Звездни компромати-64

• 62 999
  • 757
  •   1
Отговори
# 255
повтори си интервюто, което даде пред за списание Ева

# 256
повтори си интервюто, което даде пред за списание Ева
yes

# 257
те й задават същите тъпи въпроси -
ще се жените ли ? ще имате ли дете ? - много е умно да питаш такива работи , които са доста лични , и никой не им знае отговора
как се чувствате ? и от сорта въпроси ...
а тя изглежда все така ужасно , в тоя ретро - чалга стил , ужас просто ...

# 258
  • Има много детски смях.
а тя изглежда все така ужасно , в тоя ретро - чалга стил , ужас просто ...

Язък за тялото.

# 259
  • In The Middle Of Nowhere
Бих казала, ч е изглеждаше малко по-добре от кадрите, на които чакаше Благой на Летището. Аз изобщо не харесвам косата й, няма нищо модно и иновативно в нея, много е ретро. Според мен ако се подстриже ще й е по-добре.

# 260
всичко й е зле - тая дълга разпусната коса , неоформена ,
 препълнената пазва , която не отива на тялото й , висящите обици
късите панталонки , в комбинация с токчетата са много евтино ( в смисъл магистрално ) облекло ,
но явно тя много се харесва облечена по този начин  ....

# 261
  • Има много детски смях.
но явно тя много се харесва облечена по този начин  ....

Е, не само тя. И Blago (в сърце).  Laughing

# 262
е , поне се обичат , ако бяха се разделили след 2-3 месеца връзка , щеше да е много по-зле ...

# 263
# 264
Роклята на Емилия дето е облякла в Син сити е мн по-готина от 'тоалетите', с които беше на концерта  Confused

И аз така мисля.
Тоалета е на Весела Тотева за бутика й  „Vincit”.

п.п. Между другото Емилия официално е отрекла да са разделени с Коко. Crazy Crazy Crazy А мен пък днес ми казаха неща абсолютно оборващи това.... но ще видим.Даже щяла да го накара да дадат заедно интервю. Ще разказва как връзката им започнала още по времето, когато той бил женен за Анелия. Много умно.

Четох интервю с Мария в едно списание, където коментираше, че е на диета и наистина доста отслабнала ми изглеждаше на снимките, както и Галена впрочем. Но вчера на някои снимки, ми се стори, че има леко коремче. Не че е болка за умиране, но пишеше, че освен диета, набляга и на спорта, та се зачудих.

Тя Мария отдавна си е достатъчно слаба.
А с тази рокля винаги има леко коремче, да ме извинят Версаче, ама не са направили калъпа на роклята както трябва, Мария корем няма. Crossing Arms

Страхотна е роклята,мнооого ми харесва,но едва ли ще ми седи добре с моите 158 см. Tired

# 265
# 266
Брад Пит е заприличал на чичка откакто е с Анджелина.
А може би всичко идва от Анджелина.
Преди него беше с Били Боб,който също е чичка...
А и Брад не е първа младост вече,може да се е отказал от онзи секси-младежки имидж,който поддържаше тооолкова много време.

Брад вече е баща на голяма челяд и  е по-възрастен и не го интересува дали е в крак с модата или секси.Интересите му явно вече са в друга посока.Анджелина също се облича по друг начин и изглежда различна ,в сравнение с бунтарския й период.

# 267
Тя Мария отдавна си е достатъчно слаба.
А с тази рокля винаги има леко коремче, да ме извинят Версаче, ама не са направили калъпа на роклята както трябва, Мария корем няма. Crossing Arms
Страхотна е роклята,мнооого ми харесва,но едва ли ще ми седи добре с моите 158 см. Tired
[/quote]

И Мария е толкова, така че ще ти стои добре!

По принцип не ми харесва Николета, с новата си прическа, но на тази фотосесия, снимките с късата коса са къде-къде по- шик, в сравнение с дългата коса.

# 268
Да изплакнем малко окото с моделки от старата генерация и красиви снимки.

Стефани Сиймор

Ева Херцигова

# 269
  • София
Четеики, комоментариите ви за Милена, ми се ще да ви попитам за една певица , кое е по-важно  да заголи крак и цица  или да може да пее. Милена  има песен  написана за тези за , които  цица и крак е основопалагащо, /" Куклата Мици "се нарича.
п.с. Милена , на годините на, които са  сега фолк певачките, можеше да ги сложи в малкото си джобче. Помня годините пред "Кравай", като ученици ходехме  да и се радваме, мъжете много я хересваха, при това не беше цицована и с други добавки  както са днешните "хубавици" Laughing

Общи условия

Активация на акаунт