Къде в Бургас 23

• 73 180
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
мхм той е един висок блок и има един голям билборд на който пише 5д кино , не може да не го видиш Peace

# 571
мхм той е един висок блок и има един голям билборд на който пише 5д кино , не може да не го видиш Peace
Ако не се лъжа е бл.75. Peace

# 572
  • Пловдив
Някой с добри впечатления от рекламна агенция - качество/цени и читав търговец или производител на офис мебели.

# 573
Момичета,трябва ми банка в центъра,която работи с преводи на Мъни грам. Някой да помогне!

# 574
в мола имали магазин на рефан?
?

# 575
  • Бургас
Мисля,че съм мяркала техен магазин ,на 1-вия етаж,с/у DM. Според сайта им също има в МолаPeace

# 576
  • Пловдив
Момичета,трябва ми банка в центъра,която работи с преводи на Мъни грам. Някой да помогне!

ОББ

# 577
  • Бургас
ОББ
Първа инвестиционна банка,също.

# 578
Мисля,че съм мяркала техен магазин ,на 1-вия етаж,с/у DM. Според сайта им също има в МолаPeace

Магазинът на Рефан го няма отдавна, сега там е Ню силует.

# 579
Горгона,Sunny Sky благодаря!

# 580
Мъжът ми ходи при една, която се занимава с физиотерапия, масаж, вендузи слага и направо върши чудеса, ако имаш някъде болки около гръбначния стълб.
Но има много пациенти и дава час за след седмица най-рано. Утре ще ти дам координати, ако те интересува Peace

Да, интересува ме! Драсни на лични Wink
Извинявам се за закъснението, бяхме извън града и без нет.
Жената се казва Виолета Вълкова, тел.0898 638 693. Приема в кабинет, който се намира в една пресечка на Демокрация някъде зад х-л Космос. Там има един тотопункт, та зад него в кооперацията е.
Съжалявам за нескопосаното обяснение, но мъжът ми не знаеше точния адрес, някъде тук трябва да се намира: http://www.bgmaps.com/map.aspx?city=burgas&tip=1&lang=bg
Така или иначе, ако решите, можете да питате по телефона за точен адрес.
Препоръчвам я, защото на два пъти спасява мъжа ми от жестоки схващания, единия път даже имаше прищипан нерв, ходи при двама невролози, биха му 1 седмица инжекции без никкаъв резултат и накрая тази терапевтка за 2-3 посещения го оправи, като още на първото успя да му освободи нерва.

Дано информацията да ви е от полза и да не е закъсняла много!

# 581
Да, Виолета Вълкова, за нея исках да пиша.
Не съм й пациент, но познати ми говориха за нея.
Доколкото разбрах има и специализирано образование в тази насока,
завършено в Москва.

стационарен също - 83 61 91

# 582
ОББ
Първа инвестиционна банка,също.
Булбанк-аз ползвам тях,защото ме карат да пиша най-малко. Crazy

# 583
  • Бургас
Лилита, Ане  bouquet Копвам си инфото да ми е подръка за тежки дни  Hug

# 584
Лилита, Ане  bouquet Копвам си инфото да ми е подръка за тежки дни  Hug
Адресът е ул."Калофер"№30а,ако не се лъжа.И аз съм чувала само положителни отзиви за работата й. Peace

Общи условия

Активация на акаунт