True Blood сезон 3- 20 синджира скъсахме,но го дочакахме-25 тема

• 16 102
  • 713
  •   1
Отговори
# 630
Много топло посрещане от всички, благодаря много. Вече няма да се стряскам... някак си ще се разберем с Джесчето.  Hug Simple Smile

Аничка здравей  Hug
Не че нещо ама няма как да се разбереш не пипаш не правиш колажи и няма да има сблъсъци Simple Smile
Аз съм отбор Гугутка Simple Smile гледам на всички всичко Simple Smile и показвам Simple Smile  Joy Joy Joy
Армията е описана на първа страница Simple Smile Ако ги няма онлайн може да отпуснеш душата Simple Smile

Надявай се, аз винаги съм онлайн, дори когато не съм  Mr. Green Но съм справедлива, не може да се отрече  Mr. Green

А ти, Щатний терористе, ако си ми бастисала лейтенанта, хич няма да се притесняваш за нейния призрак, аз лично ще ти видя сметката и то преди премиерата на Затъмнение. Тва изнудването чрез заплахи е голяма работа  Joy

# 631
Anichkaa,привет и от мен.  Hug

Прегледай добре първа страница. Ако харесаш някой от заетите,в никакъв случай не казвай. Ако пък харесаш някой от свободните,кажи ми,че да се разберем дали да ти го дам в следващата тема. Wink

# 632
Уоманитка, мисля че няма да имаш проблеми от мен. Разбрахме се Simple Smile  Peace

# 633
Добре де защо обвиняваш мен ..
1-во аз самата само дето не умрях гледайки
2-ро и писах какво ще гледа и ако има хора да не отваря
3-то е ясно че трябва да глътне хапче и тогава да гледа.  Crossing Arms
Защо за всичко аз съм виновна ? Първо покажи сега пък защо показа ... Аааааааааа
Аз съм едно голямо   angel008 грижа се народа да е информиран и да огледа ситуацията от всички страни.
Виновна ли съм че някой не издържа на информацията  Whistling

# 634
Уоманитка, мисля че няма да имаш да имаш проблеми от мен. Разбрахме се Simple Smile  Peace

Shocked ама какви проблеми Simple Smile аз съм тук от една две седмици Simple Smile никакви проблеми с мен неможе да има Simple Smile   bouquet

# 635
Единствения проблем с Уоми е да те смъртофляса с някоя краставица  hahaha hahaha

# 636
  • гр.София-Красна поляна
Заредила съм се с 400 кг тротил Whistling
Да му мисли някой къде и какво ще пипааа... Mr. Green

# 637
И аз ще отскоча до железарския за бодлива тел май. Като гледам Командира колко любезно посреща  Mr. Green Пък и армията една разпусната... Зисе мър, уморила си ги с твоите физарядки, би  Thinking.

Лелеееейййй, колко нови виждам  Shocked Добре дошли и стойте настрана от вълците  Whistling

# 638
Заредила съм се с 400 кг тротил Whistling
Да му мисли някой къде и какво ще пипааа... Mr. Green

Ако си мислиш, че като му направиш шрифта малък, няма да го прочета, лъжеш се... Ако някой избухме по невнимание, ще знам кого да държа отговорен. hahaha

Уоми, ти си ЩАТЕН терорист, много ясно, че първо върху теб ще пада вината за всеки несвяст. Освен когато не е виновен десантчика, де.

И аз ще отскоча до железарския за бодлива тел май. Като гледам Командира колко любезно посреща Mr. Green Пък и армията една разпусната... Зисе мър, уморила си ги с твоите физарядки, би  Thinking.

Лелеееейййй, колко нови виждам  Shocked Добре дошли и стойте настрана от вълците  Whistling

Ми възпитана съм, кво искаш. Няма да ги почвам от вратата, я. Първо да нарушат, пък тогава.  Mr. Green

# 639
  • София
А обещанията за много гол Ерик, гол Бил и гол Сам са оправдани още в началото. Дано да има и много гол Алсид  Praynig Blush

хахаха Кате как ще да няма..... пък точно Алсид- новата звезда няма начин да не го изтипосат, ако не съвсем гол, то поне до кръста 300%  Whistling даже се спомням едно промо и 1-2 подобни сцени от книгата, дето ахаа нещо да стане Та и ти ще трябва да се заредиш с дефебрилатор и мноого лед за овладяване на страстите  Mr. Green

ПП: Аничка  welcome и от мен.

# 640
Не се притиснявайте... разбрах за краставиците вече  Laughing

# 641
А аз не разбрах да ви пускам ли смъртоносната атака която покоси ДЮ Simple Smile
Или да я държа за нас си ?

# 642
Не се притиснявайте... разбрах за краставиците вече  Laughing

То ние не се притесняваме, важното е ти да не се притесняваш  Laughing А краставицата е само една - на Зиска. Другите си имаме разнообразие от зарзават  Joy

Кате
, като видях кво става още в първи епизод... лед и дефибрилатори няма да са ти излишни. Знам си аз, че Вълчо ще нахлуе с гръм и трясък...

# 643
А аз не разбрах да ви пускам ли смъртоносната атака която покоси ДЮ Simple Smile
Или да я държа за нас си ?

Ама че въпроси-давай бе,давай...... Whistling

# 644
  • София
Добре дошла на Аничка...то тя ми е адашка бе Simple Smile разбира се, че ще се разберем някак за Годрик ...то аз напослеъдк много не си вея парцалите тука и затва някоя може да ми го изпапка ама така е кат съм влюбена душа... И за разлика от колежките ми все още не стрелям на месо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт