Къде в Бургас 23

• 73 180
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
Къде в Бургас,има оптика с добри цени,Трябва да си  сменя диоптричните очила.

# 541
оптики Joy много съм доволна от тях поръчах си едни рамки за 180 лв (има и по евтини) на Thierry Mugler и ми направиха някаква отстъпка за самите стъкла мисля ,че беше 20 % , но беше преди около половин година , поръчката става бързо и ти правят преглед на място ,поне в Пикадили е така има ги и в мола

Сега погледнах в сайта им има ги и в мола

# 542
  • Бургас
Мъжът ми ходи при една, която се занимава с физиотерапия, масаж, вендузи слага и направо върши чудеса, ако имаш някъде болки около гръбначния стълб.
Но има много пациенти и дава час за след седмица най-рано. Утре ще ти дам координати, ако те интересува Peace

Да, интересува ме! Драсни на лични Wink

# 543
  • Бургас
Лилита, може и на мен да дадеш координати, ако не те затруднява.

# 544
  • Бургас
И на мен Praynig

# 545
Къде в Бургас мога да намеря официани черни обувки за 7г.момче?

# 546
Мъжът ми ходи при една, която се занимава с физиотерапия, масаж, вендузи слага и направо върши чудеса, ако имаш някъде болки около гръбначния стълб.
Но има много пациенти и дава час за след седмица най-рано. Утре ще ти дам координати, ако те интересува Peace

И на мен ако може,плс

# 547
  • Бургас
Къде в Бургас,има оптика с добри цени,Трябва да си  сменя диоптричните очила.

Аз съм доволна от "Оптик мат", в началото на Фердинандова, вляво - зад тази нова сграда, която е изникнала направо на тротоара. Сега имат и много хубави промоции.

# 548
Къде има ветеринарна аптека?

# 549
срещу хотел Космос има ветеринарна клиника  , в ТГ Престиж на 1-я етаж има ветеринарна аптека в която обслужването е страхотно 

# 550
  • Бургас
Къде в Бургас мога да намеря официани черни обувки за 7г.момче?

Виж в Deichman. Peace

# 551
абе малко глупавичък въпрос , но все пак да попитам , днес докато си пазарувах в Кауфланд и обиколих общо взето навсякъде .Стана ми интересно ,че няма лакове за нокти . Предполагам че ако има колекцията им ще е толкова хубава , но се заинтересувах при положение че има всичко друго  newsm78

# 552
  • у нас
А да попитам да не би ул.Гладстон отново да е с двупосочно движение?

и Калоян  Peace

тия дни, обаче, не виждам да се движат  коли в обратната посока по улица Калоян. Дали някои не са се направили на тарикати и да са минали за по-напряко в опаката посока  newsm78 На Гладстон уж има знаци за паяци от двете страни на улицата, но пак има паркирали джипове, които явно няма как да се вдигнат.

# 553
  • София / Виена
Имам два чифта нови дънки,но отслабнах и сега ми падат.Да знаете къде стесняват дънки? Tired

# 554
Имам два чифта нови дънки,но отслабнах и сега ми падат.Да знаете къде стесняват дънки? Tired

При всяка квартална шивачка. Честито !

По  ул. Калоян не съм минавала, по ул. Гладстон си карат в двете посоки. Джиповете могат да се вдигат - по принцип.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт