Тренировки в домашни условия-10

• 59 376
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
здравейте Simple Smile
И аз започнах със Синди - но преди 10-ина години - добро начало е за всеки, който преди това не се е движил особено. В последните 5г. се занимавам по-сериозно и макс. редовно  с тренировки- пробвала съм различни програми, всяка от които има своите предимства.
Искам само да ви споделя последния си опит - приятелят ми напоследък ме зариби като ми подари подувка за рождения ден. Сигурно малко от вас знаят какво е това. Това е една тежест във форма на гюлле с дръжка за хващане - руски патент. Не вярвах, че наистина програмите с подувки са толкова ефективни. По принцип тренирам по час и половина -два поне 3-4 пъти седмично. Откакто съм на програмата с подувки ми трябват 30-40мин. и съм готова. Загрявката и разтягането ми са 20-30мин. - най-много 10мин е тренировката с подувка. Но след това съм като ракета, пълна с енергия, в тонус, заредена за деня.
С това искам да ви кажа, че най-добрите неща в тренивровките и храненето са отдавна измислени , а всяка супер нова програма, която е на мода просто копира. Ако желаете мога да ви стегна едно резюме за подувките и какво представляват. Наистина е страхотен начин да се поддържа формата и тонуса. Ще пост-на тези дни малко повече инфо.

# 466
Може би имаш предвид пудовка?
http://telperion.cult.bg/ying/blog/kettlebell.jpg

# 467
Привет на всички спортисти. Искам да ви попитам коя според вас е най добрата и  натоварваща кардио програма от качените тук в темата.

# 468
Аз минавам на бързо да ес отчета за днес - Кардио Кикбокса на Джилиън  Peace Сега се захващам да свърша нещо, докато дребното торнадо не се е събудило  Laughing

Привет на всички спортисти. Искам да ви попитам коя според вас е най добрата и  натоварваща кардио програма от качените тук в темата.
Мен доста добре ме натоварва Метаболизма на Джилиън  Peace

# 469
  • На черешатааа
Записвам се твърдо при вас. Имам  огромна нужда от стягане на дупе, бедра и корем, но  първите 2 са най- спешни.  Смъкнах килца и се поотпуснах доволно  Close Висока съм 170 см и съм 55 кг, но не изглежда красиво, никак даже  Sick. Карам велоергометър по 30 мин 3 пъти седмично, но резултат не виждам. Та сега реших да правя  нещо от тук. Преди правех каланетика, пооформиха ми се  краците, но ми писна и я зарязах. Четейки темата, ми допадна   Шалийн 1 , но незнам кое да тегля, може ли линк - регистрирах се във форума. Приемам и други предложения  Hug.

# 470
Минах на малко почивка с тренировките,но пък 100-те коремни преси си ги правя всеки божи ден. Без тях накъде... newsm08
ПоЦи имам въпрос относно бягането.  Stuck Out Tongue Ако може да ме светнеш колко време трябва да бягам долу горе на ден,за да има някакъв резултат? Също така и колко пъти в седмицата? newsm12
Ще чакам отговор,че мисля да започна да тичам.. Преди тичах за тонус около 30 минути. Не знам дали имаше резултат на сантиметри,но пък ми действаше доста ободряващо.  Grinning

# 471
Мацки, кажете какво да правя с тренировките на морето Simple Smile)))

Дали да си нося дъмбелите  Joy Joy

gold laydi , Шалийн определено помага за стягане  Peace

# 472
 Laughingтичай сутрин на плажа Peace
или си почини за 10-на дни какво толкова , аз май съм сериозна само в темата Grinning, уикендите често пропускам , забелязала съм че ако веднага сутрин след ставане не отделя 1 час , после не става

# 473
или си почини за 10-на дни какво толкова , аз май съм сериозна само в темата Grinning, уикендите често пропускам , забелязала съм че ако веднага сутрин след ставане не отделя 1 час , после не става
Е ще тичам на плажа, ама по колко време и колко пъти в седмицата?
Това ми е въпроса.  Thinking

# 474
LOVE, около 40 минути би трябвало да са достатъчни  Simple Smile Ако бягаш интервално може и по-малко.

Днес пак правих Слим ин 6 втората част. Няколко дни ще съм на нея.

# 475
Е ще тичам на плажа, ама по колко време и колко пъти в седмицата?
Това ми е въпроса.  Thinking

рано сутрин до 8 сутринта 2 пъти седмично е достатъчно
най - много по 20 мин , не че някога ще го направя, не е майтап работа да тичаш на плажа има си гимнастика за принцеси Wink

# 476
Привет спортни дами!
Завърнах се от почивка в Албена - много съм доволна!
Там спортувах яко - плуване и бягане! И съм минус 2 кг! Доволна съм и от програмите на Джилиян и Екстрийма на Шалийн!
От няколко дни съмна Инсанити, но сега съм хем грипава , хем в МЦ и няма да играя поне днес1
Ще бягам, че съм на работа!
Спорен ден!

# 477
Евич, ти само на почивка да ходиш тогава  Laughing След две седмици и ние ще ходим, но този път без децата, дано имам твоя резултат  Wink
Днес пак бях на втората част на Слим ин 6.

Доста момичета не виждам вече в темата - Вейчето, Перуника, Вес и тя къде зачезна, и други има, да си казват бързо къде изчезнаха  Naughty

# 478
Аз се отчитам днес с Проблемните зони на Джилиън. Ама днес омотах яденето нещо  Crazy Нещо ми ес посъбраха повечко въглехидрати отколкото трябва - ядох и диня, и едно Корни, и филия хляб на закуска  Whistling Сега ще си спретна едни яйца за вечеря, та поне тя да ми е по-протеинова  Laughing

# 479
Евич, поздрави за резултата, дано и аз да имам такъв, хахах.

Но не се виждам да тичам по плажа, тичането ми е супер скучно, затова все искам някой да вика около мен, да ме стимулира и т.н., Шалийн доста ми пасва Simple Smile ... Може би ще правя някакви неща без тежести и ще боря вълните Simple Smile

Днес слушах някакви неща за чревната флора и как тя е разрушена в почти всички случаи, та трябва да се приемат пробиотици и мисля да пробвам. Помагало за подут стомах, запек и т.н. Много инетересно звучи, ще проучва нещата. А как ми се дояде и на мен диняяяяяя  Tired

Общи условия

Активация на акаунт