Бродирана красота - 74

• 92 155
  • 689
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Деси, а имаш ли по-хубава схема? Нещо мноо ситна ми се вижда  newsm78

Така, открих проблема  Simple Smile При преинсталирането са ми изтрили обработващата програма за снимки, самата схема е много ясна, но не мога да я увелича откъм пиксели.

Просто си я дръпнете от този линк:  Hug

http://dump.ru/file/2908583

Последна редакция: ср, 14 юли 2010, 11:51 от desi_ivanova

# 646
  • Балчик
Момичета, днес е годишнината от сватбата ни, да ви почерпя:

И ето го рамкираният гоблен- подарък:

# 647
Здраейте мами, много красиви неща има показани. newsm17.Пиша рядко но за сметка на това ви чета постоянно. Искам да споделя проблема си със вас, защото знам че винаги давате добър съвет. Шия "Сляпата козарка " на Вилер / един голям чаршаф/ и съм ушила може би 1/5 от него и вчера констатирах че с имам малка дупка на панамата, по точно са срязани хоризонталните нишки на 4 бода и сега не знам как ще го оправя  newsm45. Та молбата ми е ако на някой му се е случвал такъв проблем моля да споделите. Не мога и да го захвърля, защото съм ушила доста.  bouquet

# 648
  • София
Джемма, честита годишнина! Да сте живи и здрави още много дълги години заедно!

# 649
  • Севлиево
Моят съвет е ако позволява мястото на гърба да се сложи малко парченце подлепващо - хартиено. По принцип се продават такива ленти, но има и като плат. По този начин ще усилиш панамата и ще можеш да шиеш. Е малко ще го нагодиш, ама все пак е нещо. Не съм го пробвала този метод /дано не ми се наложи/, но сега ми хрумна.

# 650
1- вариант- с безцветен лак за нокти минаваш панамата отзад където е дупчицата, ушиваш внимателно с какъвто цвят трябва и пак леко минаваш с лак. Внимаваш при прането и гладенето.
2 - ри вариант - изрязваш малко парченце панама, слагаш го под дупчицата и шиеш върху двете.

# 651
  • Пловдив
Аз съм правила 2-ят вариант на cecunka76, от горната страна нищо не си личи

# 652
Благодаря момичета ще пробвам вариантите  да се надявам че няма да личи много Hug

# 653
Здравейте момичета,
искам да попитам откъде мога да си купя маркер дето се трие за да мога да си разграфя панамата?  Praynig
Благодаря предварително!!!!

# 654
  • София
Здравейте момичета,
искам да попитам откъде мога да си купя маркер дето се трие за да мога да си разграфя панамата?  Praynig

Аз си купих миналата седмица от един магазин на Граф Игнатиев, точно до пощата. Там продават конци, платове и разни неща за шиене. Имаха три вида - маркер, който се изпира, маркер, който стои само 3 часа и маркер, който се изтрива с някаква гумичка от другата страна на маркера. Цена - 8 лева.

# 655
  • Пловдив
Здравейте момичета,

http://shop.milenastyle.com/product_info.php/cPath/48_96/products_id/308

# 656
Здравейте момичета,

http://shop.milenastyle.com/product_info.php/cPath/48_96/products_id/308

desi_ivanova 
did_tag
,
благодаря ви за бързия отговор!!!   bouquet

# 657
  • Севлиево
Най доброто е маркера който показа did_tag  Peace

# 658
  • София
Най доброто е маркера който показа did_tag  Peace

Моят е абсолютно същият, само че в този магазин, от който го купих, е по-скъп  Grinning Макар че се чудех и за този, който е с гумичката накрая, защото не винаги успявам да преброя правилно  Mr. Green и щеше да ми свърши добра работа. Сега надрасках с него гоблена с мечетата, който (живот и здраве) ще е готов тези дни, тъкмо ще видя как ще се изпере  Hug

Последна редакция: ср, 14 юли 2010, 18:37 от desi_ivanova

# 659

здравейте и от мен! работя върху един гоблен, доста съм напреднала, но ми липсва едни номер конец - този, който е контур на очите. Ако го знаете и можете да ми помогнете с информация, много ще съм благодарна
хубава вечер  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт