Честити месечинки на всички празнуващи днес!
радвам се, че Коко е по-добре!

честита годишнина! Да се обичате още много, много години и едно братче за Вики 
Моята племенница нали сега иска постоянно да е при мен и при бебето... Тя постоянно му бута нещо в устата, държи му ръцете да не си ги слага в устата, иска да го гушка... таман го оправя него и тя започва - пишака ми се, папа ми се.... Сестра ми се шегува, че тренирам, ама си е голям купон
Та сега се зачудих колко точно искам да е разликата в години на децата ми 
))))))
))))))))) 

Не знам какво е това, малко се притесних, утре сме на педиатър. Освен това имаме много обриви. Как мислите, дали всичко това е от млякото?
Разглеждах снимките, мартенчетата са супер сладурчета! Забелязах, че Кристиян на мама Кали има същото боди като нас
Качих и няколко скорошни снимки на Вини. 

Пък и се мисля че като са двечки почти на една възраст,пък и братя-заедно на градина,заедно на училище,много ще си помагат един друг
Е и ще се бият разбира се но това си е част от нещата
Затова според мен не бива да се страхуваш от отглеждането на две и повече деца дори

, немога да си представя живота без вас вече

Много гушки за вас ... голям е чаровник дори когато е сериозен 
за разликата в годините знам и за малката разлика , а сега и за голямата и за двете си има и хубави и лоши страни
Я по добре нещо средно да е.... например 5-6 г. пауза когато 1-вото тръгва на училище да си вкъщи 
браво на вас колко големи сте станали само
я да качиш снимчици да ви видим 
за вас всичко да мине нормално с ваксините 

вярно, че ти си усетила и двете разлики при дъщеричките ти! Габи и Йоанка са истински съкровища и ще получаваш много помощ от тях сега

много ми хареса организацията Ви на морето
Добре сте го измислили
Много хубаво да си изкарате на Банско!
ще чакаме после новини от Вас и дано леко да понесе ваксините Боби 
ако някой е забравил рожденя ден на момченцето ти, то сигурна съм че не е нарочно
Особено, ако е разсеян като мене

радвам се, че се появихте! Не се притеснявай за акото - момичетата вече са казали - от смяната на АМ-то е . А белите топчета са неусвоено и непреработено мляко, както Мама Ив е обяснила. Мисля, че нямаш повод за притеснение и това ще отмине до няколко хранения, но за всеки случай попитай педиатъра Ви
Радвам се, че си си намерила дружка и сега ти е хубаво и имаш приятна компания 
четох много и от отзиви от други майкаи пак ще си остана вярна на марката