Scrapbooking & Cardmaking - 12

• 74 097
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
 wavey

Дани, количката е страхотна! Гледах, гледах за паричката как си я направила и не разбрах. В пликче ли е? Супер сладък е целият комплект  Hug

Тони, те минималистичните са най-трудни поне според мен. Аз всеки път си казвам, че няма да трупам много и все не ми е достатъчно като наслагвам.  Crazy

Ето и една вчерашна от мен:

В последствие открих и този урок за цветето, ако някой го интересува. И да кажа, че моята тема в Картичкофуриите се удължава с още една седмица.  Hug

# 466
Току що изтрих и аз един коментар от Лидия. "Благодаря, остава ОК"  Shocked Благодаря, не остава, бай бай...коя е тази Лидия с тези безумни коментари, за които ти трябва разкодираща система да разбереш?  Laughing

# 467
Тони , основата е ембоснат печат, после с няколко вида дистрес маслила и накрая напръсках картона с вода , за да се слеят цветовете Simple Smile .
Цветето на Нана е много хубаво , благодаря за линка към урока , мисля да го пробвам в най-скоро време !
Лека вечер !

# 468
  • софия
Радвам се, че ви хареса количката .....на притежателите - също!
Нани, паричката е между две целофанени листчета и след това между две цветенца с дупчица цветенце....дано съм обяснила добре.....За п сигурно .....прилагам снимка.....

И....Нани, благодаря за урока....твоето  цвете е прелестно , задължително влиза в графа - ЗА ИЗПРОБВАНЕ. Картичката е наистина прекрасна......Как така ги подбираш тия цветове, за да ти стават така нещата накрая!!!!

И коя е тази Лидия, наистина.......вече май само аз не съм се сблъскала с нейните коментари........Гери и тя реагира преди дни.....
Какво ли не се случва на този свят, та и това......

Рони, Тони - благодаря ви !  Чудесни неща правите и вие!

# 469
Creative, Nana може ли да ми кажете как се слага модерацията на коментарите? В блога ми няма нито това с вписването на думата нито модерация, не са ме оспамвали досега, но не се знае и искам да си сложа някаква защита. Предварително благодаря!

# 470
Хайде и аз в клуба на оспамените с моята ръкавичка

Да се смее ли човек, да плаче ли не знам!

Страхотни красоти сте сътворили! Харесва ми, че всяка носи характерен почерк.

Свежо настроение и усмивки от мен! Hug

# 471
Традицците не са това, което бяха Wink
Супер е ръкавичката.
Много се смях с репликата в коментарите, Бела  Laughing
Макар че сигурно на теб не ти е до смях Simple Smile

# 472
  • София
ето и аз да се включа,

за коментарите на Лидия, според мен е някакъв софтуерен бъг, едва ли ги пише някой, мисля, че се генерират автоматично.
точно и за това са и тези думи за проверка, за да е сигурно, че пише човек, а не някаква програма.
аз не знам защо много хора се дразнят на тези думи за проверка, никога това не ме е спирало да напиша коментар,
Е превключването - да, ама е точно 1 секунда.
Както и да е,

ето нещо последно от мен
http://lenetart.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html
Simple Smile

# 473
Момичета с ваша помощ успях да направя картичката риза и ви благодаря  bouquet
Ето резултата

А това е една картичка вратовръзка и остава да измисля още нещо подобно за въпросния младеж,но все още нямам идея newsm78

И след голяма борба с фотоапарата няколко не добри снимки на коледни картички /нещо трудно се снима пергаманото/

# 474
Доби всичките са чудесни,браво на теб!
ето нещо и от мен http://addii-addii.blogspot.com/2010/10/blog-post_26.html

# 475
  • Русе
{Тони} , страхотни картички! Много харесвам такъв стил. Simple Smile
DOBI62 , добре завърнала се! Големи красоти си измайсторила.

Ето нещичко и от мен:
http://allyoumaysaythatiamadreamer.blogspot.com/2010/10/blog-post_26.html

# 476
Нана, и аз го намерих този урок за цветенце, но за разлика от мен ти си действала смело, а аз си го запазих във фейворитс за бъдещо дело Simple Smile Много нежно ти се е получило
Тони, страшно стилни картички правиш за коледа, перфектен дизайн!
Бела, много креативна куилинг ръкавичка със снежинката изглежда много завършена и добавя акцент
Доби, много ми харесва ризката, уникално готина е с всеки изпипан детайл(единствено силния цвят на колана ми разсейва вниманието - мисля си че без колан би било съвършено). Вратовръзката супер оригинална
Ади, много мил подарък за сватба си сътворила.
MaLe страшно оригинални идеи имаш
Te4eto макът е много нежен и фееричен. Отдавна се каня да се пробвам да направя някое цвете, да видим кога ще се накумя Blush
и аз тия дни трябва нещо да покажа пък да видим дали ще стане newsm78

# 477
# 478
Благодаря ви за отзивите!
Лагуна,сега загледах снимката на ризата и не знам защо така изпъква колана;В действителност не е така .Колана  е абсолютно същия цвят като копчетата на жилетката,но явно снимката променя доста истината не само при пергаманото. newsm78

# 479

Общи условия

Активация на акаунт