Честно си признавам, че за мен са все движения извън нормата за нормален общ живот,
почти съм сигурна, че те самите не са много наясно като за какво се борят, и в крайна
сметка признавам, че проблемът е мой - не знам и не мога да се сетя за думата, която
да ги обедини. Ще съм благодарна, ако ми помогнеш.
А какво значение има, ако ги деля по правилен теоретично начин? Да не би от мен да
се иска да проявявам толерантност? И да се иска - няма да я има, по никакъв начин.
Прави си каквото искаш-ясно ми е,че на теб не ти е удобно да съществува каквто и да е,извън "нормата за нормален общ живот",но в този свят ТАКЪВ НЯМА!
А в България да не говорим-това понятие грам не съществува.
Аз бих те светнала кой за какво се бори,но смисъла би бил равен на НУЛА,след като теб не те интересува.
Разберете бе хора,разделението крайно-леви и крайно десни,не означава че по средата са анархистите,или че анархизма ги обединява.
В България тези,които наричате крайно десни са националисти. Нищо повече.
Млади хора,които не искат да бъдат мачкани,не искат циганите и турците да имат повече права от нас българите в собствената ни страна. А левите се занимават с разпространение на колективна пропаганда как трябва да се върне стария "социалистически" строй в България,защото тогава живота е бил мноого по-хубав,как нямаме нужда от цялата тази "свобода",защото да си ограничен е много по-хубаво. И естествено да пускат заплахи спрямо националистите,а когато ги засекат където и да е,да бягат като мишки.
Та,пак да кажа-в България няма наисти/фашисти,има НАЦИОНАЛИСТИ. А анархостите освен да се друсат и да подкрепят комунягите друго не правят. Дори те не са наясно какво означава анархизъм.