Пелени и гащички за многократна употреба 5

• 46 327
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
А има ли някакви за отказване от памперс? Аз се амбицирах от скоро да махна памперса, но е такъв провал.... Sad Детенцето е на година и 7 месеца. Следобденият сън е без напишкване, сега забелязвам че и за през нощта остава сух. Но през деня е пълен ужас.  Laughing

# 61
  • Варна
До колкото знам има тренировъчни гащички, но те не попиват много, само ако има малко изпускане. Друг вариант е пелена тип кавър с някаква подложка вътре, та детето да усеща, че се е намокрило.
Аз от няколко седмици я държа по обикновени гащички. По време на сън през деня и през нощта не пишка, но през останалото време просто не мога да я хващам - пишка навсякъде. Добре че пода ни е лесен за почистване. За момента ми е безсмислено да слагам други гащи.
И не бих казала, че при вас е провал, явно не му е дошло времето.

# 62
И аз при вас, че много имам да уча  Crazy

Гледах, гледах и сякаш Бамбино Мио ми се сториха най-добри.Поне най-добре изглеждащи - едни мекички стоят.Но Нощни очи май не е доволна.Би ли споделила.  Praynig

# 63
  • ул. "Мечтание"
Пате, на мен лично ми бяха много неудобни. Че да сгъвам, че да придържам да не се размести пелената, докато се опитвам да го закопча в тях, от тук стърчи пелена, от там стърчи... Малка лудница!  Crazy При това ми се струва, че са доста по-обемни от другите многократни пелени. Сега в началото на септември ще си взема от тия дето са с джоб и вече ще имам някаква по-сериозна база за сравнение и ще кажа дали наистина има разлика в обема.

# 64
привет, имам питане кьм ползвалите пелени за многократна употреба още от раждането на бебето- могат ли да `издьржат` цяла нощ?

# 65
Здравейте момичета Simple Smile
Предстои ми за първи път да стана Мама Heart Eyes и съм много въодушевена да използвам пелени за много кратна употреба. Вече прегледах доста сайтове , които предлагат най-различни марки и в момента за себе си съм решила да купя "лесните пелени" от bebe.to. Те са наполовина по-евтини от останалите, които видях и доколкото разбрах не отстъпват по качество. Някоя от вас да ги е използвала случайно и ако може да сподели опит. Благодаря предварително за отговорите   bouquet

# 66
привет, имам питане кьм ползвалите пелени за многократна употреба още от раждането на бебето- могат ли да `издьржат` цяла нощ?
Зависи колко дълго е "цяла нощ". Да кажем, от 12 до 7-8 сутринта на мен са ми издържали (бархетено/тензухено парче + непромокаемо покритие), макар че се случва и да изпуснат от някое ъгълче (не много), както впрочем се е случвало и когато сложа памперс за през нощта. Трябва обаче да се има предвид, че опитът ми е с новородено - значи не пишка с литри.
Аз обаче започнах да сменям пелена и през нощта поне 1 път, не за друго, ами моята маймуна е решила, че 3-4 часа през нощта е перфектното време за акане Mr. Green

# 67
Някой да е ползвал от непромокаемите гащички на Тотс Ботс? Специално питам остават ли петна по тях (от ако) и как ги махате? След първото слагане се оказа, че остана петно, което не ще да излиза, поизчисти се, но си личи жълтото... Прах го със сапун на ръка, после ще го пусна и в пералнята, но все пак това положение не ми хареса.

# 68
Някой да е ползвал от непромокаемите гащички на Тотс Ботс? Специално питам остават ли петна по тях (от ако) и как ги махате? След първото слагане се оказа, че остана петно, което не ще да излиза, поизчисти се, но си личи жълтото... Прах го със сапун на ръка, после ще го пусна и в пералнята, но все пак това положение не ми хареса.
пробва ли със сапуна на Имсе Вимсе? Той изчиства много добре петната.

# 69
пробва ли със сапуна на Имсе Вимсе? Той изчиства много добре петната.
За моя огромна изненада се оправиха сами - оставих ги да съхнат на слънце и като ги прибрах, вече си бяха белички Peace

# 70
благодаря, Мата Космата!
за сега сьм се спряла на тези- 1 и 2, може ли някой за сподели отзиви  Grinning

# 71
За момента карам с най-невероятната "система", която може да си представите. Измислена е от някой български гений през най-дълбоката криза през 90-те, казва се "памперс втора употреба". От един стандартен памперс се изважда пълнежът (ватата и гелът), изпира се и се превръща в кавър или дори в пелена-джоб, в която може да се слага тензухена или бархетена пелена или друга подложка. Изкорменият памперс може да се пере дори в пералня Mr. Green Върши работа, докато човек се снабди с джобове и кавъри, а може би и за постоянно ще става.
Peace
Така спасявах положението преди 10-12 г.
Мисля и сега да пробвам особено в първите месеци, когато количеството не е кой знае колко.
Пелените и гащичките, за които говорите ми се виждат много дундести... Rolling Eyes
Дали няма да има някакво тест-парти да добия по-точна  представа?

# 72
Имам нужда от помощ.
Купих ето тази пеленка за проба, но нещо не ми е ясна ситуацията.

Няма джоб, в който да мушна допълнителното парче и си мисля, че ако просто го поставя така ще се изхлузва.  Thinking Права ли съм или има и друг начин?
И ако е така, то при всяка сменяне на пелената трябва да се сменя всичко( а аз си мислех, че само подложката се сменя  Blush )

# 73
  • ул. "Мечтание"
Може и само подложката да сложиш отгоре, без да я пъхаш в джоба. Няма да се изхлузва, не се притеснявай.  Peace Може да направиш и "двойна защита" - една подложка в джоба и една отгоре (например за през нощта).

# 74
То няма джоб изобщо.А мислех, че ще има...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт