Учени са на път да докажат, че не сме славяни

• 24 280
  • 399
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Аз сега се сещам, че някъде съм чела и за нещо общо между българи и индианци. Имало прилики във вярванията, в украсата на дрехи и др. Та... да не излезе, че сме Винету-та  Whistling

# 46
Не съм славянка и никога не съм била.
Време беше да се докаже това официално,а не хора с тъмна кожа и кафяви очи да твърдят,че са славяни.
Това нищо обидно де-просто не са славянски черти.

# 47
Външните черти не ме интересуват. Кажете кои са по-умни, надарени и квалитетни като цяло, та да знам харесва ли ми тази теория или не ми харесва. Тъй де, все едно келт ли съм, славянин ли или ариец, важното е да се изпълвам с генетична гордост  Flutter

# 48
Еми, аз съм славянка със светли очи и руса коса. Но все ми е тази как ще ме определят учените, да не съм музеен експонат Simple Smile
И аз ще изчакам да разбера, като crazy chick, кои са по-по най, че да реша как точно се чувствам. подозирам , че пак ще ми е през.....как ме определят учените.

# 49
Ей, колко съм находчива значи! bowuu Аз съм със средиземноморски черти, а мъжът ми - чист ариец на вид. На една снимка с униформа от казармата е същински немски офицер! Децата ни - взели най-хубавото от мен и най-хубавото от него - демек европейци чистокръвни. Laughing Нали това разправят, че като се мешат расите, се раждат хубави деца.

crazy chick, ти си се изпълвай превантивно, все за нещо има да се гордееш.

# 50
А всъщност кой каза, че славяните са руси? Май южните славяни не са?

Сърбите поне не са. Не знам за хърватите, черногорците и словенците.

# 51
Ей, колко съм находчива значи! bowuu Аз съм със средиземноморски черти, а мъжът ми - чист ариец на вид. На една снимка с униформа от казармата е същински немски офицер! Децата ни - взели най-хубавото от мен и най-хубавото от него - демек европейци чистокръвни. Laughing Нали това разправят, че като се мешат расите, се раждат хубави деца.

crazy chick, ти си се изпълвай превантивно, все за нещо има да се гордееш.
това ти ли си на аватара!!! къде научи български толкова добре,...

е нали според Хитлер който се вдъхновявал от Дарвин арийците са най-добри и силни а славяни идвало от slave, демек роби, та затова и славяните му начукали канчето на откачалката Хитлерска. Това със соцалния дарвинизъм, или въобще че някоя раса е по велика от друга, е такава простотия...

# 52
това ти ли си на аватара!!! къде научи български толкова добре,...
Де да бях... Но може за минем за братовчедки. Поне задниците ни са една порода. Mr. Green

# 53
аз май мязам на скандинавец, по морето все ме заговарят първо на английски като чужденец

# 54
Бреййй, голям проблем стана Confused
      Ами, аз съм си Славянка-бяла, руса.....
             Мъжо ми, Прабългарин-тъмен субект, тъмен, черен....
      Детето ни, взело и от двамата/в чертите/, хубаво българско момиче.
      Ама всички говорим на един Славянски език-Български език. И се чустваме Българи.
          Пък какво толкова се напънахте  newsm78
          Май, ние нужен отново Паисий и "История СлавяноБългарска" ooooh!

# 55
Темата вЕрно се обърна на екзотични и мургави с/у  руси и синеоки Laughing

# 56
Темата вЕрно се обърна...
къде  newsm78

# 57
Темата вЕрно се обърна на екзотични и мургави с/у  руси и синеоки Laughing

Ми то нищо по-съществено няма в тая тема според мен... Неслучайно навсякъде (не само руснаците) ни класифицират като южни славяни. И езикът ни славянски, и историята ни "славянобългарска" (Паисий е бил агент на КГБ, а?).

Пък и на кого му пука всъщност. Как можеш да се радваш, че някой доказал, че не си славянин? Това по-умен, по-добър или по-богат ли те прави?  Thinking

# 58
Как можеш да се радваш, че някой доказал, че не си славянин? Това по-умен, по-добър или по-богат ли те прави?  Thinking
Не виждам някой да подскача от радост!? Thinking А обратното?

# 59
Не виждам някой да подскача от радост!? Thinking А обратното?

А, аз минах малко по диагонал, ама това примерно ми се стори един що-годе радостен пост:

Не съм славянка и никога не съм била.
Време беше да се докаже това официално,а не хора с тъмна кожа и кафяви очи да твърдят,че са славяни.

Обратното също е тъпо, разбира се. Ти си, която си - знанието, че някой твой предтеча е живял в Памир, Иран или Кавказ не може да те промени. Нали?

Общи условия

Активация на акаунт