True Blood сезон 3- 20 синджира скъсахме,но го дочакахме-25 тема

• 16 100
  • 713
  •   1
Отговори
# 645

Знака говори сам за себе си  Twisted Evil
Ако си мислите, че като отворите ще видите снимки в манастир и приличен вид жестоко се лъжете  Twisted Evil
Ето какво удари днес лейтенанта на Пуц и защо не е писала от 2 часа.
И много моля който каза "курнишон" стравнявайки мъжкото раболепие на Иън с малка краставичка веднага да се поправи защото ето го доказателството тук и тук. А това е последната в цял ръст Тук
На снимките е сравнително малък и подобно на Мечо участва във филм където героя му е хомосексуалист.

# 646
Аничка,а ти как ни откри? Интересно ми е,защото виждам,че днес си се регистрирала тук(надявам се заради нас) Peace

# 647
Уоми, сега масово ще се зачудят кой е па тоя Мечо, че и гей играе  hahaha hahaha hahaha Ама ти няма да казваш! Laughing

Аничка,а ти как ни откри? Интересно ми е,защото виждам,че днес си се регистрирала тук(надявам се заради нас) Peace

Мисля, с удоволствие, че доста хора ще се регистрират тия дни  Wink

# 648
  • София
Аз мисля, че сигурно от фейсбука?

# 649
И ако не ви стигат дуварите във Истинска кръв ето още един Дуваркириз

Голям спор имаше около тази снимка и дали е колаж или не. По последни данни тази е реална и си е на Келън  Joy
Абе Колаж или не това тяло му тича Simple Smile

# 650
  • София
На снимките е сравнително малък и подобно на Мечо участва във филм където героя му е хомосексуалист.

Охоооо
Ир де изчезна титлата на Мечо....  Whistling Нещо май го понижиха или пък по-близки отношенията са станали.... Whistling newsm78
Че за нас беше уважетилното Сър пък изведнъж зоната неохраняема май  Mr. Green Не че нещо... но нали бдим  Sunglasses

ПП: А на снимката в цял ръст Иън даже се озорих да го позная.....

# 651
Абсолютно само заради вас. Ами търсех в Гугала субове... вие бяхте 1вото нещо, което ми изкочи и така. Simple Smile Прегледах малко на зад темата, но ако нещо не ми е ясно ще питам(изобщо за целият форум, защото чесно казано ми е малко объркано тук)
Джес, радвам се, скъпа, че се разбрахме  Hug  bouquet

# 652
  • София
Ани нямап проблеми Simple Smile
Е то в гугъла винаги излиза темата от бг мама на 2 или трето място ама все пак не познах за фейса Simple Smile

# 653
Абсолютно само заради вас. Ами търсех в Гугала субове... вие бяхте 1вото нещо, което ми изкочи и така. Simple Smile Прегледах малко на зад темата, но ако нещо не ми е ясно ще питам(изобщо за целият форум, защото чесно казано ми е малко объркано тук)

Не се притеснявай,може да ни питаш за всичко,което не ти е ясно. Hug Цялато основна информация е на 1-ва страница. Ако имаш време и желание може да прегледаш и старите теми(линковете също са на 1-ва стр.) Peace

Е то в гугъла винаги излиза темата от бг мама на 2 или трето място ама все пак не познах за фейса Simple Smile

Верно ли бе? Леле,значи сме много яки.......... Mr. Green

# 654
  • гр.София-Красна поляна
Пуци,аз за тротила...такова...ше има чайче утре заран би. Mr. Green

# 655
Offff, адска жега беее, Аничка добре дошла Laughing
Познах аз да гледам, амам не успях да стигна до края, защото детето се събуди, амам както си гледах съм пуснала тв-то за фон и с периферия си слух чувам за леля ти Гюл, Сонгюл, Онгюл или там каквото беше, и си задрямвам и в просъница виждам че Сам Трамел играев турска сапунка и се събуждам ужасена, да не сме изпуснали Сам у некой сапунаж Crazy Бе луда работа
Амам тия субове, егати, много едни такива изрази, труни и дет' за пръв път ги чувам Crazy
Уоми, ти пак си натероризирала пейзажа Mr. Green

# 656
Уоми, ти пак си натероризирала пейзажа Mr. Green

Joy Joy Joy

# 657

Охоооо
Ир де изчезна титлата на Мечо....  Whistling Нещо май го понижиха или пък по-близки отношенията са станали.... Whistling newsm78
Че за нас беше уважетилното Сър пък изведнъж зоната неохраняема май  Mr. Green Не че нещо... но нали бдим  Sunglasses

ПП: А на снимката в цял ръст Иън даже се озорих да го позная.....

Безкрайно си права, лейтенант! Аз всъщност нямам съмнения във връзка с отношението на Терорист Уоми към Мечо, но трябва да се проявява уважение, разбира се. Бдителността ти е похвална!  Mr. Green

Терористе, да не си посмяла да фамилиарничиш със Сър Мечо! Сър, сър и пак сър! Само за мен си е Мечо  Crossing Arms

Деми, ше ме убиеш - Сам в сапунка!  hahaha hahaha hahaha

Две чайчета  Whistling

# 658
  • гр.София-Красна поляна

Две чайчета  Whistling
Три чайчета  и шоколад и спираме пазарлъка. Mr. Green

# 659
Командорша искрено се извинявам, но "сър" не фигурира в моя речник  Whistling
Немога да уважавам човек дето не съм му видяла краставичката... Че откъде да знам че има за какво да го уважавам  Whistling hahaha

Общи условия

Активация на акаунт