Scrapbooking & Cardmaking - 12

• 74 093
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Black ROse,
аз правя нещо като плик-кутийка.
Сгъвката е на принципа на плик ( тоест на три, но правя и допълнителни сгъвки, за да стане обемно).
Ето в тази публикация има един такъв , макар и да не се вижда много добре.
Много по-лесно е от кутийка с капак, а и акцента остава само на картичката,
Иначе има стотици различни темплейти за кутийки и са много лесни, можеш да си харесаш из нета много.

# 451
Много благодаря на всички за идеите!  bouquetТрябваше ми за идея за картичка на един 18 годишен младеж Simple SmileКато я направя,ще докладвам!

# 452
  • Варна
Black_rose, не съм правила, но можеш да направиш нещо като плик за закуски

Или нещо от типа на дамските чанти плик, които бяха модерни навремето

# 453
Аз, както изобщо не правих картички през последните месеци, сега не мога да се спра Crazy

# 454
Аз, както изобщо не правих картички през последните месеци, сега не мога да се спра Crazy

и всичките са чудесни,много ми харесват хартиите които използваш

# 455
Здравейте на всички и тук!   Heart Eyes
Отдавна не съм писала в тази тема, но пък я понаглеждам, иначе основно гледам да съм налична на блогово ниво.  Grinning И само липсата на време не ми позволява да коментирам както ми се иска всички показани красоти.

Не знам кого точно да питам, затова ще питам тук и дано някой да има инфо за решение на проблема.
Забелязах, че напоследък доста зачести спама в блога ми (често, често - поне няколко спамкоментара за седмица, което за мен лично е адски изнервящо и губивреме за триенето им). Забелязвам, че 90 % са към една публикация и ако я делна дали ще си  реша проблема или просто ще атакуват друга публикация? Голяма част от тях още при пристигането са отбелязани като спам, но все пак може ли да се избегне по някакъв начин получаването му?
Ще съм много благодарна за някакво инфо по въпроса.  Praynig

# 456
Светле, ти нямаше ли модерация на коментарите? Ако си я махнала просто я сложи отново. Т.е. първо ще ги преглеждаш и сама решаваш какво да публикуваш и какво не. Другото което се сещам е да сложиш и думите за проверка, ама като знама колко хора не и обичат.... Crazy

# 457
Да, имам модерация, то затова и лесно ги виждам и изтривам спамовете, иначе направо не ми се мислеше, ако трябваше да преглеждам всички публикации .. Но ми се искаше да ги няма въобще, че е супер дразнещо Simple Smile
С думите за проверка ще спрат ли спамовете? Ако е така - слагам я веднага  Mr. Green Знам, че тя пък е дразнеща за тези, които искат да оставят коментар, ама ми писна руски сайтове да ме сватосват, да ми предлагат финансиране и да ми искат благотворителност  Joy
Мерси, Нана!  Heart Eyes

# 458
Светле, не е гаранция, че ще ги спрат, но мисля че са някак автоматични тези спамове и просто няма как да вкарат думата. Тъпо го обясних пак, а?  Rolling Eyes Пробвай и виж какво ще стане за седмица, две. Всеки ден ли получаваш? Дай някой финансиращ на сам  Laughing

# 459
Не е всеки ден, но е достатъчно и един да видя и да ме издразни  Joy А такъв вид финансиране не ти трябва  Joy
Сложих си проверката с думи - разбрах ти обяснението  Hug
 Heart Eyes
Ще видя за седмица-две какво ще стане и ако не получа нито един спам - проверката остава.  Mr. Green Няма как.  Peace

# 460
  • софия
Колко отдавна не бях писала и тук....и колко много неща съм пропуснала - тово липсващо време е ужасна работа....
Тони - една от моите вдъхновителки - когато даже само ви четях....и нея отдавна, отдавна не бях засичала и сега отново е тук - Привет, Тони!Прекрасни картички!
Ето и аз малко се разработих ......

http://cvetnifantazii.blogspot.com/2010/10/blog-post_23.html

# 461
Картичките на Тони много ми харесват , последната особено е страхотна !

И от мен една есенна картичка Simple Smile .

# 462
Да се разпиша и аз с един мак и кутийка:
http://te4eto.blogspot.com/2010/10/blog-post_24.html

Да кажа и аз "Здравей отново, Тони"   bouquet

Светле, относно спама аз нямам много опит, но имах коментар от Лидия - вън от всякакъв контекст и просто го изтрих. Засега ми се е случвало само веднъж, но мога да си представя колко досадно би било, ако е постоянно... в тази връзка бих разбрала, ако си оставиш думичката за проверка.

# 463
Момичета, не знам какво да кажа...  Hug Наистина се развълнувах от думите ви. Благодаря  bouquet
Не мислех, че изобщо ме помните Embarassed
И на всичкото отгоре харесвате картичките ми  Crazy
Като знам, че не влагам почти никакви усилия и труд и ми става леко неудобно. Толкова минималистичен е стилът ми.

Особено в сравнение с голяма част от картичките, направени от вас.
Данка, твоята количка е просто произведение на изкуството - толкова красива с всички тези детайли.
avocett, а основата на твоята картичка е чудесна. Как точно я направи?
Много ми харесва в комбинация с панделката.

И поредната минималистична картичка от мен:

# 464
Ех че хубаво се е раздвижила темичката  Hug
Привет момичета  newsm03

Тони, много ми е драго че напоследък показваш нови неща
винаги с голям интерес съм следяла какво правиш - винаги всичко
е много изпипано   bouquet

Светле, и аз бях като теб, много спам, много нещо
мъжа ми, ме посъветва да си сложа контролна дума/номер
като филтър действа! Сега пак имам, но 2-3 на седмица,
а преди триех по десетина на ден  Shocked

Дани, за твоята бебешка количка, нямам думи  Crazy
страхотна е  Peace Толкова изипана до съвършенство #Crazy Shocked Praynig

Аvocett, не само тази картичка, а и всички други които правиш
са много добри  Peace Имаш собствен почерк, който ми харесва много !!!   bouquet

Стефче, този мак ме очарова  Shocked Това е едно от любимите ми цветя и
всичко с него ме впечатлява, но това твое произведение е страхотно!!!   bouquet Hug

Аз напоследък не съм правила картички, много домашни
пишем с моя ученик и почти не ми остава време, а и с други неща
се занимавам  #Crazy
Ето последните ми занимавки  Mr. Green http://www.bgarts.com/27--

Общи условия

Активация на акаунт