Номинация за най-абсурдна реплика, свързана с кърменето! - 10

• 40 979
  • 768
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Ааа, ясно защо на Лопес и толкова голяма трътка  Mr. Green

# 16

Еее недей така  Rolling Eyes

# 17
Бу сега някои неща ми стават ясни! Даже бих казала, че в тоя филм сякаш оправдава избора си да не кърми, защото кърменето е "противоестествено". Усмиването на фразата Breast is Best безкрайно ме натъжи. Да не говорим колко ужасно бяха описали домашното раждане във вода. Rolling Eyes

Вместо запис: да не говорим , как гинекологът и установи бремеността ! Пъхна си ръката , рови, рови и като изкара , цялата беше в кръв  ooooh! ooooh! То целият филм е едно недоразумение!

Сори за отклонението! 

# 18

Хахахахаха, вярно, не се бях сетила за този аспект от нейната физика..Simple Smile

# 19
Аз нещо не зацепих.....за трътката  Embarassed защото е раждала в 9-тия ли?

ааа, загрях, ама и без туй се записвам в темата.  Wink

# 20
Виж сега, опасно е, от кърмене се отслабва- ще вземе Джей Ло да се стопи и после какво правим? То си е професионална инвестиция този задник.

# 21

Охххх, да бе   no

# 22
Виж сега, опасно е, от кърмене се отслабва

Аз не само не остлабвам ми и пълнея по малко и затова такива изказвания малко ми бъркат в очите  Sad

# 23
  • До хладилника, който обичам

Аз не само не остлабвам ми и пълнея по малко и затова такива изказвания малко ми бъркат в очите  Sad
Чакай, родила си преди 3 месеца едва Simple Smile Повечето майки почват да свалят между 4-8 месец, някои по-рано, а други по-късно.

# 24
и на мен комшийка ми каза следното: :да не си луда да кърмиш АБ са по-добри от кърмата и тъкмо няма да се занимаваш с детето, а ще ти го гледат бабите"  Shocked и тази жена има 3 внучета от едната си дъщеря. горките деца не стига, че са отгледани с АБ без опит за кърмене ами и от майка си и баща си са отделени. това ми го заявиха още 2006 или 2007 година преди да родя първото си дете. за пореден път се убеждавам в приказката "прост народ, слаба държава"

не знам дали някъде се води статистика какъв процент от родените деца се кърмят до 6 месеца, до 1 година и след една година. предполагам, че ще е плачебен резултата. в големите градове сякаш има подобрение , но в малките... аз им говоря обяснявам, казвам къде има информация резултата е , че ме гледат като извънземно, пушат си цигарите и ме обявяват за луда. стоя си сама на масата , а другите са препълнени с колички и майки държащи ако могат по 2 цигари наведнъж. има само 2 майчета с който си имам приказката, но те идват при мен когато няма други наоколо иначе и те ме отбягват за да не си загубят "приятелките" и двечките си кърмеха до година и половина и много им се радвам. не знам защо им е толкова неприятно когато се говори за кърмене на останалите млади майки.

целия пост ставаше въпрос за града ямбол. аз съм родом от там и често си идвам на гости. сега се опитвам да убедя една млада майка да си кърми детето през деня. те му давала само веднъж вечер. дано я убедя преди всяко адапте да го слага за малко на гърда за да стимулира повече лактация. поне обеща да не дава повече сокчета. на 3 месеца е бебока и ги повръща Sad . докато малкия навърши 1 месец са били само на кърма и е наддал 1 кг. как се е стигнало до почти пълното спиране на кърмене и тя не може да ми обясни.

ох много се отнесох от темата

# 25

Охххх и аз съм на това дередже CryНо пък си и хапвам,от нищо не си лишавам душичката Embarassed

# 26
Бу, ама страшна снимка си ни сложила на темата  Joy

# 27
на 24 страница съм от първата тема. големи бисери голямо нещо

момичетата от ла лече няма ли начин да се задължат педиатрите и акушерките да преминат някакви курсове това граничи с абсурда. когато родих ванеса имаше и някакъв официален док. за храните и храненето който трябваше да стигне до всички лекари , но явно не се е случило или не са си направили труда да ги четат.

аз не кърмя точно от 2 години, но още помня удоволствието и нямам търпение отново да ми се случи. надявам се второто да го кърмя повече. ванеса сама се отказа на година и 3 месеца такава депресия ме хвана след това. аз бях с нагласата, че поне 3 години ще сме с кърма.

да напиша и аз малко бисери от моето педи. тя не е лоша и се радваше като кърмих, но изказвания като "болна си не кърми ще заразиш детето" и "с висока темп. не може ще се изгори" не липсваха и при нас, но определено не се налагаше и е много отворена по отношение на захранването. не налага на пациентите си ранно или късно захване. казва вариантите родителите сами решават. много се радвам, че изкара и курс по хомеопатия та и в това отношение се разбираме Simple Smile малко реклама й направих.

# 28
А кой е този филм с Джей Ло?

# 29
  • До хладилника, който обичам
момичетата от ла лече няма ли начин да се задължат педиатрите и акушерките да преминат някакви курсове това граничи с абсурда. когато родих ванеса имаше и някакъв официален док. за храните и храненето който трябваше да стигне до всички лекари , но явно не се е случило или не са си направили труда да ги четат.
Да ги задължи може само Министерството на здравеопазването, където кърменето не е сред приоритетите... групи ентусиасти се опитват да променят каквото могат, но най-вероятно ще отнеме години и години, докато масовото мислене се измени към по-адекватно.

Пате, Plan B.

Общи условия

Активация на акаунт