Трамвай 20, леви-десни, чужденци и нечужденци

• 6 598
  • 128
  •   1
Отговори
# 90
И да ти го сложи живота, такива като теб не поумняват от това, а стенат от удоволствие.
Чао и от мен и вярвай, тя вярата крепи.

# 91
Ще мина в дясно,че в ляво се препълни с много хора....
Хубаво,ти вярваш на едно,аз на друго.
Толкова голям проблем ли е?
Смарти ви го каза-не се занимавайте с мен,той живота ще ми го сложи сам.
Айде,чао.

Пак ли те ядат ? Що се набутваш сама между шамарите?Много добре знаеш ,че никой тук няма 1.да вдене какво му говориш 2. да прояви толерантност към чуждото мнение и мисъл .Защото,независимо от всичко,ничие мнение няма да бъде променено насила.
Спукват се от съчувствие в тема за българка,която живее с изневеряващ циганин (ром е питие),но никога няма да одобрят това положение за някой от собственото си семейство.
Hypocrites.

# 92
Китана, и да вдена и приема мнението на Хасс, това не променя отвратителността на случката, нали така?
И да, права си, ужасно лицемерие и гнусен сарказъм имаше в това, че пребиха Асен Кисимов преди години..Бяха го взели за циганин. Confused

Темата няма общо с политиката, Хитлер, концентрационните лагери и т.н.
Темата е за агресията.
И дали, ако бъдем провокирани трябва да отвърнем с агресия и жестокост.
Просто е.

# 93
Айде,чао.

Пак ли те ядат ? Що се набутваш сама между шамарите?Много добре знаеш ,че никой тук няма 1.да вдене какво му говориш 2. да прояви толерантност към чуждото мнение и мисъл .Защото,независимо от всичко,ничие мнение няма да бъде променено насила.
Спукват се от съчувствие в тема за българка,която живее с изневеряващ циганин (ром е питие),но никога няма да одобрят това положение за някой от собственото си семейство.
Hypocrites.

Не бе, Китанче, прочети, явно не го правиш. Никой не говори за цигани, а за Холокоста. За това я ядем Хас.
Не може да съчустваме все на кучетата, я.

# 94
  • София
Айде,чао.

Hypocrites.
Лицемер си е лицемер, но и на суахили да го напишеш няма да е вярно. Лицемерие е да твърдиш, че си толерантен към чуждото мнение и да обвиняваш други, че не притежават това качество, а да проповядваш изтребването на хора, заради етноса им. Нямам грам  толерантност към нараняването и убийството на човешки същества. И много добре разбирам за какво говорите и ви съчувствам от цялото си сърце. Hug

# 95
Айде,чао.

Hypocrites.

Не бе, Китанче, прочети, явно не го правиш. Никой не говори за цигани, а за Холокоста. За това я ядем Хас.
Не може да съчустваме все на кучетата, я.
Видях още първото й мнение и мненията на хората след него.

И наистина много ви боде в сърцето,че има някой с различно мнение от вашето.
Почвате да нападате вече и мен,а дори не сте разбрали моето мнение по въпроса.Е,аз отдавна смятам,че малко сериозни теми могат да бъдат разисквани сериозно в този форум.

# 96
# 97
Китана, и да вдена и приема мнението на Хасс, това не променя отвратителността на случката, нали така?
И да, права си, ужасно лицемерие и гнусен сарказъм имаше в това, че пребиха Асен Кисимов преди години..Бяха го взели за циганин. Confused

Темата няма общо с политиката, Хитлер, концентрационните лагери и т.н.
Темата е за агресията.
И дали, ако бъдем провокирани трябва да отвърнем с агресия и жестокост.
Просто е.
Въобще не го биха за това....но айде-ти си била там,знаеш какво е станало.
Изобщо,тук споря с хора,които разбират от всичко.
А относно Китана-тя много добре знае за какво говоря,така че няма нужда да чете.
Яжте ме,щом си нямате друга работа и забавление.
На народа не му трябва хляб,а зрелище. А вие го доказвате това ежесекундно.
Те към нищо не са толерантни.
Докато не кажа колко обичам циганите и евреите,и че холокоста е нещо абслютно реално,и горките хорица са изтрбени без нищо.
А това,че точно евреите предизвикват всяка една война,че и нападение на кораби с хуманитарна помощ (все пак вие пуснахте тема за това),е нещо напълно нормално.
Както и зверствата на цигани/турци над българи също.
Все едно де-вие сте велики.
Продължавайте да си го повтаряте,а аз ще се правя че е вярно.

# 98
Китана, а на теб не ти ли боде очите мнението ми, че ми дреме за секви четирикрати твари, независимо дали са улични или хипер породисти? Смърт на всяко куче! Ти толерантна ли си към това мое мнение?
Да, не съм толерантна към хора, които изпитват явна злост към хората и симпатизират на агресивни типове и случки.

Хас, ето ти за мен разпалваш явна агресия. Да те набия ли сега? Или да нещо друго?

# 99
Ми ела ме набий бе.
Щом ще си избиеш агресията така....
 Laughing

# 100
Китана, айде прочети какво е написало "хлапето", потърси инфо за случая Кисимов, пък после ми обяснявай, че не съм толерантна.
Не е възможно човек, който претендира, че мисли, борави с компютър, да не се запознае със зададения въпрос. Не е нормално веднага да се репчи, без да има идея кой е Асен Кисимов.
Писна ми да съм толерантна към хора, които освен, че зачитат единствено своето мнение, са арогантни, верни единствено на грубостта, изключително груби и невъзпитани дори.Преставам да обръщам внимание на постовете на хлапето, тъй като минават в графата "пуберски провокации".
Срам ме е от хора като това момиче, наистина. Не защото изказва различно мнение. Защото е сляпа, не желае да се запознае с фактите, и на всичкото отгоре се държи като третокласник.

Ето, намерих ви аз инфото, та дано прочетете, и ВДЕНЕТЕ, че е хубаво да си създадете група на отхвърлените,но е по-важно да се научите да живеете с другите! http://www.mediapool.bg/show/?storyid=106988&srcpos=5&p=1

# 101
Не бия деца, нито възрастни, нито пък се кефя на нечия смърт или за нечии побой.

# 102
Браво на теб.
Смарти,знам кой е Асен Кисимов,знам и кой го е бил,знам и кой го е натопил,знам и как го е бил....
Много неща знам,от първоисточник,от втористочник и от още 3 души,които са били в трамвая.
Това,което ти прочете обаче смяташ,че е вярното.
Честито.

# 103
Кой го е натопил за турчин и откъде имаш ти толкова близка информация относно неонацистките групи в България?
От първоизточник, казваш...
Нещата придобиват неприятна форма, не зная дали го осъзнаваш.
Мисля, че е добре участието ти в тази тема, а и в подобни да приключи.
В смисъл, не се гордей, че си част от тази.... "общност". Просто си мълчи. За твое добро е. Peace

# 104
Кой го е натопил за турчин и откъде имаш ти толкова близка информация относно неонацистките групи в България?
От първоизточник, казваш...
Нещата придобиват неприятна форма, не зная дали го осъзнаваш.
Мисля, че е добре участието ти в тази тема, а и в подобни да приключи.
В смисъл, не се гордей, че си част от тази.... "общност". Просто си мълчи. За твое добро е. Peace

точно това и аз щах да попитам  Peace
по добре си трай и не показвай много наяве, че черпиш информация от пъвоисточници понеже е гнусно и гадно  Confused

Общи условия

Активация на акаунт