добър фотограф и диджей за сватба

• 102 118
  • 237
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Aoibheann на сватбата на сестра ми имаше малка кръгла маса до дансинга за фотографите, за видеооператора и за диджея.
Peace
Aoibheann, не казваш колко време е сватбата, дори да не му предложите почерпка, предполагам, че чаша вода ще предложите - не върви да я изпие на крак.  Peace
За другото са ти казали - може да дойде и от друг град.

# 91
Между впрочем, лично на мен ми е странно, че фотографите / хората с видео не са поне малко спретнати.
Братовчед ми имаше 2-3 момчета с камери и те поне имаха черни поло тениски. Обаче, фотографът ...Леле мале. Доста е грозно на видеото сред всички елегантни хора.
Сигурна съм, че жените са по на ниво в облеклото.  Grinning

За масата: имаха малка маса близо до младоженците.

Фотографите и видеооператорите работят по повече от 12 часа на една сватба.
Почти нямат свободна минута.
Клякат, стават, навеждат се, лягат по земята, тичат.
С костюм ли да се облекат?
Мисля че удобни обувки, дънки и тениска е най-приемливото облекло.
А да се предвиди храна и напитки в ресторанта за тях, е повече от нормално.

# 92
  • Там,където се събуждам щастлива.
alina_si, не казвам да работят със смокинг. Спретнато. Между спретната тениска / блуза и тениска има голяяяма разлика.

# 93
Здравейте!
Нашата сватба е през септември в Пловдив. Сега търся фотограф и снимките на Нина Николова ми харесват много. Някой ползвал ли е услугите й? Виждам, че Камелия Атанасова е много препоръчвана, заради подхода който има, но не мога да разбера в кой град е от сайта й.
Знам този въпрос сигурно е странен, но трябва ли да включа фотографа в бройката за ресторанта? Нашата сватба е в много тесен кръг, а и не вярвам фотографа да идва облечен официално и ще е малко сконфузено да я/го сложа до някой.
Благодаря Simple Smile

Здравейте,
първо поздравления за сватбата през септември Simple Smile Миналата година моя прителка се омъжи септември в Пловдив и фотографа им направи уникални снимки. Аз лично съм възхитена от момчета беше абсолютен професионалист и беше спретнат с панталон и риза. Фотографът и оператора си бяха от Пловдив. Фотографът се казва Георги Иванов, а за контакти може да го откриете тук https://www.facebook.com/LightSense/info  Доколкото знам и не работи скъпо, но пък засметка на това наистина качествено. Снимките бяха уникалани! Операторът беше от Neodigital studio.
Късмет в избора на фотограф и нека сватбения ви ден бъде наистина специален Simple Smile

# 94
  • с/у ОколоМръсТното
Ей, сега познавам над 15-ина сватбени и всякакви други фотографи. Но вече съм женена... за яд си е.

# 95
Шани, направете си повторно сватба, как се казваше, подновяване на клетвите ли беше  Laughing

# 96
И фотографът и видеооператорът бяха много добре облечени - не бяха с костюми, но те буквално лягаха по земята катереха се... Но не дойдоха нито мърляви, нито неспретнати (защото наистина съм виждала такива по сватби и е наистина неуважително най-малкото!). Не са евтини, но си заслужиха всеки един лев - имаме страхотни снимки (не само качество, а снимани репортажно, без издънки, всичко беше съобразил, а аз бях забравила, че е там...) и много добро видео - аз до последно не исках, всички ми се струваха банални и еднакви, но нашето е снимано в стил кино  Crazy и е много интересно с всички важни моменти. И двамата бяха страхотни, доста наши приятели женили се след нас ги наеха също. Фотографът е от София (Боян Павлов), видеооператорът от Пловдив - Димитър Димитров Студио 1  Peace Препоръчвам с 2 ръце!

DJ-я също мога да го препоръчам със сто ръце - много възпотан, направи страхотен купон, пуска много добра музика в точни момент, води много добре, не пускаше тъпи бъзици за тъщи и свекърви, нито говореше небивалици през цялото време. Изобщо и то него останахме очаровани, както и гостите ни, дори ни попита за цвета на сватбата и дойде с риза в този цвят  Crazy Стоян Петров - София.

Тези трима човека са много важни за цялата сватба - за изкарване и запаметяване  Wink Много внимавайте при избора. Единият може да утрепа купона, а другите да не го заснемат като хората и да се разочаровате истински за опропастените спомени.

# 97
Благодаря ви момичета за ценните съвети и контакти!
Вчера си купих и роклята и сега вече спокойно ще се захвана с изпращането на запитвания до фотографите. Simple Smile
За храната за фотографа питах, защото ние няма да имаме диджей и видео-оператор, защото не си падаме много по купоните и по-скоро искаме спокойна вечеря с най-близките си хора. Разбира се знаем, че хората ще искат и да потанцуват и затова ще запазим сепаре в някой бар или дискотека, където да се отиде след вечеря.
Харесва ми това, че някои фотографи започват да снимат от подготовката на младоженеца и се получава като история във фотокнигата, но си представям, че фотографа си тръгва някъде след 30 мин. в ресторанта, колкото да се посрещнат младоженците и да се снимат гостите.

