True Blood сезон 3- 20 синджира скъсахме,но го дочакахме-25 тема

• 16 149
  • 713
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте всички. Много ще се радвам ако мога да участвам във вашата тема, понеже виждам, че знаете повечко от мен за това уникално сериалче. 1 и 2 сезон ги изгледах на един дъх, за 4 дни, почти не спах. А сега съм в еуфория, защото в момента си дърпам 1еп на 3 сезон Simple Smile... ако знаех по рано за вас, определено щях да ви пиша. Ще съм ви много благодарна ако ме приемете в клуба... Поздрави от един фен на въмпирите   bouquet

# 616
  • гр.София-Красна поляна
Anichkaa,добре дошла. Hug
Незнам кой харесваш ма да кажа:
Да знаеш, че Бил е зает. Whistling
Първа съм си го плювнала,демек е само мой. Mr. Green

# 617
Anichkaawelcome
Дано да си си заплюла някой от филма вече, че да няма изненади  Whistling

Зисе
, би, давай, би. Тебе чакам да го изгледаш, та да ти кажа две думи на 4 очи, би  atwork

# 618
Здрасти, Anichkaa!  bouquet

Добре дошла си в клуба, не ни се впечатлявай твърде на глупостите, йие иначе сме добри хора. Mr. Green

Незнам кой харесваш ма да кажа:
Да знаеш, че Бил е зает. Whistling
Първа съм си го плювнала,демек е само мой
. Mr. Green

hahaha hahaha То само Бил да беше...

# 619

Да знаеш, че Бил е зает. Mr. Green

Благодаря много.. не се притиснявай за Бил. На мен Годрик ми бе взел душата, но... И все пак казват, че ще се завърне в 3 сезон, ДАНОО Sad

# 620
  • гр.София-Красна поляна

Да знаеш, че Бил е зает. Mr. Green

Благодаря много.. не се притиснявай за Бил. На мен Годрик ми бе взел душата, но... И все пак казват, че ще се завърне в 3 сезон, ДАНОО Sad
Джесчееее,честито душа. Mr. Green

# 621
Недей злорадства, Зисо, Anichkaa е само първата престрашила се да пише, тепърва очаквам лавина  Whistling  Mr. Green

# 622
Другарки мили  Hug стискам палци да излязат бързо субтитрите, че да видите и вие.. аз си го пуснах 2ри път  Blush А и да изкоментираме  Wink
Няма да кажа нещо ново с това, че диалогът е още, още по-добър  bowuu

Anichkaa, привет!!!   bouquet

# 623
А обещанията за много гол Ерик, гол Бил и гол Сам са оправдани още в началото. Дано да има и много гол Алсид  Praynig Blush

# 624
Олее.. не искам да се карам с никой, заради това. Аз съм си добра душа. Джесчето ще ме извинява.

# 625
Олее.. не искам да се карам с никой, заради това. Аз съм си добра душа. Джесчето ще ме извинява.

Ето, видяхте ли, наплашите я!  Naughty

Аничка, не се стряскай, никой няма да ти се кара.  Hug

# 626
Хубаво ама аз съм вече сериозно притеснена ДЮ не е писала. А обиколих три магазина за обувки и все още няма вест от нея.
незнам да плача ли да се радвам ли? От една страна ако се е споминала Иън е само мой, но от друга ще ми тежи на съвеста и нямам никакво съмнение, че като призрак ще е много зла  newsm78
ДЮ обади се моля ти сееее...   bouquet

# 627
Много топло посрещане от всички, благодаря много. Вече няма да се стряскам... някак си ще се разберем с Джесчето.  Hug Simple Smile

# 628
Много топло посрещане от всички, благодаря много. Вече няма да се стряскам... някак си ще се разберем с Джесчето.  Hug Simple Smile

Аничка здравей  Hug
Не че нещо ама няма как да се разбереш не пипаш не правиш колажи и няма да има сблъсъци Simple Smile
Аз съм отбор Гугутка Simple Smile гледам на всички всичко Simple Smile и показвам Simple Smile  Joy Joy Joy
Армията е описана на първа страница Simple Smile Ако ги няма онлайн може да отпуснеш душата Simple Smile

# 629
  • гр.София-Красна поляна
Недей злорадства, Зисо, Anichkaa е само първата престрашила се да пише, тепърва очаквам лавина  Whistling  Mr. Green
Оооо аз съм подготвена от вчера още,нека дойде лавината
па да видим фенка чужд мъж краде ли. Twisted Evil

Гол Бил...... Scream smile3544

Последна редакция: пн, 14 юни 2010, 15:23 от zisska

Общи условия

Активация на акаунт