Декупаж - 36

• 62 139
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
Хе хе ако Вили беше в темичката ни нямаше как да не се забележат и запомнят творенията й-  стила и й е уникален.Може и да ни чете отвреме навреме,в което обаче се съмнявам.Нямам идея дали първите стъпки ги е научила оттук/възможно е ,защото има много ,които само ни четат без да пишат- при това не само регистрирани,а скрити и гости/.Но предполагам,че основно информация,идеи и материяли черпи от чужбина.Във фейсбука може да я видите.Историята на запознанството ми с нея за мен е много специялна и свързана с необясними за мен случайности  Thinking Пипе ти защо реши ,че тя участва във форума  Rolling Eyes Знам за много важни клечки от различните сфери и слоеве на обществото,че пишат в разни теми/почти всички са прикрити/ но "почерк" трудно може да се скрие.
Аз нали ви казах тоя месец да забравите диетите и иТалията,че имаме много рожденници/но вчера се изумих -  тОлкова в 1 ден и аз не предполагах  Mr. Green / Все пак е нрмално близнаците са най вече творчески натури и после другото  bowuu
Хубав творчески,весел и прохладен ден ви желая !  Hug Hug

# 91
Просто реших, че от тука съм намерила профила й във Фейсбук и затова мислех че е сред нас Simple Smile

# 92
Може ли да пусмете линк с творчеството на тази Вили? Нещо във фейса ми излиза някаква друга мадама по  "семпло" облекло,очевидно няма как да е тя..те таккива не творят... Laughing Има ли сайт?

# 93
Pinkito надявам се да успееш оттук :
http://www.facebook.com/photo.php?pid=30907823&id=1497335364 … d=100000784263696
Това са част от нещата й,като влезвш в профила й може да видиш повече инфо.Иначе официялният и сайт нещо не ми се отваря.По професия е фотографка,както може да се види от останалите й албуми.Висш пилотаж  newsm10

# 94
                Миражче,не става!Профилът и не може да бъде разглеждан от всички /за съжаление/ Явно се страхува от кражба на идеи  Laughing и само приятелите и могат да разглеждат албумите.

# 95
Става, но първо влезте във вашия профил и тогава кликнете върху линка на Мираж.

# 96
Става, но първо влезте във вашия профил и тогава кликнете върху линка на Мираж.
                   Е,не става при мен! Laughing Май и на Миражчето не съм приятел / в бука ,де/  Laughing Пробвах и преди и след като ти прочетох поста.Влизам в профила на тази Вили и ми пише , че профила може да се разглежда от определен кръг хора и да искам разрешение ,ама нали съм ...... айде да кажа ...особена - не искам да ми разрешават. Laughing Разглеждам само там където ме пускат без условия. Mr. Green

# 97
Аз  птворих и сайта и,на Гугъл написах името и ,и ми излезна...наистина много хубави неща прави мацето,браво на нея...Но искам да ви кажа,че тук съм виждала  и по интересни неща..въпрос на вкус разбира се,а и аз ги гледам по друг начин,не като вас,защото не правя декупаж...а съм просто ..обикновен потребител,който би си купил нещо за в къщи ,или за подарък за да зарадвам с нещо стойностно приятел или познат.  Тук се замислих и по въпроса точно за този момент..хората,които пазаруват направеите от нас  неща,и не разбират в кое колко труд или специални материали са сложени, се движат само от усещането :"харесва ми"  или  " не това а онова е по -хубаво".  Това обяснява нещата,защо много често продавам първо това,което аз най-не си го харесвам,а това,за което си мисля,че ще се продаде първо,го продавам по-късно....По същата причина не слушам мъжът ми,с неговите преценки по отношение на нещата,които правя...винаги става обратното...голям майтап... Laughing   Ох,малко се разфилософствах на тема маркетинг....

# 98
                Отивам да пробвам в Гугъла за да видя дали аз съм най-големия абдал дето последен вижда всичко. Mr. Green

Последна редакция: ср, 16 юни 2010, 21:42 от Didia

# 99
Изобщо не си абдал, ако ме видиш аз как минавам през други сайтове за да ми се отвори бг мамма,че понякога не се отваря от чужбина и аз побеснявам...ще се смееш много... Hug

# 100
  • пловдив
Здравейте прекрасни мои вдъхновителки  Hug Hug Hug Който вече не се е досетил, подмазвам ви се  Mr. Green
Отлагах, отлагах и ето че започнах първите си стъпки с керемида. Стигнах до тук
http://antom.snimka.bg/hobby/dekupajche2010.460500.19248320.big
http://antom.snimka.bg/hobby/dekupajche2010.460500.19248323
купих си бургии, уговорих мъжо да ми пробие дупки, но ... не уточни кога и аз взела решение да пробвам не се сдържах и започнах. Не е лакирана, но си мисля да сложа брокат на ореола, мислите ли че ще стане натрупано, че доста се двоумя  newsm78 приемам всякакви критики и идеи  Peace
Дотук съм залепила икона на св Йоан Кръстител / услужливо предоставена ми от местен весник  Wink/
, кора от бор залепена със силикон/ , нагънато парче от тениска / залепено с С 200/ боядисано в кафяво и пънките леко очертани със златисти сенки за очи, кит за дърво+С200 /горе боядисано в златно/, "кръпка" от акрилна боя, стъпка 1, стъпка 2, маслена боя в пукнатините. И тук запецнах, нещо ми се струва, че трябва да допълня преди лака, но какво  Thinking хрумна ми за броката при ореола, но .... знам ли.. Помагайте  Praynig

# 101
                 Браво,Антомче!Ти ще станеш моето вдъхновение за керемидката  Laughing МъжО има бургии,ама аз не смея даже и да му кажа за дупки  Laughing и ти водиш във всяко отношение  Wink аз за сега съм залепила само иконата и то без да шпакловам и изглаждам керемидата.Уж да се получи по - автентично,ама за сега......съм до под всеизвестната крива круша. Mr. Green Може пък и да ми доиде МУЗ за да продължа  Laughing ама не знам кога и как.

# 102
Благодаря на всички за пожеланията!И малко със закъснение Честит Рожден Ден на всички рожденнички! .
Как пък се събрахме толкова много в толкова малко дни  newsm78

# 103
Antom, керемидата е супер   bouquet Трябва и аз да опитам с керемида... има ли значение каква е керемидата момичета?

# 104
  • Пловдив
Antom, поздравления за керемидката ! Подкрепям идеята ти за малко допълнение към ореола. Така този детайл от картинката ще изпъква на фона на златното в горната част. Ама не знам дали брокат или да пробваш по-неангажиращо със златни сенки за очи , например ?

Общи условия

Активация на акаунт