ДАМСКИ КЛУБ 40+ ! Позитивни и чаровни... /тема 9

• 23 751
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Синьо лято - много се радвам за теб за момчето ти и за малката кукла. Най-лошото е зад гърба. Незнам нищо за тази лекарка, но ще попитам тук там.
Продължавам да стискам палци за мъжът ти и скоро да е при теб.

Боби - световното върви към края, така че топката е в теб Simple Smile Не ни обръщай внимание, ние понеже си нямаме бебета сме се вторачили в теб. Целувки за двете момиченца (2 в 1)... и на французина, който открадна сърцето ти и на мама разбира се!

# 706
ЛъЧиста, прости ми мила...Много, ама много съжалявам. Аз винаги съм искала 3, но други не пожелаха... Затова толкова се разчувствам като видя бебе или чуя прекрасната новина, че в някоя къща ще изгрее още едно слънце.

foxysilver, Фокси, мила, не исках да се почувстваш виновна.  Hug Аз само споделям. Същата маймунка съм като теб видя ли дете, а бебе... дори мога да се разрева. За щастие около мене е пълно с деца. Да са живи и здрави всичките! На всички родители.

А наша боби40 какво прави? Да не гледа Парагвай и Испания?

И да завърша с това, че днес ми беше един красив ден. Спокойно начало, по обед семейно посетихме един МОЛ и въпреки, че не понасям магазините, тълпите и шума им, днес даже ми хареса. Някои караха кънки, други пиха вино и гледаха мач (браво на Германия), а трети си напазаруваха кротичко. Сега до другото лято мога да не вляза в МОЛ-а.

Е, лека нощ, дами!
Фокси  bouquet

# 707
Нашето Боби е толкова деликатно момиче, че не иска да прекъсне с някакво си раждане любимото занимание на мъжете (съпруга и евентуалния лекар)  Laughing
Трето детенце ужасно много искахме и двамата през годините, но все нещо се случваше, все някаква пречка, докато накрая вече и не мога. Нищо, ще се радвам на внуци след някоя година с моите пораснали деца.
И аз като Лъчиста имах много хубав ден и ме напира да го споделя  Laughing
Нещо като фото представяне
Ходихме да си избера орхидея ( взех друго цвете, не бях подготвена за цената)  Sad  Антуриум:

Удоволствието да пообщуваш отблизо с толкова цветя си е немалко  Grinning
Заплашиха ни черни облаци и ударихме спринт до терариума.

Почти ураганния дъжд заплашваше да отнесе тип палатковия навес, да събори аквариумите с гадинките  Mr. Green Почувствах се като в Джурасик парк  Joy Пък то имало и динозаври наблизо  Laughing  Всички влечуги наснимах, едното исках да го взема в ръка (беше позволено), но мъдрия ми мъж ме възпря  Mr. Green

Само една жаба имаше.. Sad

Някои от змиите ми скачаха на стъклото, явно надушваха сродна душа  Twisted Evil  Laughing
Ядохме сладолед, купихме дъждобран ( а защо ли само един? newsm78 явно сме решили да пробваме дисциплината *бягане с един дъждобран по неравен терен по време на дъжд*  Joy )

# 708
При нас вече 4 дни вали. Аз си мислех, че сме в сезона на мусоните, то било урагана Алекс ( нали ураганите имаха само имена на жени, явно мъжете са се почувствали пренебрегнати). Запознах бебока с дъждът и вятъра - очите му бяха огромни и любопитни. А да и днес става на 40 дни, и т.к. тук сме сами и дори да му направя погача нямаме кого да поканим ви каня Вас  Grinning

Вземете си, да е сладък живота на момчето ми.

# 709
  • Там, където ме обичат
Титина, здраве, късмет и сладост в живота на твоето детенце!
А за Алекс, то може да е и женско име, съкратено от Алескандра например.

# 710
Предния ураган беше Айк.

# 711
  • София
Да е живо и здраво детенце! Голям мъж да стане и хубава професия да има1
Питката изглежда много вкусна. Чупвам си хапка и я топвам в медец, да е сладък животът на бебока!

# 712
  • тъгата в мен
Титина,да е здраво и късметливо малкото юначе!
Аз приключих с плетенето на една наметка-шал и съм горе-долу доволна от себе си.Беше предвиден за подарък на една моя дружка.Получи се,обаче такава шарения папагалска,та на сврачата ми душа и досвидя и си го оставих за себе си. Joy

# 713
Добро утро! Почерпката днес от мен. Станах на 21 х 2 Wink

# 714

Честит рожден ден, София! Нека бурите не навлизат в твоя залив, водата е топла, а храната изобилна  Grinning

Титина, да ти е здраво, силно и щастливо момчето! За последното не се съмнявам с прекрасни родители като вас!
Топвам си и аз от чудната питка в меда.

# 715
  • Sofia
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Софи!!!МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!!!

Titina да ти е жив и здрав !!! За Калин с много обич и
 Hug Hug Hug

# 716
Честит да е !Желая здраве , успехи и сбъдване на мечтите!

# 717

Софи,за теб една голяма прегръдка. Hug
21по2 е една чудесна възраст. Joy

Да е много щастлив,малкият сладур и много да ви радва.

# 718
Честит рожден ден, София! Да си здрава и много обичана!
Прекрасен слънчев и цветен ден на всички ви, момичета!

# 719
  • София
Titina, да е здрав и щастлив Калин!   Hug
Да има късмет в живота и много да Ви радва!

Sofia68, да си здрава, щастлива и обичана жена!
Избрах ти нещо,..    Hug

Общи условия

Активация на акаунт