Аси и Демир - Магията се повтаря - Тема 46

• 39 626
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
Само още половин час до началото на поредният епизод от нестихващата магия... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 46
Не, че не сте я виждали, но красивото не омръзва!

[/U

КРАСОТА!СТИЛ!ВИСОКА КЛАСА!!!!

На нашето момиче не се налага да се прави на клоун ,за да бъде актуална!

# 47
Само още половин час до началото на поредният епизод от нестихващата магия... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пак ще има"ох"и "ах"пред екрана! Hug Hug Hug

# 48
Хептен си изплакнах очите,та чак и виждите ми окапаха  Naughty
Гледайте в момента какво дават по диема и дано ви напълни очите това момиче с оня лунгур,дето се ожени по сметка  #Cussing out

# 49
Привет! Тази вечер сам без филм- нямам кабелна...Гледам си Слави и тъпея....
Просто не съм у дома, но като докопам комп...няма прошка.... Joy Joy Joy

# 50
Хептен си изплакнах очите,та чак и виждите ми окапаха  Naughty
Гледайте в момента какво дават по диема и дано ви напълни очите това момиче с оня лунгур,дето се ожени по сметка  #Cussing out

Добър вечер момичета!
Линка,  на мен постоянно ми капят очите #Crazy Crazy, не мога да ги прежаля, може някой да ни обвиняват, че сме изперкали, но аз ще вярвам докрай в любовта им и не смятам да губя надежда... Naughty

# 51

Кайли, каква надежда! Мурат трябва да е луд да мисли, че Туба ще му се хвърли на врата ако се раздели в Б.
Но дали изобщо му минават такива мисли.... newsm78
Момчето мисли за себе си- днес роля, утре друга, турнета по света и у нас...а утре бъдещ министър-председател... С парите на тати.
Бурчин му предлага нещо сигурно...Туба - само една красота... Сещам се за повестта на Елин Пелин "Земя". Там Еньо нали казваше, че хубостта е до време и изостави бедната красива Цвета за да вземе богатата, гърбава Станка... Е, знаем какъв е края, нали......

# 52
Ринка, може би си права! Но през всички тези години разбрах две неща, всичко което си правил някога ще ти се върне тъпкано...и че никога не можеш да знаеш какво ти готви утрешния ден, така че не можем да кажем какво ще се случи утре или след пет години. Всичко невъзможно всъщност е по - възможно от всякога!! Ще поживеем и ще видим...

Съжелявам, май прекалих.. Embarassed

Желая ви лека нощ!  bouquet

# 53
Ринка, може би си права! Но през всички тези години разбрах две неща, всичко което си правил някога ще ти се върне тъпкано...и че никога не можеш да знаеш какво ти готви утрешния ден, така че не можем да кажем какво ще се случи утре или след пет години. Всичко невъзможно всъщност е по - възможно от всякога!! Ще поживеем и ще видим...

Съжелявам, май прекалих.. Embarassed

Не си прекалила и не съжалявай за нищо.    Hug Hug
Вярно е, че от живота по-голям фокусник няма... Такива номерца ни върти,.... #Crazy #Crazy
Добре че не знаем предварително какво ни е подготвил...
Слава ли , бедност ли , пари ли..., любов ли, наказание ли... По-страшна е само забравата...

# 54
Добър вечер. Има ли желаещи да бъдат в помощ на една фенка на Туба. В темата за на0-красива турска актриса така са нападнали едно момиче и с такава злоба се говори за почитателките на Аси и Хасрет. Били сме като секта и други от този род.Едната от опоненките е Pavlinaio,ne  съм сигурна,че изписах името и точно. Преди време същото момиче имаше конфликт с феновете на Аси . Много се ядосах,като прочетох техните коментари. Искате ли да посетим този форум и да помогнем на това момиче.-

# 55
# 56
Ринка...благодаря за тези снимки...за мен това не е сценарий...това е една истинска изповед на Мурат и Туба и едно послание към нас
зрителите...има истинска любов...да тя съществува... и двамата се докоснаха до нея...и двамата я изпитаха...и двамата бяха щастливи...
и двамата живееха....а сега просто и двамата само съществуват.Както във филмите има толкова много интриги...толкова много завист,
злоба,ревност и лъжи за да може нещо хубаво и нежно да бъде опропастено...то така е и в истинският живот.Много често във филмите завършва с хепи енд...понякога и в живота е така...дай боже да е по-често.Обичам ги и двамата точно като мои деца и им желая само щастие и да намерят верният път в живота си, защото живота е обидно кратък.Никога няма да се откажа от тях...а и едвали бих ги упрекнала в нещо...макар,че понякога съм им бясна.

# 57
Добро утро   bouquet
Гледам ги снощи двамата на брега на морето,знам ,че покрай тях кърфица да хвърлиш няма къде да падне,толкова много сеирджии има,гледам ги и ми се свива топка в корема Sad
Могат да изиграят хиляди роли още ,но тази магия никога няма да я повторят.Не ми идва дума ,с която да изразя това,което очите ми виждат,а сърцето ми чувства.

Дидка ,къв ти е проблема? Целия Арабски свят е полудял по Аси и Демир,ти се косиш ,че някой ги не понася и сме били секта  newsm78  Аз съм главния гуру  Joy Joy

# 58

Коя е тази до Мурат--тя като зомби  Laughing 8 пласта грим  ooooh!

# 59

Коя е тази до Мурат--тя като зомби  Laughing 8 пласта грим  ooooh!

Линка, снимката е от галата на "Есенни страдания" . В момента томрис говори

Общи условия

Активация на акаунт