ДАМСКИ КЛУБ 40+ ! Позитивни и чаровни... /тема 9

• 23 742
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Елинор, чудесна разходка в картини!  Hug
Е,.. как може само една жаба?  Thinking   Mr. Green
Това цвете и аз много го харесвам, а какво стана с орхидеята?
Моята си има ново листо  Grinning 

Хубав ден, момичета! Прегръщам ви!  Hug Hug

Довечера смятам да пусна новата тема , утре съм на работа и ,. ще минем 50-те стр ,. А после ще ми кажете какво да добавя и/или коригирам Peace

Bobi, Bobi,..?  Наближава финала!  Hug

# 721
  • София
София68, честит рожден ден! Да си жива и здрава! Да бъдеш обичана и желана!
Свраче, наметката изглежда интересна, но не се вижда цялата.

# 722
Привет, чета!

Елинор 777 , много красиво цвете си си взела. Не е капризно, да знаеш. Къде го намерихте този тетариум. Настръхнах като ехидна от толкова много посестрими.

Titina , да му е сладък и сит живота на детето. Живи и здрави да сте да му се радвате, да се радвате на внуци, че и на правнуци.

сврачето , много оригинален е шалът-наметка. С него ще си  изключително арт.

Е това е да си родена на 4 юли. sofia68 , да удвоиш годините си и все така млада душа да си останеш. Здравето да го имаш в изобилие. Да си доволна от живота, работата, децата, мъжа. Как се казваше? Смело свещите духни- възрастта не ти личи.  bouquet

Боби40 я е хванала липсата, ама то световното ще свърши другата седмица. Laughing

А аз си бия камшика към банята да оправям децата едно по едно.

# 723
  Лъчиста, терариума е до края на лятото под пантеона. В една ограда са събрани три експозиции- терариума, джурасик парк, и най-голямата изложба на кактуси в Бг.
Признавам, че имам фобия от змии. Не просто страх..Но се опитвам да я преодолея и разбира се най-лесно е с обезопасени животинки. Имах ужас от високо, от тъмно и дълбоко- всички си ги излекувах. Не обичам да се страхувам.
Тръгнахме за орхидея, но най-ниската цена беше 28 лв, а аз не бях подготвена за толкова. Пак ще си взема, но по-нататък. Казаха ми, че антуриума се гледа наистина лесно и не е капризен, но да видим в моите небрежни ръце дали ще оцелее  Mr. Green
Боби я чакаме да се появи за обедната проверка, защото се успа за сутрешната  Laughing
Днес най-сеирджийски се забавлявахме с една компания на плажа  Mr. Green Бих могла да направя скеч за Аламинут с тях   Twisted Evil  Joy

# 724
  • София
В Практикер до скоро имаше промоция, може и сега да продължава. Едните орхидеи бяха по 15 лева, а другите май по 5 ли 6 лв

# 725
Идааа, за вечерната проверка Wink

Ръчкахме сутринта покрай плажа разходка, после едно кръчме, после гуши в леглото, че е страшен мор от вчера...нощем пада до 27 градуса и в 5:30 тази сутрин ревах, че ми се спи, а не мога...сега е 38 на скрития под навеса термометър...направо ни смачка времето, а котко се влачи като пребит, пръскам го и него с пръскалката за цветя (да не си хаби пулверизатора за болницата Joy че скъп ... а майка ми вика "аз ако съм на теб за шега ще го взема и пръскалката за цветя в болницата, да повеселя персонала Joy" - каква фамилия зевзеци сме,а???)

Не стигам до компютъра уикенда - мъжа ми го е заел!!! Та ще ви чета по-късничко, сега видях, че ме издирвате - и се отчитам!!!

# 726
  • В светлината на слънцето
Привет на всички Hug Гледам Боби още е 2 в 1.  Heart Eyes Нямам сили да описвам втори път какво ни се случи вчера -  ooooh!, на който му се чете - ей тук.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=503082.255

# 727
  • Sofia
Лулу Hug имах подобно преживяване преди години в Турция  ooooh!

# 728
Леле, Лулумба, ама сте се наредили ужасно! Много бих брала страх ако така сама с деца се брицне колата ... Пазарджик, цигани ...  настръхна ми косъма.Добре, че сте стигнали накрая !!! Сега спокойно дишай, а на тези дето миналата седмица са ви "сменили всичко дето трябва", да им дадеш фактурата сега!

