Звездни компромати-64

• 63 094
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
Ами аз лично я харесвам Джулия, но тя се скри, а тук нали сме клюкарки обсъждаме актуалните "звезди"Simple Smile

# 601
кротна се да гледа деца,а и май пак е бременна? newsm78

# 602
  • на пясъка при черупките от миди
А за изказването за руснаците пък нямам думи...  ooooh!

Нещо против чуждо мнение ли имаш?  newsm78

Хмх, тук пак пише, че Николета е хванала Антон Божков:
http://kliuki.bg/%d0%b8%d0%b2%d0%b0-%d1%81%d0%be%d1%84%d0%b8%d1% … 0%be%d0%bb%d0%b5/

# 603
  • София
Стига бре, момичета!
Не може всички да сме на едно мнение, както вече го обсъждахме милион пъти. И това, че някой споделя своето мнение в разрез с чуждо такова, не означава непременно, че се заяжда. Много докачливо приемате нещата. Ето мен ме изкараха чувствителна, че НЕ ми пречат няколкото развода на Лопез  Mr. Green В крайна сметка на кой му пука... Ако иска още 100 пъти да се омъжи и разведе, аз пак ще я харесвам. Коя съм аз, че да съдя ценностната система на човек, който не познавам - да не съм й светила под чаршафите.

# 604
Аз не се изказах по темата Джей Ло:)
Харесвах я в края на 90те като актриса. Бях я гледала във филм на Оливър Стоун, мисля, че игра добре, но аз бях малка, не разбирам много. Пък то и добър режисьор сигурно с когото и да снима му се получава. После я харесвах като певица, в периода и когато беше с Пъф Деди. Оттам насетне ми е посредствена. Секси е, но нито като певица ми харесва, нито като актриса. А последната простотия дето гледах с нея- "План Б" само ми загуби 1-2 часа. Но да, Марк Антъни изобщо не и отива според мен:)

# 605
# 606

Да, уважаема, имам ! Пука ми какво мнение имаш за звезди, звездички и тем подобни ! Но с това презрително и обобщаващо изказване слагаш руснаците в някаква си категория, значи в случая си позволяваш индиректно да обидиш примерно майка ми и наполовина мен !
Ето тук вече имам особено мнение !

Тонка, Инфантилна !  Hug

# 607
  • на пясъка при черупките от миди

Да, уважаема, имам ! Пука ми какво мнение имаш за звезди, звездички и тем подобни ! Но с това презрително и обобщаващо изказване слагаш руснаците в някаква си категория, значи в случая си позволяваш индиректно да обидиш примерно майка ми и наполовина мен !
Ето тук вече имам особено мнение !

Тонка, Инфантилна !  Hug
Както по-рано няколко дами писаха, човек е свободен да има мнение. Както и ти. Обаче със сигурност не можеш да се сърдиш на някой, в случая мен, че аз имам мнение. Ок?! По тази логика ти също обиждаш хората тук със споделяне на собствено такова.

# 608
Джулия Робъртс няма да се е скрила много, а и не знам дали е бременна, но след месец излиза новия й филм
http://www.cinefish.bg/Yaj-moli-se-i-obichay-Eat-Pray-Love-id20220.html

# 609
Nicole Elikolani Prescovia Scherzinger /без дъх останах докато го кажа/ латино? Моля ви Simple Smile
Дори самата тя се дразни,когато я причисляват към тази общност.
Като махнем главата й - много ми харесва : съразмерно,поддържано тяло.Също не намирам за хубава двойка Никол и Хамилтън.
Разликата им в годините / +5 за нея/ си личи...все едно каката хванала под ръка момченце.

По друг въпрос да се изкажа - Брад и Анджи : малко изкукали и двамата.Виждам огромна промяна в него от годините,когато беше с Джен/аз нея не я харесвам по вънщност,много е надута и превзета/.И двамата са сладки,след Моника Белучи и Венсан Касел,те са ми на второ място по любима двойка.

# 610
Както по-рано няколко дами писаха, човек е свободен да има мнение. Както и ти. Обаче със сигурност не можеш да се сърдиш на някой, в случая мен, че аз имам мнение. Ок?! По тази логика ти също обиждаш хората тук със споделяне на собствено такова.

Извинявам се за спама на всички съфорумки !
Пиша за последен път на тази госпожа ! Едно е да се изкаже мнение за знаменитост или отделна известна личност, за които всеки е свободен да има различно мнение, друго е да обобщиш нещо за цяла нация, народ, държава или град, ама щом досега не си го разбрала, късно е вече да ти се обеснява ! Пропуснат е момента..

# 611
Това, с разведените, също е обобщение  Thinking Аз съм разведена, имам втори брак, никой не може да ми гарантира, какво ще се случи.

# 612
# 613
Том Круз и Камерън Диаз на промоция в Австралия
Парис Хилтън и правят косата
Принц Уилям и Кейт
Дженифер Лав Хюит

спрете да се разправяте вече де... Naughty

# 614
Това, с разведените, също е обобщение  Thinking Аз съм разведена, имам втори брак, никой не може да ми гарантира, какво ще се случи.

Пина, не четеш........
Обобщение е когато се разведеш два-три-пет пъти. Сега дали съм по-ясна?  Wink

И определено ако се жениш и развеждаш толкова пъти може би трябва да се замислиш "какво не е наред"
Смятам разводите на звездите, където на всичките им свидетелства  или както се казва там, за развод пише "непреодолими различия" за недообмислени още в зародиш. В Холивуд се сгодяват и женят много лесно.  Stop Лично аз предприемам тази крачка само след като съм наясно със себе си и с човека до мен. Защото хората не се променят. Някои жени правят грешката да се надяват, че мъжът им ще се промени, ще стане по-добър, по-отговорен, нам си къв..И след 6 месеца-1 година ето ти разочарование..Не може да очакваш да превъзпиташ един напълно завършен човек.

И да, никой не знае какво ще се случи. Аз също може да се разведа  Wink Но ако го направя два пъти (даже няма да чакам  3-4-5 пъти) ще седна и сериозно ще си помисля над нещата от живота и защо се случва така  Peace

Общи условия

Активация на акаунт