Любители на кучета-13

• 92 040
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
Unknown_lady ,съжелявам за загубата.
Snarky Chimpfanny куриози с детето и кучета имаме постоянно и ние.
Една вечер бяхме седнали на дивана първо аз,до мен Зара и накрая Адито,но мъжо нещо се ядоса и само каза-Отивай оттатъка/на детето/,но кучето помисли,че нея гонят и скочи,събори детето,то се претърколи и падна на земята.Издрънча си главата,един рев,една голяма цицина.....
Онзи ден направих сандвичи 4 броя,детето закусва,аз простирам на терасата,след малко чувам-:Аз се нахраних отивам да се измия в банята:.И аз отговарям- "Добре".
След малко влизам в кухнята и си викам това дете да изяде всичко?!А не,- детето изяло един сандвич,и Зара решила да ги дояде,да не се заносат или тя да се захарлачи  Joy/а беше нахранена 5 мин преди това/
А колко пъти докато детето гледа в ТВ,кучето лапа от ръцете й.

# 601
Здравейте мами...имаме си среден немски шпиц на 7 месеца, но по ред причини не можем да го задържим....тоест кучето е гледано в апартамент.Толкова ми е трудно да го напиша....подарявам го, на хора, които ще го обичат и ще се грижат за него.Децата много го обичат, но...Става въпрос за град Стара Загора.

# 602
zodiq , това е много тъжно. Представям си как се чувстваш. С удоволствие бих го взела бих го гледала, но се притеснявам, че Сарито ще ревнува  Tired . Сестра ми имат голяма къща и много обича кучетата. Тя също има кученце, сестричката на Сара. Мога да я попитам дали би се грижила за още 1 злато  Heart Eyes . На 1 час път сме от там.

# 603
Благодаря ти...пиши ми на лични....

# 604
Здравейте!Не съм писала досега в тази тема.Търсим да купим йоркширски териер,но не от развъдник за 1000лв.Ако някой има познати да продават малки моля да ми дадете контакт.Благодаря предварително!

# 605
Unknown_lady ,съжалявам за загубата!Големи прегръдки от нас!
Имам един въпрос:Някой да знае къде в Габрово има клиника,където да има кадърни доктори,защото нашата красавица се нуждае от операция,но търсим добра клиника?
Много са ви сладки кученцата на всички,но ако може да пускате повече снимки,че да им се наслаждавам!  Laughing

# 606
mmmshushy80 , какво стана с Ронко, водихте ли го на доктор?
Ние днес бяхме пак за капки. И не мога да повярвам, че Карина се държа толкова възпитано. Возихме се двете в колата, тя на седалката до мен, легна си и не помръдна, а аз шофирах спокойна. После в клиника се срещна за първи път с кучета, голям майтап беше. Много им се радва, върти опашка и иска да играе с тях. Сложиха й капки, а аз й държах устата, само малко изръмжа и после видя, че няма мърдане. На връщане пак беше спокойна, не направи нито една беля, нито в колата, нито никъде.
Купих й днес и нашийник, защото ще ни трябва за училището.
Сега лежи и гледа с "херувимския" поглед, защото не й даваме да се качва по леглото. Laughing

# 607
  • София
Днес пък Рая за пръв път се къпа в джакузи   Laughing Laughing Laughing
Голямо хапане на водата и си мисли, че пяната е за ядене  Joy

# 608
Snarky Chimpfanny, в интерес на  истината след разговор с познат , който има пинчер и е при нашия лекар записан се успокоих , той ми сподели за тяхна подобна случка, но футболна топка я е ударила и каза , че няма проблем след като вече се чувства добре , аз мисля да го закарам в събота на профилактичен при доки . Но определено няма сигнал от животинката да не се чувства добре , даже вчера ходихме до Несебър и се държа чудесно , много се забавлява с едни дечица. Благодаря за загрижеността  Hug Hug А след тази случка , съпруга ми така виновин се чувства , че само и само Ронко да е добре голямо внимание му отделя , много си играе с него. Най новия прякор ... Марулчо , защото когато се лигави си отпуска ушетата като увяхнала марула  Joy hahaha Вече постепенно свикваме да вършим тоялетната навън , вчера ходи по голяма нужда и получи заслужено мачкане е бисквитка. Днес сутринта на гладно дадох хапче за вътрешно обезпаразитяване ... довечера ще споделя как е .
  Хубав ден   bouquet

# 609
zodiq дано намерите грижовни стопани. Praynig
Живеем в къща и имам много ангажименти,и няма да се справя с такова порода.
А те са доста киправи.
  bouquet

# 610
Днес пък Рая за пръв път се къпа в джакузи   Laughing Laughing Laughing
Голямо хапане на водата и си мисли, че пяната е за ядене  Joy

Само водолаз не е била още Рая. Laughing

# 611
Момичета, имам въпрос, дано някоя от Вас да може да ми помогне. Та чета във форума на БГРК и там пише, че всяка неделя се организира училище за голдъни. И не мога да разбера, за да можем да се включим трябва ли задължително да имаме и представим родословието на Кари или може и без него? Утрепах се от четене, и никъде не пише. ooooh!

# 612
  • София
Момичета, имам въпрос, дано някоя от Вас да може да ми помогне. Та чета във форума на БГРК и там пише, че всяка неделя се организира училище за голдъни. И не мога да разбера, за да можем да се включим трябва ли задължително да имаме и представим родословието на Кари или може и без него? Утрепах се от четене, и никъде не пише. ooooh!

Ще е глупаво, ако ви искат родословие. Предполагам, че се нарича "Училище за голдъни", защото тази порода си има някакви особености в характера и възпитанието. Прочетох, че ги обучават едва ли не на доброволни начала, мисля, че няма да има проблем да се запишете.  Hug

mmmshushy80, много се радвам, че Рони е добре!

# 613
  • София
Момичета, отдавна не съм ви писала, но пък ви чета редовно.
Дакелът Виктор се оказа добро куче - от понеделник си е сам в къщи по цял ден, да чукна на дърво за сега има само дребни поразии, дори са незначителни. Макар и да не го извеждаме вече си има каишка, която хич не му харесва и се "парализира" когато му я сложим, сяде и не иска да мръдне  Grinning, но ще свикне.
Капризен е на храна и не му се нрави да повтаря едно и също два - три пъти. Смених марката на гранулите и прояде, варихме му пилешки дробчета, фенери - харесва ги. Много му харесва и краставица.
Днес сме планували посещението при доктор - очаквам да потвърди какви ваксини ни остават и ако съм права в сметките - днес е ден за ваксина.
Хубав ден на всички.

# 614
Не знам как да кача снимки тук, да го видите какъв е хубавец...аз съм съгласна и в къща да е, но да го обичат и да се грижат за него...защото мои познати, които го взеха временно направо ми късат сърцето с "грижите" си за него...казаха, че ако не намеря кой да го вземе ще му направят за зимата колибка навън и ще стои вързан на синджир...моя Рафаело.....няма да е там, каквото и да ми струва това....Той е черен с бяло под гушката и е среден шпиц, не му е толкова финна козината...абе за мен е най-красивия....
Благодаря на Би-би за подкрепата....за съжаление там няма как да стане:(

Общи условия

Активация на акаунт