ДАМСКИ КЛУБ 40+ ! Позитивни и чаровни... /тема 9

• 23 753
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Здравейте и от мен! От 2-3 дни не съм влизала и има много драматични теми.

Синьо лято
, не знам дали вече операцията е приключила, но имаш от мен най- позитивните помисли! Моля те, пиши, когато можеш! Hug

Новинка, ЧРД! Щастие, здраве, любов, пари, късмет!

Честито на всички, които имат повод да се гордеят с децата си! И дано ми се върне като станат ученички моите!

Чакам историята на Шанел 5. Thinking

# 676
  • София

Новинка, честит рожден ден! Желая ти много щастие, здраве и късмет!

Лельо, мама69, Григори, Моля,благодаря, честито за успехите на децата ви! Все така да ви радват!   bouquet  Моля, благодаря, учудвам се, че все още има училища, които да дават грамоти. При нас такива неща имаше само в начален курс. Браво на училището!

Вили, ако не ви харесва мястото, където сте приети и е все едно дали ще учи там или в близкото квартално училище - рискувайте! Знам за доста деца, които само спечелиха от трето класиране, но риска си го има. Не е за пренебрегване и 4-тото класиране, защото ако се договорите с някой директор, дори е по-безопасно(до последно може да си стои на мястото, на което е приета).

Синьо лято, дано всичко е приключило успешно!  Hug

# 677
маргото, снимките от Плевен не са от тази година...но ако идвам ще се обадя за среща....имаме рода при вас.
Таня67, грамотата даже е ламинирана,луксозно изпълнение,училището е 23-то,доволна съм много от него и като база и като преподаватели Peace

# 678
  • В светлината на слънцето
Синьо лято, и от мен имаш едни много, ама много силно стиснати палци.  Praynig
На мамите с успели дечица - честитоооооо!   bouquet

НОВИНКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И ЛЮБОВ - КАКВО ДРУГО МУ ТРЯБВА НА ЧОВЕК! Hug

# 679
Честито на всички успешно приключили учебната година и класиранията!   bouquet
При нас още няколко дни ще се говори за изпити Simple Smile дано всичко е наред...Осмокласника свърши успешно и сега се труди на компа Laughing
Синьо лято, още стискам палци-наистина е в най-добрите ръце Praynig
Ели, поздравления за упоритостта ти!Въпреки жегата си издържала- БРАВО!Аз съм заменила бягането с ежедневно ходене- поне  час. Не че е много приятно сред прашните улици, но-o-o няма как, трябва нещо да се прави по въпроса...
Мама69, ДОБРЕ ДОШЛА и ЧЕСТИТО КЛАСИРАНЕ!
Стискам палци на всички, които решат да се включат на трето класиране Peace
Моля благодаря, страхотни снимки...и едно щастливо дете.

# 680
  • София
Привет момичета  Hug

Verano Azul,  сега прочетох за твоето момче!
Присъединявам се към всички, които са ти изпратили позитивните си мисли и пожелания за успех!
Вярвам, че всичко ще е наред! Чакаме хубави  новини!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Gregori,  браво на децата ти!  bowuu

Novinka, ЧРД и тук! Да си здрава и щастлива! Simple Smile

mama69 -  welcome Радвам се да те видя и тук!

Аз съм вашта леля - честито!  bowuu

Wily, трето класиране е риск, но тази година мисля, че ще си заслужава заради освободените места от кандидатите в АК и НГДЕК   Thinking

Моля, благодаря - радвам Ви се с малката, че изкарвате толкова хубаво!  Grinning

Bobi, Hug Hug  Хайде, малко остана!   Heart Eyes

Елинор,
споко! Simple Smile  Ние 'бягаме' така с моята приятелка вече няколко години  Mr. Green
И стигаме до кафето у нас Wink

Днес е един натоварен петък,..  ooooh! изчезвам след малко!
Някой иска ли да пусне новата тема? Да напишем нещо по-специално?
Давайте идеи момичета  Peace

Честито на всички деца - успешно завършили учебната година!
Весела ваканция! 1swing   newsm41   motor

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 16:32 от Lady-B

# 681
Аз предлагам Рехаб да пусне новата тема- има ферма за хубави и послушни мъже, майстор е на изнамирането на хубави картинки  Hug  Laughing
Сега се сетих как навремето гласувахме за я комсомолски секретар, я за дружинна, я за звенови- дружно и единодушно  Joy Joy Joy

# 682
Е, момичета, най-накрая да почерпя

Благодаря за пожеланията!

