Пазаруване от www.asos.com - 7

• 43 739
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
Моя дойде, ама имам липсващ продукт, имам и объркан. Crazy
Една кутия от ботуши си дойде празна. Mr. Green Laughing Май и някой друг имаше тази случка преди време нали? Thinking

# 736
И при мен се бавят, повсеместно е  Hug

явно има някакъв всеобщ проблем защото като ходих да проверявам в пощата нямаше никакви колети, само писмал

# 737
  • София
получих чанта от асос - тяхна марка. Е, вярно че е изкуствена кожа ама няма такава миризма  Sick Имали ли сте такъв проблем ? Мога ли да я отмириша по някакъв начин, защото чантата иначе ми харесва....

# 738
И при мен се бавят, повсеместно е  Hug

явно има някакъв всеобщ проблем защото като ходих да проверявам в пощата нямаше никакви колети, само писмал

Хм... нещо ново при вас?Аз сега видях ,че утре е последния срок за получаване и ще мина през пощата , ако няма нищо пак ще трябва да се занимавам със писане на мейли и да си чакам парите..  Rolling Eyes

# 739
Здравейте,
на мен утре ми е срока, още няма нищо  #Cussing out

# 740
Здравейте,
на мен утре ми е срока, още няма нищо  #Cussing out

От кой град си ?

# 741
Ekaterinaaa_ София

# 742

Aз съм от Пловдив.Явно не само при мен има проблеми.  newsm78

# 743
И на мен ми се бави пратка.
От 5-ти септември дойде за 10 дена
Сега чакам от 9-ти,явно наистина има забавяне някъде по трасето. Tired

# 744
Аз получих това  http://www.asos.com//Rocketdog/Rocket-Dog-Crinkle-Patent-Hi-Top- … .aspx?iid=1227469     .И при мен  се забави поръчката  - към 15-ина дни,но в крайна сметка съм много доволна,номера си отговаря.

# 745
Да се оплача, моята поръчка не само се забави, ами и единственият артикул беше объркан. Поръчката ми беше от 09/09, чак днес я получих, ама каква полза.......... Sick Писах им, предполагам ще искат да им върна артикула, и дано втория път вече уцелят това, което съм си поръчала!

# 746
И на мен ми се бави пратка.
От 5-ти септември дойде за 10 дена
Сега чакам от 9-ти,явно наистина има забавяне някъде по трасето. Tired

Сега им писах , и да както предположих ще трябва да почакам 9 дена.

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 16:17 от Ekaterinaaa_

# 747
Днес беше денят за получаване на поръчката, нямаше я Mr. Green Имаше някакъв пакет на асос и аз протегнах треперещи ръчички, но се оказа за друга дама, ще почакам още малко и ще пиша Peace

# 748
Някой от Пловдив със закъсняла поръчка.. ?

# 749
Някой от Пловдив със закъсняла поръчка.. ?

аз

Общи условия

Активация на акаунт