добър фотограф и диджей за сватба

• 102 103
  • 237
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте!  Simple Smile На фона на убийствените цени, който виждам в момента, доста трудно се намира добра услуга, без да ти махнат кожата. Аз се ожених отдавна, но сега се е заженила сестра ми и
приятели ни с свързаха с едно момче, доста младо, но ни предложи наистина добра услуга на конкурентна цена. Нямаше как да не се съгласим. Предлага всичко-Видеозаснемане, фото и ди-джей, и общата сума е приемлива.Ще пиша след 2-3 дни, да кажа как е минало.
разполагам само с телефона на момчето: 0988848407 - Ники  Simple Smile

Със сигурност ужасно... 3 в 1 на ниска цена е равно на ужасно, ужасно, ужасно качество - снимки като от сапунерката на леля Тошка, видео като от Нокията на чичо Гошо и забавление на нивото купон в 5 клас "направи си сам"  Stop

# 106
И на мен това ми мина през акъла, ама викам да не и спирам ентусиазма  Laughing

# 107
Много се лъжете обаче  Grinning Качеството иззобщо не е лошо.
Момчетата дойдоха, извадиха огромните апарати и започнаха да щракат навсякъде  Grinning
Получехме чудесни снимки, с много добро качество,  и монтирано видео HD на флашка.
Който не иска да не опитва, за останалите-да питат!!!

# 108
Много се лъжете обаче  Grinning Качеството иззобщо не е лошо.
Момчетата дойдоха, извадиха огромните апарати и започнаха да щракат навсякъде  Grinning
Получехме чудесни снимки, с много добро качество,  и монтирано видео HD на флашка.
Който не иска да не опитва, за останалите-да питат!!!

Искаш да кажеш, че за 3 дни получихте обработени снимки монтирано видео?
Кога е била сватбата, защото от предния ти пост се разбира, все едно е била вчера или онзи ден.

# 109
Ейййй, ама и бързаци бе - всичко за 3 дни извадиха, така е то - да снимаш със сапунерката а после да го метнеш на флашката таман 3 дена отнема с пиенето на кафе  Mr. Green Немам думи  ooooh!

# 110
Е, имали големи апарати хората  Mr. Green
По-скоро да снимаш на ауто и да метнеш на флашката.
Като знам аз колко постпроцесвам една снимка, при това далеч не съм от най-добрите... Rolling Eyes

# 111
Стела, би ми било интересно, наистина от чисто любопитство, да видя няколко снимки.
Дали ще е възможно?

# 112
www.georgivachev.com-  Георги Вачев

# 113
Стела, би ми било интересно, наистина от чисто любопитство, да видя няколко снимки.
Дали ще е възможно?
Според мен завиждате, защото за вашите снимки сте чакали цял месец Mr. Green.

Също ми стана интересно и гугълнах телефонния номер. Човекът предлага "СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ ТРЗ-УСЛУГИ И КОНСУЛТАЦИЙ", а също и дограми.

И по случай щракането с големите апарати... Поздрав

Скрит текст:
Из форумите:
Тема:
Неотдавна се сдобих с Canon 400D. За кратко време заснех сума снимки и ето вече се замислям, да не съвместя ли приятното с полезното. А именно да изкарам някой лев със снимки на сватби. Парите са нормални! Запознат съм с практиката на снимането - имам приличен опит със "Зенит". По моя преценка смятам какво е необходимо. Наличният обектив за сега е само стандартния, разбирам, че е нужен друг, но сега няма да се натоварвам. Възможно ли е само със стандартния? Нужна е външна светкавица, предполагам за ххх лв., препоръчайте каква най-добре да взема. Допълнителна карта за памет и акумулатор ще купя. Какво още е нужно? Статив с "кабел" - не знам, по мое мнение, не е задължително.

Отговор:
Неотдавна се сдобих със скалпел от санитарния магазин. За кратко време вече изрязах кожения диван, едва не отрязах гърлото на кучето си, и ето вече се замислям, да не съвместя ли приятното с полезното. А именно да поработя като кардиохирург. Парите са нормални! С практиката на хирургията съм запознат - имам приличен опит с консервен нож. По моя преценка смятам какво е необходимо. Скалпелът още не е заточен и е само един, разбирам, че е нужен и друг, но сега няма да се натоварвам. Възможно ли е само със един да се направи аортокоронарно шунтиране? Нужен е също хемостат, предполагам за ххх лв., препоръчайте какъв най-добре да взема.. Памук и тампони ще си купя сам. Какво друго е необходимо за операция? Троакар и форцепс за тъкани - не знам, по-моему, не е задължително да има.

# 114
Visible нали? То си е само за завиждане. Wink

А това го бях чела тук из форума, нямам думи, все още се чудя на такива нелепи изказвания, дали са истина или аз съм наивна.

# 115
С голямо недоверие подхождате, нз защо българите са все такива, щом става бързо значи не е добро. Това че момчетата работят бързо, явно нещо Ви притеснява или нз. Ако някой наистина иса да види снимки да ми даде скупе за да му пратя тук няма да качвам нищо. ето и skype  който аз ползвам bakardy_jm

# 116
Притеснява ме защото и аз снимам с голям апарат и знам колко време отнема качествена обработка  Mr. Green И на около 1000 снимки, колкото обикновено се предават на сватба, това не е 3 дни Simple Smile Но щом ти си ги харесваш, няма лошо, дай Боже повече неразбиращи и непретенциозни клиенти  Mr. Green

# 117
  • Анкх-Морпорк
По-добре минете през темата за фотография, много съфорумки снимат сватби, и разгледайте кой ще ви допадне.
Прехваленият Димитър Яков  е снимал едни младоженци в жита (пуснах едно търсене в гугъл), но лицата им са на петна, поради ярко слънце.  Повечето хора не обръщат внимание, но именно светлосенките при снимката са нещото, което ни загрозява или прави красиви. Меките светлини докарват кожата кадифена и чертите нежни.

# 118
Колега, нз защо се мислиш за толкова сериозен фотограф. Може би ти си страшен нз, но от мен знай, че точно ето такива млади момчета, ще ти изядат хляба  Sunglasses

# 119
  • Пловдив
Има за какво да го хвалят Яков..,има! Peace

Общи условия

Активация на акаунт