# 683
Привет, красавици.

Влязох да видя  дали се е родило последното бебче от отбора, но не би. bobi40, още сте 2 в 1, нали? Нямам представа защо така се вълнувам, но в самото очакване има някаква магия. А и в положителните мисли. Така че, bobi40, с теб съм.

Синьо лято, прочетох назад какво изпитание си имала. Имаш моите най-добри помисли и ти изпращам от силата си. Бог да помогне всичко да се нареди. Гушни своята малка кукличка заради мен и я целуни по малките крачета. Дано скоро спокойствието да се настани  в дома ви и повече да нямате проблеми.

Да се похваля- и ние сме в ново училище на есен. Едва дочаках края на учебната година. Случиха се ужасни неща с детето ми и слава богу, че всичко свърши. Сега ми остава притеснението как ще тръгнат нещата в новия клас. Нещо бъгнато има в децата- не мога да проумея от къде в 10-годишни човеци има толкова злоба, завист и агресия. Дано да не ни сполети отново подобно бедствие, че няма да издържа.

# 684
привет, скъпи приятелки!
пиша на кирилица - значи съм си в къщи на моя си компютър newsm44
единствено не ме радва времето. защо вали тук?! newsm78 пристигам от германия /където нормално е да вали дъжд/, слизам от самолета по потник и се озовавам под проливен някакъв дъжд ooooh! от го ре на всичкото ние с малкия сме и почернели, защото през последните дни под яркото палещо немско слънце с 35-градусови жеги бяхме и на басейн. през следващите дни ще кача снимки в албума
novinka, ЧРД! да си жива и здрава и всичко най-прекрасно. късмет! хубаво изкарване на празничната вечер ти желая  bouquet  bouquet  bouquet

# 685
  • Там, където ме обичат
Привет, красавици.

Влязох да видя  дали се е родило последното бебче от отбора, но не би. bobi40, още сте 2 в 1, нали? Нямам представа защо така се вълнувам, но в самото очакване има някаква магия. А и в положителните мисли. Така че, bobi40, с теб съм.
ЛъЧиста, защо последното... Направо ме депресира тази дума, нека да е поредното Wink

# 686
  • София
Новинка - Честит Рожден ден! Да си силна и смела и многоооо щастлива!
Нашият подарък за един естет-градинар

Синьо лято - моля се за теб и твоето момче. Всичко ще е наред. Тати ще се върне при малката Девора и теб!

На всички изсрадали мами - честито за децата! Където и да са приети, важното е да станат хора. Вили - аз стигнах до 4-то класиране. Нямаш представа миналата година колко хубави места имаше накрая. Стискам палци.
Ели - браво бегачке на дълги разстояния. И съм за - Рехаб да оформи художествено новата ни тема - заедно с Лейди ще направят чудеса!!!

Боби ...

Нямам представа защо така се вълнувам, но в самото очакване има някаква магия. А и в положителните мисли. Така че, bobi40, с теб съм.
и аз така - вълнувам се сякаш аз ще раждам  Joy Чакаме те с добрите новини.

Лъчиста - правилно си постъпила. Новото училище ще е по-добре за детето. Страшно е детското насилие. Нямам обяснение, но е факт.
Поздрави на всички момичета.

# 687
  • Там, където ме обичат
Маргарита, радвам се да те видя отново, миналата година си спомням какво треперене беше... И понеже приятелско детенце много иска в ФГр но естествено не му стига бала, дали да изчака до края?
Ти имаш най-много опит, надявам се да ни поощриш да чакаме.

# 688
  • София
Фокси - незнам как да те посъветвам. При нас беше друга ситуация. На четвърто класиране може много да спечелиш, но и много да загубиш. Ако погледнеш местата за 4-то класиране от миналата година ще ме разбереш. Но тази година е различно.
А и за елитните гимназии си е чист хазарт. Съжалявам че не ти бях много полезна, но стискам палци. Ако мога да помогна с друго - насреща съм!

# 689
  • Там, където ме обичат
Фокси - незнам как да те посъветвам. При нас беше друга ситуация. На четвърто класиране може много да спечелиш, но и много да загубиш. Ако погледнеш местата за 4-то класиране от миналата година ще ме разбереш. Но тази година е различно.
А и за елитните гимназии си е чист хазарт. Съжалявам че не ти бях много полезна, но стискам палци. Ако мога да помогна с друго - насреща съм!
Напротив, беше полезна. Аз смятам, че ако детето много иска нещо трябва да се пробваш до дупка, иначе все им е едно - дали ще е в 6-то или 7-мо или ен-то. Ти така направи миналата година и аз искрено ти се възхищавах.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт