ПЛЕВЕН - 137

• 48 729
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • Плевен
Дикси, може да следиш времето от тук http://www.gismeteo.ru/city/weekly/2911/ . Руснаците са много точни, но и те не показват слънчево време. Въпреки това съм сигурна, че ще си изкарате страхотно. Във Виена не може да е по друг начин Grinning.
Аз имам една приятелка в Манхайм и все се каним да й отидем на гости, и онзи ден както си гледам в сайта на wizzair през октомври за двамата с мъжа ми, отиване и връщане 200 лв. Та октомври ,ако не ни мине котка път сме там. 

Нели, много хубаво за концерта. Аз съжалявам, че го пропуснах.  Другият път Wink.

# 106
Моята започнах да я оставям вкъщи я оставям без памперс.Днес 2 пъти си ака в гърнето но за пишането трудна работа къде по под плочки килим .....но ще го схване лека полека...обичат децата забавленията и игрите на открито.Ние днес с моя мъж правим 2 години брачен живот!
http://zero.blog.bg/photos/4344/Chocolate-Lind.jpg

Последна редакция: вт, 15 юни 2010, 13:19 от ice_

# 107
Айс, две години......пресни, пресни  Laughing
Айде да сте здрави и да се обичате още дълги години!   bouquet

Абе, мен лошо време не ме плаши, ами нали сме с Митко. За него мисля - дрехи, обувки...а колко по-лесно ще е с потник и къси гащи само. Хем място не заемат в куфара. Но пък от друга страна по-добре да е по-хладно защото се очертава по цял ден да обикаляме, ако е като тук няма как да стане. Да се потим като волове  Crazy

Нади, тези руснаците...дано все пак грешат малко, че техните 15-16 градуса не ми се нравят  Crossing Arms

# 108
Дикси, е, дано не се скъса да вали. )

И ние се прибрахме към 12ч от града, голяма жега, но все бяхме под сянката, та се изтрайваше. )
Смених и чехлите на Калина, никакъв проблем нямаше. ) Ако на някой му трябват такива чехли за плаж, има страшно много в Hot Pointа в Мола и цената им е ок.

НелиБели, то скоро не се сещам за някой друг гаф при нас, ама това с климатика е ужас. Сега се опитваме само с единия да се охлаждаме...ама много не се получава. ((

Днес ми е изпита и с втората група курсисти, тези с Excel-а и от утре съм почивка. ) Поне за сега, следващите 3месеца ми се очертава да почивам, ако не ме извикат пак за някой курс. )
Та сега ще сядам да подготвям тест и практическа задача за изпита. )

# 109
Айс, честито!
Ощеееее мнооого щастливи години да сте заедно и да се обичате и разбирате!
Относно памперса и ние не го носим постоянно, но за съжаление и в гърнето не пикаем. Щом го видим и бягаме на далеч, та да си се изпишкаме на спокойствие в гащите. Не знам какво да направя. Мисля, че ще пишка, ще пишка пък ще се научи. Много ме вика да ми каже когато се е напишкала, но за съжаление не го прави преди това. Ще се научат децата.
Нади, дано да гледаме снимчици от Манхайм през есента.
Мира, лека работа.

# 110
Нели, виждам коне на аватара ти, споменаваш Божурище...би ли споделила имат  ли връзка Grinning Какво ще има  в кр. нба седмицата там?

# 111
  • Плевен
Здравейте, Плевенски дами  Hug

Пиша рядко в отчетната, но с доста от вас се познаваме реално или виртуално по доста поводи.

Искам да ви питам нещо:

Има идея мацките от фотографската тема, и по-точно Надя Джамбазова, а може и други, да дойдат в Плевен да направят професионални фотосесии на децата. Цената е 40 лв. за 10 снимки, а някой може да даде и повече. Всички средства отиват за благотворителност - в сметката за лечение на Вики. Смятам, че идеята е страхотна!  Peace

Ето снимки, правени от Надя: http://www.flickr.com/photos/mucuna/

Моля ви, изкажете мнение - имате ли желание и възможност, защото момичетата ще дойдат само ако има поне 20-ина желаеши деца за снимане, за по-малко няма смисъл.

Държа да подчертая, че ние - майките ще получим страхотни знимки в замяна на паричките, а момичетата-фотографки ще пътуват за собствена сметка и даряват труда си за каузата, което е невероятно благородно от тяхна страна!

Нека и ние се включим в това благородно дело!  Hug

# 112
ice_, честита годишнина и от мен. )

НелиБели, напълно познато е това с гърнето. Калина миналата година беше така. За това си откарахме и зимата с памперс.
Сега от 1седмица е без, нямам проблеми. Рядко се случва, 1път на ден да се напишка и то ако ние не успеем да реагираме достатъчно бързо и е на вън.

anyto, аз вече ти казах моето мнение. От мен имаш 1присъствие. )
Ама да събрем 20човека.....дано да стане.
И пиши по-често в темата, не се скатавай. )

# 113
Ако дойдат фотографките ще им дам някаква по-малка сума да сложат в сметката за детето, без да искам снимки, за съжаление не мога да дам толкова пари, днес ще водим Елена да я бодат за изследването за лаймската болест, то струва 40лв, после рожден ден на Яна, мислим и колело да и взимаме, после пък рожден ден на Елена и тн - не се оправдавам, просто не мога да си позволя в момента
Дуци също снима за тая кауза, готини снимки е направила

Ани, нямам представа за нищо на Гривица като цени, казаха ми, че консумацията около басейна била скъпа, входа е 3лв, шезлонга или чадъра и той май толкова, най-добре Пламси да каже, че те го посещават, ние още не сме ходили да проверим, Пламси днес почти ме отказа - в събота и неделя било лудница и вечер

Айс, честита годишнина! Много разбирателство, бурни нощи и сплотеност занапред!

Дикси, нали ще обикаляте с кола, а забележителностите на открито ще ги видите като спре дъжда
Като дръпне Теодор и аз ще се възползвам от Виена, имам си покана и къде да спя

Сестра ми и мама бяха на Елтън Джон, изкефили са се, някакви жени са се били обаче точно до тях   #Crazy

Ние днес излизахме между 8 и 10, добре ми дойде, че после свърших цялата къщна работа преди да заспят бебетата и сега малко почивам
Елена вчера след следобедния сън повърна няколко пъти течно, не храна, ошашка ни
После изведнъж се оправи, предполагам е прегряла предиобед, подивяла на батута, преобръща се вътре, търкаля се, уплаших се да не се е ударила нещо, но цяла нощ и цял ден днес си е ок, има си и апетит

С махането на памперса сме доникъде, казва за акане в момента, в който вече ака, като я оставя по гащи си пишка където свари и казва след като е свършила работата
Имахме няколко успешни опита на клекалото, но сега отказва да сяда вече, на гърнето сяда и пишка на игра, иначе се е изаквала веднъж-дваж там и толкоз

# 114
Дикси, нали ще обикаляте с кола, а забележителностите на открито ще ги видите като спре дъжда
Като дръпне Теодор и аз ще се възползвам от Виена, имам си покана и къде да спя

Няма да обикаляме с кола. Там е лудост да си с колата и да я оставяш на платени паркинги.
Колата ще я зарежем в гараж, който ни предоставя собтвеника на апартамента и поемаме пеша и с метрото.
И без това апартамента е в центъра на Виена (2-ри бецирк, каквото и да е това  Laughing).
Не, дъжд няма да вали сигурна съм   Stop

За фотосесията съм навита.

# 115
Само да кажа,че и а съм навита за снимки Peace
ДИкси,слънчево време ви желая във Виена Praynig
Ние с памперса сме до никъде,живот и здраве,ако имам по-голяма отпуска ще я употребя на село-хем ще "тори" детето райграса,хем ще ходим всеки ден на гаджетна гости Mr. Green Blush
Мира,ако още не ви работи климатика ми звънни утре да ти пратя майстор Peace
Аз съм супер болна,голямо кашляне му кашлям.Единственото хубаво нещо е,че не съм пушила днес.Ако продължавам да боледва ден-два хептен ще ги откажа Blush

# 116
  • Плевен
И аз съм ЗА фотосесията на децата.

# 117
  • Плевен
За фотосесията смятайте и мен. Peace
Деси,на Гривица на басейна си е скъпо.Принцеси,студен чай,малък чипс-2,50. Кебапчетата са по1,50,картофите не знам. Но принцеските с кайма не бяха хич хубави. Има и с шунка и кашкавал.Те са по-добре.
Иначе вход 2,50,шезлонг-3лв.
С памперса и ние сме до никъде. Сяда и става на гърнето без да прави нищо.Май няма да е това лято.Пък нещо май не ми се мие и пере нон стоп напикани гащи. Embarassed
Дикси,весело изкарване ако не те засека някъде. Hug
Искаше ми се да отида на концерт на Елтън Джон,но не се организирах навреме. Сигурно няма да дойде пак за съжаление.Остава да го гледам в Лондон някога. Mr. Green
Айс,честита ви годишнина.  bouquet
Като не съм писала от толкова време хич не мога да обхвана всички събития в темата. Simple Smile

# 118
Музе, още не работи...(((( драсни ми на ЛС, че аз и за другото се отплеснах, но максимално си ограничих излизанията на вън, че не се трае.

# 119
  • Плевен
Момичета , спешно търся за подарък Baby Art - виждали ли сте някъде да продават ?

Общи условия

Активация на акаунт