# 98
Благодаря ви момичета за ценните съвети и контакти!
Вчера си купих и роклята и сега вече спокойно ще се захвана с изпращането на запитвания до фотографите. Simple Smile
За храната за фотографа питах, защото ние няма да имаме диджей и видео-оператор, защото не си падаме много по купоните и по-скоро искаме спокойна вечеря с най-близките си хора. Разбира се знаем, че хората ще искат и да потанцуват и затова ще запазим сепаре в някой бар или дискотека, където да се отиде след вечеря.
Харесва ми това, че някои фотографи започват да снимат от подготовката на младоженеца и се получава като история във фотокнигата, но си представям, че фотографа си тръгва някъде след 30 мин. в ресторанта, колкото да се посрещнат младоженците и да се снимат гостите.

Отнотно въпроса за храната, ако няма да е като стандартни сватби, а си го представяш в тесен кръг и фотографа прави снимки до 30мин - 1час след като младоженците влезнат в ресторанта мисля, че може и да не предвиждате храна за фотографа. Аз мога да изкажа мой лични наблюдения от споменатия от мен фотограф. Момчето наистина е добро и е коректен. Съорбази се напълно със желанията на моята снима подготовката на младоженеца, после взимането на кумовете след това влезе при булката там направи много красиви снимки, след това гражданското и църквата и после в ресторанта снима, но не много. Снимките са наистина страхотни и е уловил всеки важен момент. А до колкото знам и от към заплащане не взима много скъпо. Simple Smile

# 99
Аз съм от София, на моята сватба снима един млад фотограф - Делчо Димов, много съм доволна. Взе ни 350 лева, снима през цялото време, седя почти до самия край, а и много добре общуваше с гостите. Мъжът ми е голямо дърво, но много добре го насочваше как да позира преди церемонията. За дж наехме един Ива, препоръча ми го приятелка. Никак не съм доволна. Струва ми се, че много по-голям проблем са ДЖ-те, не фотографите.

# 100
Абе и фотографите са проблем, но по-трудно се забелязва от хора, които не разбират много от фотография.
Щото на мен ми се плаче като гледам някои портфолиа. Не че моето е за чудо и приказ, де  Laughing, но аз поне сега започвам. А да взимаш по 5-600 лв и после да плескаш булката и шаферките на фона на паркирани коли и случайно минаващи хора, като можеш да ги врътнеш и да са на стена...някак не е ок. Или в църквата да отрежеш главата на свещеника, снимайки ритуала... На тия за по 1000+ лв не се забелязват фрапиращи грешки, но тях не мога да си ги позволя  Joy (освен, че снимам, съм и будеща булка, много лоша ситуация Crazy)

# 101
И аз да се включа по темата
За фото - с две ръце и два крака дори съм за Методий Плачков -  0888817144
Той снима и нашата сватба и тази на сестрата на мъжа ми. Тя е в Лас Вегас и много ни хареса снимките и затова пак го викнахме за нейната сватба, която беше във Велинград. Т.е. ако не е за ПЛовдив пак е ОК работата

За диджей - пак с толкова ръце и крака съм за DJ Миро, който беше и на двете сватби отново. УЛТРА МЕГА НЕВЕРОЯТНИ са и двамата.

Ако някой се интересува за фолклорно оформление, един вид за изненада на гостите - ЕТНО РИТЪМ са без конкуренция. На нашата сватба бяха, а за "американската сватба " допълнително имаше и гайди.......
Сватбите са сравнително пресни юли2011 и юни 2012.
Ако на някой мога да бъда полезна, може да помагам.

П.С. - и двете сватби са организирани и оформени изцяло и само от мен и мъжа ми. Някой ден може да си направим и агенция Simple Smile))

# 102
Здравейте и от мен:)Скоро бяхме с приятеля  ми на една сватба на наши приятели в Новотела(гр.Пловдив) и останахме очаровани от DJ-te,две млади момчета,около 25-26 годишни ,имената са им Станислав и Янко.Мога да кажа,че за годините  им са много напред в всяко едно отношение.Догодина и на нас ни предстои сватба и ще се насочим към тях,така че и на вас ги препоръчвам.Ето и номера на един от двамата  0899 92 45 74

# 103
Само да напомня. Темата не е за самореклама, а за клиенти доволни от услугата за която са заплатили  Peace

# 104
Здравейте!  Simple Smile На фона на убийствените цени, който виждам в момента, доста трудно се намира добра услуга, без да ти махнат кожата. Аз се ожених отдавна, но сега се е заженила сестра ми и
приятели ни с свързаха с едно момче, доста младо, но ни предложи наистина добра услуга на конкурентна цена. Нямаше как да не се съгласим. Предлага всичко-Видеозаснемане, фото и ди-джей, и общата сума е приемлива.Ще пиша след 2-3 дни, да кажа как е минало.
разполагам само с телефона на момчето: 0988848407 - Ники  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт