добър фотограф и диджей за сватба

• 102 096
  • 237
  •   1
Отговори
# 120
Колега, нз защо се мислиш за толкова сериозен фотограф. Може би ти си страшен нз, но от мен знай, че точно ето такива млади момчета, ще ти изядат хляба  Sunglasses

А ся си признахте, че сте колеги, добре върви  Mr. Green

Моля ти се, няма кой да убедиш, че не сте пълен смях и шарж с "качествените" си услуги, не и хора, които са ползвали наистина КАЧЕСТВЕНИ услуги на ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, а не на аматьори, каквито главата си залагам, че сте  Tired Но! И за вас има хляб, споко, не се пъни. Има хора, на които наистина не им пука... не знам защо ви наемат като накрая имат доста любителски кадри, с вашето качество, но всеки си преценява. За всеки влак си има пътници, но позволи ми да изпуснем вашия точно  Stop

# 121
И за вас има хляб, споко, не се пъни. Има хора, на които наистина не им пука...

Не е точно, че не им пука, а че много хора държат повече на цената, отколкото на качеството.

И наши познати се хвалеха как са си намерили за подобна цена комплексна услуга фото/видео, малко като набиване на канчето "видяхте ли, че има и по-евтино". След сватбата търсеха някой да оправи снимките.

# 122
Абе има и такива, на които не им пука - казвали са ми "Пффф, за кво да давам толкова пари, да има там некви ( Tired) снимки/видео, да има да показваме на децата, аз колко пъти ще ги гледам тия снимки!?" Миии ок  Rolling Eyes

Но има хора, които не могат да отделят повече пари за снимки/видео/DJ, така е... но поне нещо средно, защото такива "оферти" са равни на съсипана сватба (от DJ, поне за 5 се сещам - то не бяха подвиквания с тъпи шеги за свекърви и тъщи, вместо да пуска музика, говореше ли говореше и то никой не се и забавляваше на изтърканите глупости... през такъв, който 3 часа!!! не успя да вдигне хората, защото пускаше малоумна музика и понеже танцуваха само 4-5 деца, затова останалите 2 часа завърши с детски песни - без да се шегувам, явно е специализирал детски аниматор, не знам... и после хората се разотидоха. Друг пък на много изискана сватба (но отново нает по критерия "най-ниска цена - за какво да дадваме повече, едно и също е?) през 3 минути подвикваше "Ааааааайдееее сватьооооо, опа!", "Ако булка сега не й отхапеш пръстите, нЕма кога, хапи, хапи, сватьо пай се!!!" Всички в залата, барабар с младоженците бяхме е така -  Shocked. ). На сватба на наши други приятели - питаха ни за нашите, защото много бяха харесали работата им, но не искаха да дават такива пари. Наеха видеооператор от Канал 1 за 200-300 лв. и фотограф дали има за толкова, DJ пак по същата скала - DJ беше тотален простак подобен на "айде сватьо", изнерви всички, хората висяха по масите цяла вечер. Снимките бяха като от сапунерка и събираха любителските като сред тях имаше много по-добри от уж-професионалните, които просто бяха щракани - без замисъл камо ли да беше съобразявал светлина и нам си кво - колкото си щракам и аз... без обработка. Видеото беше обаче най-големият шах и мат - суров материал, щото за толкова пари толкова, свързаха се с нашия видеоопаретор ако може да го оправя - снимали краката на хората, само главите, камерата трепери, върти се без посока и цел... Не знам, за мен не си заслужава. Особено па такива дето си правят уж "скрита" реклама, са ми ясни що за стока са и дано никой, никога не се върже!

# 123
Ние сме доволни от екипа на Lights-photography. Млади , позитивни и отговорни хора. Винаги търсят оригиналността. Хващат много хубави и точни  моменти от събитието . Малко хора ги познават, понеже са били доста време във Испания. Обложките и дисковете им са невероятни със специален дизайн, зависимост от събитието . Препоръчвам.
Ето сайта и фейсбука им:
www.lights-photohtaphy.com
https://www.facebook.com/pages/Lights-photography/120597421358269

# 124
Моля ви момичета от София помагайте.На някоя от вас да и е водил сватбата dj Виктор Атанасов (от  myevent) и доволни ли сте останали от него?  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 125
Здравейте, искам да похваля и препоръчам фотографите на нашата сватба: СКФото (http://www.skfoto.bg/). Жена ми ме провокира да пиша, защото често именно ние, мъжете, оставаме непитани относно избора на фотограф.
Павката и Ники са кооперативни, с интересен поглед над фотографията и изключително ненатрапчиви - няма изказвания в стил "застани така", "направи това", които на мен лично щяха да ми вгорчат деня. Запечатаха по уникален начин сватбата - от ранни зори с жена ми при фризьора, до ранни зори на следващия ден с шепата останали последни приятели. То не бяха лежане по пода, снимки от различни ъгли - определено има значение, когато фотографите са двама! Имаха и свежи идеи за нашата фотосесия, като дори бяха проучили предварително мястото.

# 126
По-добре минете през темата за фотография, много съфорумки снимат сватби, и разгледайте кой ще ви допадне.
Прехваленият Димитър Яков  е снимал едни младоженци в жита (пуснах едно търсене в гугъл), но лицата им са на петна, поради ярко слънце.  Повечето хора не обръщат внимание, но именно светлосенките при снимката са нещото, което ни загрозява или прави красиви. Меките светлини докарват кожата кадифена и чертите нежни.

Ще покажеш ли коя снимка имаш предвид, понеже и ние се търкаляхме в житата, а аз си хи харесвам де, нали съм аз на тях Flutter?

# 127
  • Варна
Това ли са добрите фотографи?

Чудни са просто.

# 128
Мога да похваля Ники и Маша Митеви като сватбени фотографи.
DJ Стоян Петров за диджей  Simple Smile

# 129
Цоп в темата!  Simple Smile

Много навреме ми идва. Захващам се да ви чета и ще питам, ако се наложи.  Simple Smile

# 130
Здравейте, търся добър диджей за София, защото се оказа, че доста съм закъсняла с тази част от подготовката. Сватбата е края на август, но тези на които се бях спряла вече имат ангажименти.
Стоян Петров е зает, Емил Андреев, Найден Найденов и Емил Алексов също. Извадих от форумите няколко имена, за които има добри отзиви и моля ако някой има впечатление за някой от тях да сподели.
DJ Иво, Емо Филипов, Vale, Митко малкия и DJ Стоян.

За фотограф още не съм мислила, искам да е нещо репортажно.

# 131
Да не те отчайвам, но и за фотограф е късничко  Confused

# 132

За фотограф още не съм мислила, искам да е нещо репортажно.

Какво значи репортажно?
Иначе и аз мисля, че е късно и за фотограф, въпреки това можеш да ги попиташ дали са свободни на вашата дата.
Фото Студио Нана
Балевски
Jeny's photography
Damayanti & Lansky Studio Photography
Galina Tosheva Photography
Kameliya Atanasova - PHOTOGRAPHER
Nadya Sabeva Photography
Nadya Dzhambazova Photography
Olga Tasheva Photography
Tatyana Aleksieva PHOTOGRAPHY

Това са тези, които аз знам и следя. Simple Smile

# 133
Балевски може да го отпише, там нещата се заемат с година напред...

# 134
Нищо, нека да стои, може на някой друг да му е полезно за напред. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт