"Системата минус 60" -Тема №10

• 38 115
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
Бебок, браво за изпитите и браво, че няма мърдане нагоре! Wink
Алиена, тихичко честито, защото ти направо вече си постигнала целта, какво са някакви 400 гр. Wink Сега само хубаво да затвърдиш цифрата! Peace
Трън в очите, по-успешен нов старт пожелавам!
gyulche11, малко минусче, но го има!
marisa_, това е добре, само не се отпускай. Wink
minilini, чудесно минусче класика!
Дивко, имаш още време до края на юни и съм готова да се обзаложа с теб, че ще успееш, хайде! Hug Браво за лекотата, която си постигнала, още повече ще хвъркаш скоро..и.. към мечтите си! Heart Eyes
Маймунче, елдата я продават и бланширана, сигурно е такава. Многостранно това желиране. Thinking
Бубе, имаш движение, така, че нещата се случват! Hug Аз направо не мога да повярвам колко бързо продължавам да свалям, все пак предполагам, че последните 5-6 ще са най-трудни, но няма значение, приятно ми е и продължавам,
Жани, къде си?

З. Пъпеш, маслини, вафла, кайсии
О. Салата с риба тон и домати, маслини
16 ч. 3 кайсии
В. Тиквички с кисело мляко

Хубава вечер!

# 241
Аз тази седмица се отчитам без минус:( Първите 5 кг бяха много лесни, явно че вече трябва да се постарая повече. Имах някой прегрешения и се отразява вече. Напоследък обаче съм по гладна, не знам защо така. А дали няма и връзка с това че започнах да се качвам по малко на степера в къщи. Много по малко, колкото да не е без хич докато децата беснеят в градината.
Сиси страхотен стимул си ми да знаеш. Като гледам колко си изпълнителна и какви резултати постигаш и се надъхвам Hug

Браво на всички за минусчетата, все по големи да стават!

# 242
Днес моето малко момченце става на 1 годинка! Почерпете се за негово здраве! Hug

# 243
  • София
Вчера нямах време да се отчета, че празнувахме първия рожден ден на София. Почерпвам ви

Та, отчета ми за вчера е - 600 гр. Нещо май потръгнаха нещата и при мен
Днес вече, след вчерашния натоварен ден видях 5-ицата  #Crazy Дано така да продължи седмицата  Praynig

# 244
Сиси, Миме - честити ви рожденници, много да ви радват и всичко най-хубаво и още поне 99 по 1 да празнуват  newsm67 nbirthday newsm38 Tada  ura
Аз снощи пуснах прасето да вилнее - явно 1 ден като не ям после трябва да си наваксам smile3535. Няма да казвам какво съм яла да не бъркам новите.
За днес само закуската ми е ясна - мляко с 3 в 1, не ми се яде поне за сега.Ама то как да ми се яде като детето не яде и само мрънка заради зъбче ooooh!
Хайде лек ден на всички, аз отивам да си допивам кафето Hug

# 245
 baloni
Честит първи рожден ден на Влади и София !
Желая им приказно детство, да растат здрави и много, много щастливи
baloni

Днес менюто ми няма да се различава от миналите дни, ама какво да се прави- като съм сготвила като за 3-ма ще си го ям  Simple Smile
Отивам да се отдам на домашен фитнес- днес ще работя за дупе ( чистене на фурна) по- късно през деня, ако не завали ще поработя и за горната половина ( прозорци ).
Лек и системен ден на всички   bouquet

# 246
Здравейте, момичета  Hug
Тъкмо вчера се зарадвах, че почти догоних линийката си и днес отново +  Shocked  Но мисля, че разбрах от какво се получава - от ориза. Снощи вечерях ориз с домати и днес съм +1,5кг  #Crazy #Crazy #Crazy  При условие, че съм хапнала една малка чинийка ориз! Не ми се мисли какво щеше да стане , ако бях хапнала повече  ooooh!   От тук нататък изключвам ориза от вариантите за вечеря, пък да видим какво ще се получи  Thinking
Отчета за вчера: з.- пълнозърнести филийки с лютеница и сирене, маслинки, череши
                             о.- 2 кюфтета на скара, салата зеле с моркови
                             в.- ориз с домати / за последен път/
Отчета за днес:   з.- ръжени макарони със сирене, шок.бисквити
                             о.- консерва риба тон в собствен сос, салата зеле и моркови
                             в.- к.мляко и плод, най-вероятно ябълка
На всички с минусчета - честито    smile3501 smile3525

На останалите - късмет следващия път  newsm10

Сиси,  писали сме едновременно  Grinning  Да ти е живо и здраво момченцето - много радост, щастие и късмет  nbirthday     cook     ura

Миме-то, честит рожден ден и на твоята красавица - здраве, щастие и радост  newsm59    bdbaloni     party041

Усмихнат ден ви желая   love001

# 247
Мерси, момичета, ето и почерпка, че не е излезнала първия път. Hug

Миме, браво! Дано и на мен отслабващо ми се отразят празнуванията, че нашите ще са на няколко тура.
Боби, добро решение за ориза. Аз съм забелязала, че хубави минуси имам когато вечерята е плодове или зеленчуци.
Бубе, чуден фитнес! Hug
Бебок, стягай се! Hug
trollipen,  Hug вече можеш да пробваш по-стриктно системстване. Hug

# 248
Ще се стегна като дойдете в К-к, че тъкмо ще си наблизо за тигани и бухалки Joy Joy

# 249
ЧРД на Влади и Софи! Да растат здрави и усмихнати!  Two Hearts newsm59 newsm38

b0bby63, не изключвай ориза - едва ли е от него. Няма нация, която да яде ориз и да е дебела - виж котайците и японците, пък и другите азиатци. Напротив, оризът обира всичко мазно от храносмилателния тракт и е много диетичен. Не случайно културистите ядат предимно телешко месо и ориз, като чистят мазнините. Ходила съм на фитнес около 5-6 години и всички режими, които са ми правили инструкторите, включваха ориз.
Друго, което ми прави впечатление, е че много бързате с резултатите, а не бива - бързо свалените килограми също така бързо се връщат. Самата авторка на системата изтъква колко е важно да се сваля плавно, а не шоково - самата тя е свалила нейните 60 килограма за цели 2 години, което ще рече по 2,5 кг. на месец.
Аз и на гърба си съм изпитала колко е вредно бързото отслабване - сваляла съм по 10-15 кг. за месец-два с гладуване и безвъглехидратни диети, само като почна да ям нормално - и всичко се връща, че и с лихвите. А какъв стрес е това за организма, даже не искам и да си го помислям.

# 250

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БЕБЧОВЦИ ВЛАДИ И СОФИЯ!!!! ДА СА ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ И ДА РАДВАТ МАМИТЕ И ТАТКОВЦИТЕ СИ ЦЯЛ ЖИВОТ!!! happy bd hbday bdbaloni baloni baloni
Аз само да се отчета с -500гр от вчера насам, при мен ключа от палатката е мерене след отчетен ден, хихихиихихих!!!! moresmile cow smile3521

Мляски на всички!!!   bouquet smile3525 newsm51

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 14:23 от divimo -66,8

# 251
Сиси, да ви е жив и здрав рожденика   bouquet

Mime-to, честит празник и на малката София   bouquet

Сиси, на 57 забременях, но мисля да продължа с режима поне до морето, до 25ти юли. Можеше още тази седмица да ги закръгля, но чакам МЦ всеки момент, а и петък, събота и неделя имам сбирки на маса  Blush та едва ли пнеделник ще се похваля с краен успех  Tired

# 252
  Сиси, да ви е жив и здрав рожденника!Много радост да ви носи.

Момичета, от днес се присъединявам към вас.Тестените сутрин ще ги добавям постепенно..че до сега бях на 90 дневната и ме е страх да не кача.На морето имах 2-3 нережимни дни и съм качила 1.5кг .Надявам се да е вода.

Довечера ще си напиша менюто за днес, че още обмислям вечерята.

# 253
Кашарел добре дошла. Ако искаш прати ми данните си на ЛС за табличкатаЗа тестените - може в началото да започнеш с ръжен сухар със сирене, пастет, сладко. По-късно вкарай банички, палачинки и всичките тия вкусотии Crazy, за да нямаш голямо покачване в кг. Нормално е първата седмица да качиш малко, но няма да се плашиш Hug
Аз довечера пак няма да съм много системна. Ще имаме гости и ще пържа бяла риба - такава вкусотия не се изпуска Crazy

# 254
Сиси,Мими-честити ви рожденници-да са живи,здрави,много да ви радват!Весело изкарване на РД!
За днес:
з.2 миникроасана без пълнеж,череши
о.пиле с ориз,1 ръжен сухар,домат,десерт-кисело мляко
в.не съм решила,но напоследък най-сита се чувствам с вечеря сух таратор/домашно си го приготвям/.
Течностите ми са малко за сега,но докато дойде време за лягане ще се коригирамПриятен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт