Снимай, покажи - light

• 80 887
  • 520
  •   1
Отговори
# 405
Ето и моята купичка с ориз:

Rumya, много ми харесаха тези кракери!

# 406
никой ли не готви  Rolling Eyes

аз се записвам с пилешки филенца с кисели краставички и кисело мляко 0,01% Laughing

запеканка с тиквички и кайма със заливкаб  Flutter

# 407

Uploaded with ImageShack.us

Днешният ми обяд - домати, сирене, пресен босилек и зехтин.

# 408
Вики,филенцата изглеждат много апетитно,давай рецептата насам! Wink

# 409
Вики,филенцата изглеждат много апетитно,давай рецептата насам! Wink

Hug Най-обиклновенна : Нареждам пилешки бонфиленца в една малка тавичка(с всякакви филенца става) Отгоре нарязвам няколко кисели краставики, на кой, колкото му се яде у нас са на почит. Признавам, че сложих 3 парченца топено сирене, но си чистих хладилника.  LaughingРзбих една кофичка нискомнаслено кис. мляко и залях всичко. Пекох до почервеняване.
 Идеята за кисело мляко взех от дюканската тема, там  има рецепта за пилешко с кисело мляко, един път правих и се получи добре  Heart Eyes

# 410

Аз готвя, но не ми остава време за постване и честно д си призная съм на диня тези дни. Ефекта е нулев обаче.

Ето един ориз с яйца:

# 411
  • София
Ръжени макарони със сирене и масло:

# 412
Вики,благодаря за рецептата,ще се пробва! Hug
Подскокоросана от темата и аз бях взела за проба ръжени макарони,приятно съм изненадана,че освен,че са вкусни,много по-бързо се сваряват. Peace

# 413
  • София
Пилешки зеленчукови шишчета и шопска салата:

# 414
Видях случайно темата, позачетох се и тъй като доброто хранене е голяма част от ежедневието и интересите ми ще си позволя да се разпиша с една снимка, за да не съм голословна, а пък когато намеря време да изчета всичко и ще се включа по- адекватно по разискваните въпроси.
Това е т.нар. на шега от околните шоколад без шоколад

# 415
Вчера готвих червена леща и сложих кимион по препоръка на Люлякови нощи - облизахме си пръстите! Благодаря!   bouquet

# 416
  • тук
Милейди,   Hug дай рецептата, моля
време е да опитам

# 417
portman , ама ти още ли не си сефтосала шоколада без шоколад  Laughing Ето тук съм я написала цялата- за разяснения, макар да няма никаква особена философия, знаеш съм винаги насреща  Wink

# 418
Здравейте момичета, аз доста време не бях влизала, защото сме на ваканция, но виждам, че вие сте тук и давате много хубави предложения. Благодаря ви. Към края на август ще започна да се включвам по-често  Hug.

# 419
  • София
Нещо вкусничко и лекичко за летните дни. Напоследък само такива неща приготвям-пилешко, телешко и зеленчуци приготвени на сач. Simple Smile
-това е днешното ни меню-тел. кюфтета, патладжани и чушки.

Общи условия

Активация на акаунт