Астма, информация, странични ефекти от лекарствата - тема 10

• 62 262
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
Блус,шумен е,да.

# 541
  • София, под Карлсон

Благодаря ти, Деси!
Иначе ми се струва, че добре работи, но се шашнах малко заради шума, че моят синковец е малко плашлив, но се успокои накрая.

# 542
  • Страната на чудесата
Привет! Аз да се отчета с първите сополи за сезона,една седмица след тръгването на градина Sad
Толкова за имунитета Crossing Arms дано поне мине без кашлица Praynig

# 543
И аз да се отчета с първата хрема. Просто е като река. спрях го от предучилищната и алианса за два-три дни, че не си го представям така да слуша нещо. Съпругът ми казва, че вече не мога така да го спирам, че пропуска, другите изобщо не ги спирали... Не зная, вие как постъпвате, спирате ли ги при хрема. Просто ме е страх, че, ако се задълбочи, ще направи пристъп.  Sad

Блус, шумна е пандата и аз така се стреснах първия път. Но работи отлично.

# 544
  • Страната на чудесата
Аз спирам според зависи-ако е алергично състоянието, я пращам(например бистра като река след посещение в зоологическата е ясно,че е алергия) При инфекциозно състояние най-често я спирам. Истината обаче е,че в училище ще се наложи да карат болежи като тази "на крак", така че не е зле да се тренира това ConfusedНе знам и аз вече, докога.На всичкото отгоре от 2 седмици спи сама в новоизградената си детскат стая, която за да е пълна гадостта е на долния етаж(в мезонет сме) и аз сега по 3 пъти слизам /качвам стълби в 2-3-4 часа през нощта да видя добре ли е, а като се разболява не знам по колко пъти ще ходя Confused

# 545
Лъки, и аз това си мислех - да преценявам и хремата не е кой знае какво. Обаче не си представям как ще се концентрира - толкова много му се запушва носът, че едвам диша, постоянно му тече... не си го представям в клас. Просто не зная вече.

# 546
  • София, под Карлсон
Lucky Plam, накара ме да се замисля- вчера бяхме в зоологическата и от следобяда се започна едно кихане, а вечерта и сополите текнаха  newsm78 Аз реших, че е настинал, въобще не ми хрумна варината за алергия  Thinking
Хм, странна работа, как да разбера дали е алергия или настинка, аз започнах инхалации с физиологичен разтовор и дадох осцилококсинум  newsm78

# 547
  • Страната на чудесата
Ами не знам, аз за Цвети съм сигурна,че след посещение на зоологическата ако има проява на сополи/суха кашлица,са от алергия.Давам поумон хистамин, блата ориенталис и апис мелифика в зависимост от симптомите. Или ако си на алопатия-нещо стандартно,зиртек/кларитин или там каквото се дава.
От личния ни педиатър съм чувала за много други деца,които не са алергични и правят реакция при посещение в зоологическата.А при моята госпожица просто много лесно се провокира алергична реакция, например при катерене на Витоша по това време има още доста цъфтящи разстения и тя бързо-бързо "цъфва" Confused

# 548
Може ли някой да сподели схемата на намаляване и спиране на флексотида по седмици и дозировката. В момента сме 2 пъти по 2. И включва ли се вентолин през този период в повече при нужда?

# 549
Офф, при нас не е от алергията... вече е с температура моят. Три дни в предучилищната. Това е началото на учебната година за нас.

# 550
Hug бързо да минава на всички дечица

аз да споделя, че не бях виждала толкова да се изчисти кожата в сгъвката на крачето на Стефания, след като й дадох хомеопатиите миналата седмица, няма петънце там
въобще не го бях виждала толкова здраво онова място- винаги беше възпалено, с пъпки, зачервено  Tired
езика й също няма лезии, дано да е начало на оздравителния за целия организъм процес
вече един месец и половина е без Флексотид

# 551
  • Страната на чудесата
Офф, при нас не е от алергията... вече е с температура моят. Три дни в предучилищната. Това е началото на учебната година за нас.

HugСъщото и при нас, едно към едно... През нощта вдигна над 38 TiredЕдна седмица в градината и много оживен уикенд по музеи/театри.Това е резултата...
Бързо да се оправят болните Praynig

# 552
  • Варна
Mного неприятно, gergandi! Но не унивай, ще пробвам да те "успокоя" - моята първокласничка (здравата) е същата, както и половината клас - вирусче някакво. Мисълта ми е - дано се окаже инцидентен вирус и при вас, нещо като: "Добре дошли в училище!". Да се оправя бързо юнакът!
За Елица какво да кажа? Влачи хреми, подкашля сутрин (ту спира, ту почва), от 2-3 дни пак е с някакъв обрив - подмишниците, сгъвките, но ... няма пристъп и хрипове, пу-пу-пу.

Сара, намалява се постепенно - 1 път по 2, 2-ри път по 1 (няколко дни), после: 2 пъти по 1, 1 път по 1 и т.н. Ние го намалихме пак - едно впръскване сутрин, но най-високата й доза си беше 2 пъти по 1. Вентолинът няма нищо общо, той си е при нужда, по собствена схема.
Имаме проблем с ваксините - точно решат, че става за ваксина и тя започва - или обилна хрема, или покашляници, или обрив, страх ме хваща - ще ми остане детето неваксинирано.  Sad

# 553
Лъки[/color], и ние събота и неделя не се спряхме. Бяхме на уличен театър, там лудница просто... Не зная от какво е, опитвам се да си внуша, че е инцидентно, както Ментова ( Hug) казва, ама ...

Оф, да се оправят всички, че...

# 554
и ние сме със сополи от сутринта силно зачервено гърло, сухи кашлици... ние пък бяхме по планината през уикенда, много много не сме играли с деца в парка и пак сме с вируса.. според хом-ката е заради рязкото застудяване оня ден и сега пак жега...
уличен театър в парка Заимов ли сте посетили... разбрах че в събота имало, ние го пропуснахме..

Общи условия

Активация на акаунт