ДАМСКИ КЛУБ 40+ ! Позитивни и чаровни... /тема 9

• 23 752
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Момичета, добра вечер!   Hug

Rehab , ще чакам картинки и текстове и да оформим темата ни!
И всички останали - чакам идеи, картинки, текстове
Пък и къде пише, че само един трябва да открива новите ни теми  Flutter
Можем да се редуваме

Всъщност - мога да я допълвам по всяко време, а не само в първите 24 часа!
Така че - ще я ъпгрейдваме  в движение!

Verano azul, чакам с нетърпение да пишеш хубави новини!  Hug Praynig

Привет, красавици.

Влязох да видя  дали се е родило последното бебче от отбора, но не би. bobi40, още сте 2 в 1, нали? Нямам представа защо така се вълнувам, но в самото очакване има някаква магия. А и в положителните мисли. Така че, bobi40, с теб съм.
ЛъЧиста, защо последното... Направо ме депресира тази дума, нека да е поредното Wink

Foxy, имам чувството, че и теб ще добавя на първа страница с "Поредното бебе в нашата тема е на ..!"  Party

Къде изчезна новата ни дама, която правеше торти?  Thinking Много искам да видя снимки!

# 691
  • София
Фокси - незнам как да те посъветвам. При нас беше друга ситуация. На четвърто класиране може много да спечелиш, но и много да загубиш. Ако погледнеш местата за 4-то класиране от миналата година ще ме разбереш. Но тази година е различно.
А и за елитните гимназии си е чист хазарт. Съжалявам че не ти бях много полезна, но стискам палци. Ако мога да помогна с друго - насреща съм!
Напротив, беше полезна. Аз смятам, че ако детето много иска нещо трябва да се пробваш до дупка, иначе все им е едно - дали ще е в 6-то или 7-мо или ен-то. Ти така направи миналата година и аз искрено ти се възхищавах.  bouquet
Hug Hug Hug а пък вие с вашата подкрепа ме разревахте...

За 7-мо - места има и след 4-то класиране така, че човек трябва да гони мечтите си...

Аааа не така - Лейди ти си правиш темата, пък Рехаб и Ели помагат естетично...Силата е в това да сме заедно и заедно да правим всичко. Това не са президентски мандати или ротация. Тук си има хора за всичко

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 23:44 от margaritavass

# 692
Само да кажа с две думи преди да рухна в леглото - операцията мина успешно благодарение на екипа от специалисти и на вашата силна и искрена подкрепа! В 16 ч. получих съобщение от него "Жив съм" - той не вярваше, че ще се събуди след операцията, а другите му опасения бяха да не остане инвалид. После се чухме за малко. Добре звучеше. Малко уморено, но каза, че се чувства добре и веднага попита за малката. Държат го на тъмно (туморът беше опрял в зрителния нерв) и утре вече ще може легално да ми се обади, защото днешното обаждане беше с прескачане на лекарска забрана. Сега ме притеснява химиотерапията. Sad Хич не ми се иска да се подлага на нея. Чела съм, че онко болни се възстановяват и без нея. Ще ровя още из нета и мисля да го запиша на преглед при д-р Папазова. Ако някоя от вас има опит с подобен род проблеми ще й бъда благодарна да сподели. По принцип съм привърженик на нетрадиционната медицина (това не означава, че отричам класическите медицински похвати) и вярвам, че съчетаването на много фактори заедно(храна, движение, емоции и т.н.) помагат на организма да оздравее. От 1 година му давам да яде пчелен прашец и си го хапва без да се съпротивлява.Simple Smile
МНОГО, МНОГО, МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ МИЛИЧКИ! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВИЕ, И ВАШИТЕ БЛИЗКИ!
Надявам се утре вече да се включа само с добри новини.
ОБИЧАМ СИ ВИ МНОГО! Hug Hug Hug

# 693
  • София

Само да кажа с две думи преди да рухна в леглото - операцията мина успешно благодарение на екипа от специалисти

Ох,..  Колко се радвам да прочета товааааа!!!! Hug Hug Hug

Силно те прегръщам, Verano azul!   bouquet

Вярвам, че всичко ще е наред! Praynig

След тази новина заспивам усмихната,..! Heart Eyes

# 694
verano azul, с теб сме и стискаме палци. дано всичко е ок!

# 695
  • гр.Плевен
verano azul, радвам се на добрата новина. Hug Hug Hug И продължавам да стискам палци за успешно и трайно подобрение и възстановяване.

# 696
Ттайничко надничах да видя има ли новини от verano azul.
Много се радвам за добрата новина и те прегръщам Hug

Боби4о и тя липсва, какво ли стана с нея ... с тях Grinning

Хубав уикенд момичета

стига сте спали , че ще изстине кафето Grinning

# 697
  • България
verano azul  радвам се за вас  Hug! Стискам палци да се възстанови бързо и успешно!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 698
Браво Синьо лято! Ще се оправи твоето момче! Ох, колко се радвам за вас!!!!! Браво, леко възстановяване и наново старт! Ще бъде като дъщеря си - като новороден!

Тук съм мацки, пиша кратко от телефона! Беба чака финала на световното май Wink хахаха дано е жена дежурна тогава в болницата Wink

# 699
Верано Азул, благодаря че се включи за малко с добри новини  Hug Hug Много се радвам и ще продължавам да се моля за пълно възстановяване.. Praynig Той има за какво да се бори, за какво да живее и с такава прекрасна жена като теб до себе си  Hug И аз съм против химиотерапията..

# 700
  • София
Синьо лято, радвам се за вас! Hug
Бързо и пълно възстановяване на момчето ти! Скоро да е при вас и да го прегърнеш!
Приятен ден!

# 701
  • Sofia
Синьо лято , радвам се че операцията е била успешна, Пожелавам ви кураж и много любов за да се възстанови бързо , и да бъде близо до принцеската си.

Боби  Hug Heart Eyes твойта беба има собствено виждане за живота и ти трябва да се съобразяваш с нея още от сега Laughing момиче с характер  Peace като майка си Grinning

# 702
Верано азул, зарадваха ме добрите новини при вас. Hug Моля се бързо да се възстанови твоето момче и скоро да е у дома. Целувки за Девора.
П. С. За пореден път си мисля- ценим ли достатъчно всеки миг...аз май често пропускам

# 703
ЛъЧиста, защо последното... Направо ме депресира тази дума, нека да е поредното Wink

foxysilver, лапсус бе. Нека бъде поредното бебе.
Аз вече не мога да раждам. От много години не мога и на 40 вече приех факта. Преди как страдах ooooh!

Гледам, bobi40 се разсейва. Ще ми чакат края на световното. Лесно им е на тях двете. А ние тука нека си чакаме.Хм!!! Crossing Arms

bobi40  Hug

Синьо лято, толкова се радвам за добрите вести. Всичко ще бъде наред. Усещам го. След 1 година има да тичат баща и щерка, а ти да им се радваш от страни и цялата тази история ще бъде само спомен. Пустия му живот- да не се зарадва човек от сърце. Да не литне от щастиe. Все ще се намери нещо или някой да го приземи. Ще продължавам да се моля за най-добрия изход и да стискам палци.

Прегръщам ви, момичета. Толкова ми липсвахте.

# 704
  • Там, където ме обичат
ЛъЧиста, прости ми мила...Много, ама много съжалявам. Аз винаги съм искала 3, но други не пожелаха... Затова толкова се разчувствам като видя бебе или чуя прекрасната новина, че в някоя къща ще изгрее още едно слънце.

Общи условия

Активация на акаунт