Астма, информация, странични ефекти от лекарствата - тема 10

• 62 239
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
  • София,
Аз да се запиша отново - вече от вкъщи, вчера ни изписаха, не сме още много добре но ни пратиха в къщи с АБ през устата, важното е че кръвната картина се нормализира доста, спря да повръща и почна да се храни. Peace

За инхалаторите да се включа и аз  Mr. Green като някоя клюкарка Mr. Green, няма по добро средство за инхалиране и по точно за по безопасно вкарване и по бързо действие на лекарството, да не говорим че помага и само при хрема ooooh! Ментова всъщност го е обяснила прекрасно, аз само ще подкрепя. Тези бейбихалери се използват в повечето случаи за впръскване на разтвори като фликсотида, които ги няма като разтвор и немогат да се инхалират чрез небулизатор Peace. Ние например използваме и двете устройства, с бейбихалера пръскаме фликсотида, а с инхалатора си правим дежурните инхалации. Не че не съм правила инхалация с Вентолин през бейбихалера, понякога когато трябва да правим инхалация а се налага да излезем съм пръскала Вентолин през бейбихалер, но действието не е толкова добро  и е по бавно  Peace.
Бързо оздравяване на всички болнички Hug
Лъки радвам се че сте се справили без екстрите Wink, и ние този път се разминахме засега с тях, да видим, интхалатора само си го носехме с нас Blush
ВАлентинка разминали сме се вчера в Токуда, при кой лекар сте ходили на контролен преглед?
П. П. didimidi ние миналата зима имахме такава бактерия в урината, пусни още една стерилна урина веднага, а също и антибиограма. При нас беше много трудно и болезнено, неможеше да се изпишка, имаше страшни болки и се лекувахме дълго с АБ. Peace

# 616
еееее ужас ми утре сутринта пускам, но ако излезе пак ще се гръмна направо.Тя утре е на детска за първи път. В изследването пише proteus spp 10/4 това много ли е, сега ще търся тема за това

# 617
  • София,
Честно да ти кажа непомня при нас каква  newsm78, но ние я открихме тъпата бактерия, чак след като започна да я боли като пишка и много плачеше, неискаше да яде и да ходи до тоалетна, беше много гадно Tired иначе не е имала Т или други симптоми, лекарката ни изписа АБ, но така на сляпо обаче тя се поправи, и понеже изследванията и антибиограмата се забавха, но поне се оказа че без даискаме бяхме уцелили точния АБ. Внимавай много като взимаш урината, може и нещо да са ви оБъркали в лабораторията или пробата да е била замърсена. По добре не я пускай на детска градина, изчакай поне да излязат резултатите Peace

# 618
Благодаря за отговора, тя не се оплаква незнам какво да правя а ми казаха чак в сряда ще излязат резултатите

# 619
  • София
Момичета, да ви попитам за детския медицински център на ул. Гурко, който е споменат на първата страница на темата, за София ли се отнася или е за друг град? Ако се намира в София можете ли да ми кажете на кой номер на ул. Гурко се намира, че не пише. Видя ми се хубаво, че там работят и в неделя. Благодаря ви   bouquet

# 620
  • Варна
За Варна става дума.

# 621
  • София,
Ама и аз се зачудих newsm78, и точно щях да търся да видя какъв е тоя център ooooh!

# 622
  • София
Мерси! Жалко, че не е в София.

# 623
  • София
Сега се обаждах да запиша час за д-р Куфарджиева и се оказа, че за целия октомври няма свободни часове. Първите 2 седмици щяла да е в отпуска и после всичко е заето. Записахме се при д-р Мирона Димитрова. Някой има ли впечатления от нея?

# 624
  • софия
Аз не съм водила моята, но изпратих при д-р Куфарджиева една мама на седмокласничка. Нямало часове и се записала при д-р Димитрова. 2 месеца момичето кашляше като магаре и никой не се беше усъмнил  за коклюш, а тя веднага го диагностицирала. Та това са ми впечатленията от втора ръка.

# 625
  • София
Благодаря ти, gabelas!  smile3525Полезна информация, дано и тя да е добра.

# 626
  • софия
Благодаря ти, gabelas!  smile3525Полезна информация, дано и тя да е добра.
Дано Praynig, докладвай после .

# 627
  • София
Разбира се. Другият петък сме на преглед. doctor

# 628
  • София,
Разбира се. Другият петък сме на преглед. doctor
Еми успех - тъкмо после ще споделиш как я намираш, досега май никой не е ходил при нея, но ако е добра не е лошо да се включи и тя в списъка Peace

# 629
Здравейте и от нас. Ако този детски център на ул Гурко във Варна е на д-р Лисичкова, ние го ползвахме това лято заради бебето и останахме много доволни. Определено е добро решение при нужда, ако се почива на северното черноморие.
Семирамида, виждам че пак сте си лежали в Токуда, съжалявам и бързо оздравяване.
didimidi има цяла тема за проблеми с пикочните пътища, попрочети и там. Но основното е нова стерилна урина, след добро измиване.
Успех на първолачетата
Моят бебо пак беше болничък - първо тръгнаха сополите, след това и вдигна малко темпратура. Но се оправи мисля, вече няма хрема, аз вложих много усилия да не се усложнят нещата и засега е добре. Лошото е че тепърва идва студеното и грипаво време, и искам - неискам ше трябва да ходя да взимам децата от училище, ние имаме и един куп допълнителни задължения и бебо все виси на врата ми на кенгуру.

Общи условия

Активация на акаунт