Снимай, покажи - light

• 80 965
  • 520
  •   1
Отговори
# 360
  • забравих си мисълта...
Пеп-4о,   Hug аз уж ги подържах под течаща гореща вода, но следващия път, ще направя точно както ти казваш, дано успея Wink.

# 361
  • тук
надявам се, че приемате пришълци
включвам се с любимата ни за този сезон салата от белени домати с моцарела, авокадо и песто (и с босилек от моята градина на балкона); от две седмици ядем само това за вечеря и съм много доволна от ефекта

# 362
аз малко почти без рецепта, но да ви разведря с малко снимки, може ли?  Grinning снимката е линк към публикацията

# 363
  • забравих си мисълта...
Portman, добре дошла от мен,    bouquet чудесна снимка, благодаря ти за споделеното.  Hug

Винаги и с удоволствие, Lois  Hug  Grinning . Но защо при мен снимките ти не се отварят  newsm78 ???

# 364
имам някакъв проблем явно, при мен се виждат, но има и други коментари че ги няма... сега ще кача на ново всичко, дано се оправи.

# 365
  • София
Вече се виждат, удоволствие за окото!

Една салатка за зпис и от мен:

# 366
marabu, интересна супа, ще опитам.
пеп-4o, вдъхнови ме с тази сьомга, отдавна й се каня, сега отивам да си "хвана" в близкия рибарски.
portman, и аз я обичам тази салата, но при мен ефект още не се забелязва, за щастие и "положителен" няма.  hahaha
Lois, само се облизвам и преглъщам... Снимките са толкоз апетитни, че и цветята ще изям... хем са и полезни.  Crazy

От мен разни "light" глезотии от скарата:

С какви подправки и с какво винце -тук!  Mr. Green

Скумрия с кимион:

Пуешки шишчета:

# 367
Люлякови нощи благодаря ,че сподели рецептата за салата с език.  bouquet  Стана много вкусно.Аз не намерих агнешки език и я направих с телешки.

# 368
  • тук
да ви поздравя за деня на целувката с нещо романтично, приятно, но и сравнително леко

крем с коняк и плодове

рецептата: пакетче крема сирене, 1/2 заквасена сметана; 1 с.л. пудра захар и 1 с.л. коняк
разбих ги с тел, на ръка, за няколко минути; сложих богато боровинки, кайсии и стафиди, както и домашно мюсли с орехи и мед

всъщност като го описах си дадох сметка, че не е много диетично, но празник е  Blush
мъжът ми каза, че е супер, но трябва следващия път да го превърна в сладолед за 2 часа във фризера

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 13:33 от portman

# 369
  • на втория етаж
  От мен нещо леко и почти полезно - шоколадови топчета с овесени ядки:

# 370
  • варна

Невероятни са - моля за рецептата Simple Smile

# 371
  • на втория етаж

Заповядай : Топчета с овесени ядки

# 372
# 373
  • София

lina kaz
, определено са много
изкусителни тези топчета!  Hug
Питам се дали може маргаринът да
се замени с масло, а захарта - с мед?

# 374

Заповядай : Топчета с овесени ядки
изглеждат добре,както всички подобни сурови топчета  ,но маргарина бих го прескочила  Peace
бих го заменила с масло от всякакви ядки/бадем,лешници,дори фъстъци/ или тахан примерно Peace
меда се втвърдява на студено,и именно с мед се правят повечето такива топчета/разбира се -държат се в хладилник/

Общи условия

Активация на акаунт