ПЛЕВЕН - 137

• 48 691
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
Световното грам не ме вълнува...
Ако играеше и БГ вероятно щях да  гледам, но сега ми се струва безсмислено.
Мъжа ми най-вероятно ще гледа някой мач, ама и той изобщо не е някой запалянко. )

Валенце, към Враца ли отивате?

Мама Нуши, е, браво, щом най-сетне сте започнали. )

# 16
  • София
Да,Мира,заминаваме утре,ако всичко върви по план график там ще караме на Бубка рожденния ден,после на морето и чак към 5-6 юли ще съм на линия.а във Враца макар че имам нет избягвам да сядам на компютъра,почивам си така да се каже. Wink

# 17
Да честитя и аз празника:
Фтал,жив и здрав да си.Да си все така чаровен,покрай теб да има студена биричка,мила жена,скоято да я споделяш и щастливи деца  bouquet
Докато в изчета,ви 10страници сте изписали и нова тема подхванали. newsm78
Нещо нямам муза за писане Mr. Green
П.П.Да си купите в-к "Посредник" в понеделник. Peace

# 18
  • гр.Плевен
Фталл, честит рожден ден! Много здраве и любов!   bouquet

Дикси, и аз гледам футбола, ама нещо с тия дечурлига до сега нищо не хванах.  Mr. Green

# 19
  • София
Мериан,ето ти тема,в която обсъждат твоя проблем от днес:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=503490.msg15229556;boardseen#new

# 20
Какво ще има във в-к Посредник ако не е тайна?

# 21
Дещо, няма такива екстри като легла Simple Smile На 3 ходят за по 2.5 4аса 2 пъти в седмицата, на 4г.- 3 пъти по същото време или 5 дни в седмицата за по 4-5 4аса, за тази възраст са все 4астни у4илища, държавни няма до предущилищна(5г).
Това си е баш като у4илище-4етат им се приказки, у4ат песни, цветове, правят опити и т.н., 4етиригодишните у4ат букви, 4исла, писане, на 5 у4ат музика и инструменти, имат сошъл стъдис и т.н.
Еквивалента на нашата градина е дейкеър, там са целедневно и спят, ама на матраци на пода най-4есто. Нямам ли4ен опит, но доколкото съм запозната там си е баш игри по цял ден или за по-голяма 4аст от деня.

Аз съм била в преду4илищна в градината зад Освобождение и си беше то4но детска градина- абсолютно никаква подготовка за 1-ви клас, но във Вазов знам, 4е има (сигурно още, де) преду4илищна с отделен вход.
Искам да кажа, 4е ако се приеме това нещо, ще отпуснат и бюджет, за да се преобразят някои стаи...или поне се надявам да е така.
--------
Световното се бълнува у дома от Януари Laughing. Откриването и два ма4а имаме записани да гледаме тази ве4ер, а снощи детето мъжа ми го скипри вместо с пижама с футболна униформа  да спи, в 4ест на откриването днес Crazy Laughing

мама Нуши, за курса по английски, да дам не искан съвет Mr. Green, за да напреднеш по-бързо, гледай ББС, 4ети вестници или книга на английски, може с с копие на български до теб, ако има някой около теб да поназнайва опитвай се да говориш с него на английски, всеки ден трябва да отделяш време  да у4иш  и т.н. И успех!

# 22
Не знам какво става, но цял ден като се опитам да вляза във форума и ми се активира антивирусната. И това само със страницата на бг-мама.
Напиши ми точно къде и какво ти изписва и ще пиша на админите да го фикснат. Имаше наскоро проблем, идваше от банера на една от рекламите. Може пак да се е бъгнало. Ако искаш можеш да пишеш в подфорум "Правила и политика", тема "Въпроси към модераторите и администраторите".

Чиновете от първите класове не ги помня изобщо, но факта, че толкова деца страдат от сколиоза, говори, че не са удобни. Mr. Green
В нашето училище няма легла, няма и да има- Такива има само в малката езикова, защото тя е пригодена изначално за целодневно обучение.
По наше време не беше задължителна предучилищната, но аз съм посещавала такава. Имам се на снимка, столчетата в полукръг, аз в центъра, ухилена до ушите, без предни зъби. Crazy
Директорката на училището говори по повод целодневното обучение, че ще е: първа смяна за всички първолаци, обяд в Кооператор, след обяд - обучение за следващия ден. Изборът за целодневно или полудневно обучение става при записването. Това като предпоследно, защото и те не бяха наясно какво и как ще се случва и нямаха отговори на въпросите ни.

Валенце, до скоро! Приятно лято! Hug

# 23
Честит рожден ден, фталл! Желая ти много здраве и позитивни емоции!  Simple Smile

# 24
00:00 - това добър вечер ли е или дбро утро  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
и аз да хвана първите страници  Laughing
като гледам футболната вълна само ще ме дразни, но най-учтиво ще я игнорирам... 

Аз да питам да не би случайно да ви е попаднала статистиката на изпитните резултати след 7 клас от тази година за Плевен, че ми трябва да се ориентираме как да си подредим желанията ...

Последна редакция: сб, 12 юни 2010, 02:05 от Viksun

# 25
Добър ден...)
Няма никой в тези жеги, явно всички са се изпокрили нанякъде....)
В къщи е ад, страхотна жега....на вън същата работа....

# 26
  • Плевен
Дойде време да пускаме климатиците.  Nature Sunny

# 27
За мен тази футболна забава е изключително мъчение за гледане. Имам чувството, че всеки път когато се загледам аз просто не виждам...А иначе харесвам разни спортове, обаче футболът що така ме мъчи не знам...

# 28
nomadka, понякога проблема е и в коментаторите ... ако не е много усилен телевизора много хубаво си дремвам на футболен мач ...

# 29
Здравейте  Simple Smile

Футболът не ми представлява интерес и ще си гледам Листопадчето  Laughing

Див, като заявите при записването че искате целодневно обучение, дали ще може детето да се взема понякога и на обяд  newsm78

Ще може ли някой да ми обясни как слагате снимки или някакъв линк и пишете "Цък" и като кликнеш върху него се отваря?

Общи условия

Активация на акаунт