Бродирана красота - 74

• 92 255
  • 689
  •   1
Отговори
# 555
mari_eta   наистина е красавец, направо е невероятен . А колко струва това удоволствие?

# 556
  • Бургас
ЕЕЕЕЕЕЕ браво elena714  smile3501 newsm20  най- накрая.Тайничко ти завиждам за радоста от завършеня толкова труден гоблен,
дали ще изпитам тази радост и аз скоро!!!! Rolling Eyes Едва ли Blush
Голяма красота, като жив е гоблена, сега заслужава и една хубава качествена рамка Flutter

# 557
Unknown_Lady , страхотни са и двата гоблена и рамките са точно подбрани.
Sissak , и старото е хубаво , и завършеното и процеса. Много оригинална идея за боядисване на рамката.
elena714 , браво бе момиче , кога успя. И на лошата снимка се вижда , че гоблена е прекрасен .
mari_eta , честита придобивка. С кеф да си го ушиеш , пък и на нас да показваш да му се радваме.

# 558
  • Плевен
Привет ! Grinning Yolinka преди мене ви изреди всички ,така че за мен остава само да се  newsm20 smile3525 smile3525 smile3501 newsm10 пред вас!Скоро не бях виждала толкова красиви гоблени и то завършени на едно място !  bouquet  bouquet  bouquet

LaughingДа покажа и аз едно гобленче, което избоцках за един ден  Blush,не че няма какво да шия ,но просто това ми се шиеше!Сега подхванах и друга дама от серийката, с шалчето!На тази и остана само цветенцата ,но за снимката я сложих в рамка  Mr. Green

# 559
  • ГОре на черешата...
mari_eta   наистина е красавец, направо е невероятен . А колко струва това удоволствие?

62,60лв , доставката е безплатна за поръчки над 30 лв.

Обкантих го и започнах - част от синята юзда на коня е готова.

Благодаря на всички, които ме посъветвахте за оригинала - наистина, панамата е съвсем различна - мека и нежна, тук надали щях да намеря такава.
Само дето схемите са едни огромни чаршафи и заемат цялата спалня Laughing...

Покрай моята еуфория от придобивката забравих да ви поздравя за прекрасните творения - полето с лавандулата направо ме плени и елегентаната дама на Пепен също, браво на всички  bouquet!

# 560
  • София
Здравейте!
Пиша на бързо - имахме срещичка - аз си тръгнах първа. Другите нищо чудно още да си приказват  Joy и мен искаха да навият да не се връщам на работа...
Снимки довечера от вкъщи, че тук нещо не мога да ъплоудвам в последно време  Crossing Arms
Сисаче - много интересна е станала боядисаната рамка  Peace

# 561
Поздрави на всички момичета,които са показали толкова много красота HugВъзхищавам се от бързината ви на шиене!
Pepen,захващай сватбенните,че няма врене Heart Eyes

# 562
Здравейте момичета  Hug
някой може ли да ми каже от къде да намеря схема на този гоблен

предварително ви благодаря  Hug

# 563
  • Стара Загора
Здравейте, момичета и момчета Hug 

Прекрасни неща сте показали, както винаги! Завиждам ви за срещичката, жалко, че не съм от София, бих дошла с удоволствие.

Влизам да ви покажа завършеното коледно чорапче за дъщеричката ми, ших го с голямо удоволствие:

Ето и някои покупки от ибей. Голяма краста е, само и парички да имаше повече Whistling

ПП.: tishoo, аз имам схемата на Мостар, но нещо не ми се отваря Дъмп-а, за да я кача. Така е от няколко седмици, но само у нас, на работа няма проблем. Явно е от доставчика.

# 564
Здравейте, момичета и момчета Hug 

Прекрасни неща сте показали, както винаги! Завиждам ви за срещичката, жалко, че не съм от София, бих дошла с удоволствие.

Влизам да ви покажа завършеното коледно чорапче за дъщеричката ми, ших го с голямо удоволствие:

Ето и някои покупки от ибей. Голяма краста е, само и парички да имаше повече Whistling

ПП.: tishoo, аз имам схемата на Мостар, но нещо не ми се отваря Дъмп-а, за да я кача. Така е от няколко седмици, но само у нас, на работа няма проблем. Явно е от доставчика.

дай м илинк към схемата да пробвам аз  Wink

# 565
Мари-ета, кон ли е или еднорог?
Не да седна да си довърша гоблена, ами скитосвам из интернет да си търся следващия.
Толкова много хубости видях , че съвсем не мога да си избера.

# 566
  • София
Айде момичета ето част от снимките качих ги в нов албум,при мен са малко.Така,че повече довечера от Иваничка.Ама поне сега да ни се порадвате.  Hug Беше хубаво,ама за малко другия път повече.  http://goblenibgmamma.snimka.bg/tapestries/sreshta-v-sofiya-09-07-2010.516538

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 16:46 от didolinaa

# 567
Пу първа на снимките! Хубава сбирка! И много красиви гоблени!

# 568
  • sf
Чудна среща, чудни снимки- действяа ми творчески- отивам да боцкам  Mr. Green

# 569
  • Плевен
Здравейте момичета  Hug
някой може ли да ми каже от къде да намеря схема на този гоблен

предварително ви благодаря  Hug

Ето от тука  Grinning

http://gallery.ru/search/?what=albums&search=%CC%EE%F1%F2%E0%F0

Ако не можеш да се справиш дай имейл и ще ти я пратя! Peace

Общи условия