Кокоши трън

• 76 425
  • 56
  •   2
Отговори
# 30
Бижу, само един ли е кокошия трън?
Да, само един е, разгледах най-подробно.

Опитахте ли с течен азот - това си е чисто медицински метод.
Не. Личният ни лекар е хирург по специалност и той ще му го изрязва в амбулаторни условия, което малко ме притеснява. Къде трябва да ни прати за обработка с течен азот?

# 31
  • София
Къде трябва да ни прати за обработка с течен азот?
Аз съм ходила в кожновенерическия диспансер в София, за да ми махат кокоши трън с течен азот. Доста отдавна беше, но ако решиш - провери там  Peace

# 32
В Медицинска академия - детски кожен кабинет ходихме, със зелен талон /но това беше преди около 5 г./, сега вероятно е с талон за специалист. Там лекарката най-напред ни даде някакви таблетки да пие, антивирусен препарат, но не си спомням името  и ни каза след 1 седмица да се направи самото "изгаряне". Това става  с памуче на дълга пръчка, лекарката бърка в един термус, от който излиза "пара", но студена и намазва трънчетата. След известно време на мястото се образува мехур като от изгаряне. Едно намазване ни беше достатъчно. Желая успех!

# 33
Ама "детето" ми е на 17 Laughing Май не сме за детски кабинет.

... лекарката бърка в един термус, от който излиза "пара", но студена и намазва трънчетата. След известно време на мястото се образува мехур като от изгаряне. Едно намазване ни беше достатъчно. Желая успех!
Да, така се съхранява течният азот.
Благодаря! Hug

# 34
Аз прилагам лимонтузото в момента върху крака на детето. Ама май ме е страх много да изрязвам - как преценявате докъде и колко да режете.  newsm78 И с какво го изрязвате - аз режа с нокторезачка, ама не хваща добре на вътре, като го стисна да изскочи пък я боли...Давайте съвети. Praynig

Аз затова не изрязвах, а дълбаех с нещо остро (клечка за зъби, игличка) до... когато реша, че детето наистина го боли много. Вече като подейства лимонтозуто и стане рана, докато пусне кръв. Имай предвид, че без малко болка няма как да стане, ама то това е същото и да отидеш да го горят, че и да го чакаш да мине от само себе си, междувременно пак си боли. За утеха обяснявам, че боли, защото минава.

# 35
  • 1st floor
По-оня ден стана рана и пусна кръв. На сутринта беше хванало коричка - може би от кръвта, не от тръна.Оставих една вечер без нищо. Мислех да сложа само лимонтозу , ама забравих  Embarassed.Вчера пак издълбах малко пак пусна кръв .Видя ми се само едно черно бодилче по средата .Не знам дали го отрязах цялото , защото потече ярка кръв . Другите ги нямаше. Да спирам ли или и тази вечер да видя останало ли е нещо? newsm78

# 36
Ами ако не си сигурна, нищо не ти пречи да сложиш още 1-2 пъти за всеки случай. По-добре излишно отколкото после цялата процедура от начало. Да се похвалиш после  Wink

# 37
  • 1st floor
Ама да режа ли пак? Прилича ми на коричка от раничка, и не мога да видя дали има още трънчета вътре?
Дано успея да й го оправя, защото личната много несериозно подходи. Каза ми , че нямало лечение и приключи въпроса. Rolling Eyes

# 38
Ми знам ли така.. Може пък да е минало вече. Ако искаш, изчакай да падне и тогава ако ти се стори, че има още, давай веднага пак с лимонтозуто. То и аз нацелвах... няма кой да каже за съжаление.

# 39
  • 1st floor
Така ще направя пък дано го преборим този кокоши трън!

# 40
  • на брега на морето
Накисвате тръна в топла водичка  докато омекне. Ако успеете да разчоплите и видите черните коренчета - с игла внимателно се издърпват. След това се маже с един химически молив, но не знам дали може да се намери вече - пише синьо, когато е сух, намокри ли се графита пише лилаво. Та аз си изчистих на палеца  кокоши трън с такъв молив - няколко пъти на ден с мокър графит драсках върху него. След като трънът изчезна дупката започна да се затваря и образува коричка като от мазол. Нея изрязвах внимателно с върха на маникюрни ножички докато не спряха да се образуват.

# 41
# 42
  • 1st floor
Приложих успешно метода с лимонтозуто...  bouquet
Изчистих до край черните коренчета на детето, дано повече да не се появат.

# 43
Здравейте на всички! Специално си направих профил за да споделя "голямото" си откритие за лекуване на кокоши трън. За две години и двете ръце на сина ми (10 г.) се напълниха - по пръсти, по длани - къде ли не излезнаха. Изпробвахме абсолютно всичко, което прочетохме и което ни казаха. Традиционна, алтернативна и каква ли не медицина. Баби, баячки... Последно бяхме при един човек, който маха брадавици и бенки с разни мехлеми и го попитахме какво да правим. Изброи няколко рецепти, които срещнах по-горе описани и като разбра, че не се маха, каза простичко "ПОВИШЕТЕ МУ ИМУНИТЕТА". Така отново четене, четене и пак се върнахме на Баба Ванга и писанията за сребърната вода. Намерихме в аптеката и започнахме да даваме 3 пъти на ден според указанията на листовката. На края на първата седмица паднаха първите две. През втората седмица пандаха още и тогава започнахме и да ги мажем с водата. До края на третата седмица не остана един. После почиваше около 10 дни, но повече не се появиха. Сега в грипния сезон препоръчвам на всички това просто лечение. Който иска може да си вземе уред, който иска може да си я купува, който иска просто да напълни една кана с вода и да си сложи сребърните бижута вътре... прочетете. Заслужава си!

# 44
Приложих успешно метода с лимонтозуто...  bouquet
Изчистих до край черните коренчета на детето, дано повече да не се появат.
И аз, и аз, и аз! Peace Голяма работа се оказа това лимонтозу!

Общи условия

Активация на акаунт