# 729
  • София

София, честит рожден ден! Желая ти много здраве, щастие и любов!

Титина, нека Калин расте здрав и щастлив и да има много късмет в живота! Невероятна питка си направила!  Hug

Лулумба, ужасно преживяване си имала, но добре, че всичко е свършило благополучно! Винаги са ме дразнели "хиените"/пътна помощ/, обикалящи магистралата, но все си мислех, че макар и за много пари, може да се разчита на тях...

Ели, добре сте си изкарали при змиите  Mr. Green! И за да не ти е мъчно, че е имало само 1 жаба, ето ти няколко(и то различни цветове) да им се радваш  hahaha:

И честито ти цвете! Красиво е! Орхидея - следващият път  Grinning.

# 730
tania67 , от де се взеха тези екземпляри? Пак настръхнах, ама се замислих дали зад всяка жаба се крие принц?

Лулумба, в голям филм си се вкарала. Аз така на магистралата, на път за СФ, до Итиман, с автобус, пълен с деца, в какъв екшън бях герой. Още ми държи влага. Поне децата се отиграха и времето беше хубаво.

Дами, успешна седмица ви пожелавам, но преди това- една вълшебна нощ (кой както иска така да го разбира  Laughing)

# 731
     Лулумба, четох за случката..настръхнах направо! Добре че все пак нещата са се наредили, че намирисваше на кофти край.  Hug
Таня, искрено съм трогната  Hug Идея си нямам откъде се е появила тази слабост към жабите  Grinning Втората и третата са не по-малко отровни от змии  Twisted Evil  Mr. Green
Боби, моткаш се, а? Причиняваш стрес в темата, а?  Twisted Evil Я бързо да раждаш! Скъсахме ти всички рокли от милванки, ред е да късаме ританки от милванки  Hug Hug

# 732
  • тъгата в мен
Sofia68,да си жива и здрава!Много любов и късмет ти пожелавам.  bouquet
Лулумба,прочетох ти одисеята.Не,не и не..не искам да съм на твоето място,но никога не се знае колата какъв номер може да ни погоди Wink
Надвечер излязохме на разходка в Морската..Да,ама Благоверният не разбрал ,че ще има разходка и трябваше почти веднага да седнем на кръчме.Едно бяло мартини ми дойде мнооого добре,но КОЙ ми беше изял маслинката,по дяволите? hahaha #Cussing out

# 733
  • София
Хайде и аз да се отчета  тази вечер!  Wink

Bobi, бебка си знае работата, ама ние, любопитните все питаме и те търсим за сутрешната и вечерна проверка Wink
Тези жеги по вашите географски ширини, са само за мен - обожавам топлината - и през лятото (градусите не ме плашат), и през зимата (до камината) и в душите на хората!  Hug

Лулумба,.. лелеее,.. ooooh! Shocked  Просто не е истина! Добре че вс на финала е ОК!  Peace

Свраче, я метни една по-така снимка на това наметалце... Че не можах аз добре да видя за какво иде реч!
Пък те мъжете са така - разходка=кръчмЕ   Wink

Tania, тази орхидея ми нашепва, че е от твоите ,.. Така ли е?  Blush

ЛъЧиста, аз съм забравила  Blush колко са ти големи дечицата?

Ние днес с една приятелка ходихме до Карфур.
След като почти два дни чистих у дома - шопинг-терапия  за награда Party
 Пообиколихме надзирателно етикетите в МОЛ-а,  Thinking
А после от супермаркета яко се натоварихме!  Mr. Green
Ами,.. аз шоколад Милка по 0,99 лв  не съм виждала да ви призная Thinking
Вярно - само един вид на промо, но все е Милка!
Даже в Т-марткета до нас е по-скъп
И за котачетата има придобивка от Карфур - нов вид консервички Wink  Да видим дали ще им хареса

HugПожелавам Ви една красива и изпълнена с хубави емоции седмица!

# 734
  • София
И аз съм казала аман от майстори.
И на мен в сряда ми изтече антифризът при уж сменена гарнитура, водна помпа и т.н. Поне бях в София.
Лулумба, не ти завиждам. Хем с децата, в провинцията. И си попаднала на мошеници, каквито са повечето в сервизите. Особено като видят жена и си казват "охо, сега ударихме кьоравото".
На мен така искаха да ми сменят бутало на кола на 1 година. И аз им казах, че съм жена и че не разбирам от техника, но чак пък толкова .... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт