Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да си запиша час при д-р Стоичева в Токуда и има ли отзиви за нея?
Какви са симптомите на атопичен дерматит?
Какви са причините за реакцията на кожата при атопичен дерматт?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да си запиша час при д-р Стоичева в Токуда и има ли отзиви за нея?
-
Какви са симптомите на атопичен дерматит?
-
Какви са причините за реакцията на кожата при атопичен дерматт?
-
Какви са препоръките за грижа за кожата при атопичен дермат?
-
Какви са препоръките за диетичен режим при атопичен дерматит?
т.е-всички лекари препоръчват при астма детето да плува, за да разгъне пълния обем на дроба и да я израсте 
, и в училището им имаше плуване още от първи клас и той си ходеше, но един ден ми разказваше как госпожата ги вадела с един прът от водата ако някое почвало да се дави 

, затова си трябва платени тренировки с учител професионалист и така, онези в училищата вятър ги вее на бял кон
и в градините е същото.
Иначе, децата обичат водата и не ги е страх,тя се научи да плува миналата година (на 5) без пояс, тази вече се научи със шнорхел и маска и аз определено не се навивам да я пазя в морето, защото още миналата година ми се изхлузва и хвърчи на дълбокото
Виж,за индивидуално обучение не знам как е.Но то реално тряньорът няма как да следи децата,ако е с тях във водата.Но да не отклоняваме темата де.