж за кафето и фрешчето (радвам се че не съм сама в "диетосването"  Mr. Green). В тази жега идва освежително.
За снимките имаш право. Скоро и на око на цял екран Ще е малко .... Ще се наложи да вадим плакатите ....

- САм : Дийнн трябва да измислим неЩо с размера на снимките. Момичетата Ще станат недоволни и какво Ще правим тогава ????
-Дийн: Мисля по въпроса  Thinking .......

# 687
  • София
хахахах, аз и с кафенцето в момента съм така

bicho malo - каква жега бе жена, умрях от студ тази сутрин, че и като кокошка подгизнах... Simple Smile

# 688
хахахах, аз и с кафенцето в момента съм така

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

bicho malo - каква жега бе жена, умрях от студ тази сутрин, че и като кокошка подгизнах... Simple Smile

Ами да ти кажа, студа от миналата седмица дето беше тук, сега дойде при вас (както и жегата по предната седмица). Споко, задаватсе УЖАСНИ жеги. (сори за спама)

# 689
Снимките на Майкъл Мюлер от онази Дженсънова фотосесия и аз съм ги търсила, но най-голямото на което съм попадала, е каубойския Дженсън от онзи руския сайт на Jess.
Утре ще пусна пипала из LiveJournal и ще видя дали няма да изскочат от някъде. Wink

Пускай, пускай, че както казва Изи така сме се разглезили от грамадните снимки, че тези ми се виждат все едно с лупа да ги гледам.

Изи, мерсаж за освежителните напитки, ама на това тъпо време и те не действат  Sad. Днес е само да си останеш в къщи под юрганчето с някоя хубава книжка, или филмче (ех, мечти).

bicho malo, пращайте го по-бързо хубавото време насам!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт