Бродирана красота - 74

• 92 143
  • 689
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Влизам да се карам на Сисак тоя линк за срещата на Велико Търново що не си го сложила тук а,ама аз па ви разгледаххх  smile3534 Страшно красиви неща видях,ама да ме светнеш тия цветя от какво са направени,браво на момичетата с които сте се видяли.  Hug

# 631
  • Пловдив
Момичето с делвата със сигурност е разработено на гоблен, но обърнах всичко и не го намирам.........., съжалявам Sad

Последна редакция: ср, 14 юли 2010, 07:12 от did_tag

# 632
Влизам да се карам на Сисак тоя линк за срещата на Велико Търново що не си го сложила тук а,ама аз па ви разгледаххх  smile3534 Страшно красиви неща видях,ама да ме светнеш тия цветя от какво са направени,браво на момичетата с които сте се видяли.  Hug

От студен порцелан.Тук има такава тема.

# 633
  • Пловдив
Момичета, днес за пръв път направих покупка в И-бей. Joy Ще чакам 2 гоблена Дименшънс.  bouquet Някой знае ли след колко време горе-долу ще пристигнат? newsm78

# 634
Момичета,може ли да ми кажете някой гоблен с яхти? Praynig

# 635
  • Плевен
pepen, благодаря! Точно този гоблен търся. Чувала съм и за други гоблени със същото наименование. А от къде мога да намеря архив на това списание?

Ето тука го има списанието ,но ти дали ще можеш да го отвориш и си свали каквото ти харесва! PeaceНо мисля че варианта на Didka82 е по-добър! Simple SmileВъзползвай се от него!Живото си е живо! Hug

http://tr30935.gallery.ru/watch?a=oDw-c2AX#feature=mainlist

CryНе открих списание с наименованието -"Гобленов свят" newsm78

# 636
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Поздравления за красотите, които създавате!   bouquet
Ето моето последно творение - снощи късно го рамкирахме с мъжа ми и днес вече гобленчето е подарено  Blush

# 637
Гоблени, които аз харевам, са: "Малката фрегата", "Голямата фрегата", "Буря в морето","Бурно море", "Щастливото завръщане" Simple Smile

# 638
  • София
Като каза фрегата и ме чака един облак  Embarassed няма да казвам от колко време,а Буря в морето си е още в кутията  hahaha

# 639
  • Стара Загора
Момичета, днес за пръв път направих покупка в И-бей. Joy Ще чакам 2 гоблена Дименшънс.  bouquet Някой знае ли след колко време горе-долу ще пристигнат? newsm78

На мен от Америка ми пристигат точно на седмия ден. Но всичко е относително.

Билкова, много е нежно! И да ти е живо и здраво бебчето  bouquet

Аз започнах следващото чорапче, но все още е твърде рано за етапче.

# 640
  • София

Виж това дали ти е симпатично

ЕТО Я ТУК СЪВСЕМ ЧЕТЛИВА http://dump.ru/file/2908583

Последна редакция: ср, 14 юли 2010, 11:42 от desi_ivanova

# 641
  • Севлиево
Като каза фрегата и ме чака един облак  Embarassed няма да казвам от колко време,а Буря в морето си е още в кутията  hahaha
hahaha hahaha Мен колко облака ме чакат, ама ще има да чакат  Crazy Нямам време за шев, а и ми се шие нещо различно от облаци. Дървото ми е замразено, Хаеда също, боцнах два бода на Вилетовия здрач да пробвам панамата ще я ли бъде или не и туй то.

# 642
  • Варна
Аз не бях се включвала отдавна,но ви чета редовно.Ето какво започнах наскоро:
Това е първият ми Дименшън,сама си го комплектовах.Засега се получава много добре поне според мен.

# 643
Деси,направо е прекрасно,точно така си го представях! Hug  bouquet

# 644
  • София
Деси, а имаш ли по-хубава схема? Нещо мноо ситна ми се вижда  newsm78
Дидка, много добре става котенцето.
Аз се надявам тия дни да почивам по повече и да покажа етапче.... ама не обещавам де  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт